sınanmaktan,intiham edilmekten bıktım

En karanlık gecenin bile elbet bir sabahı vardır. Özellikle kızınız için tabii ki güçlü durmalısınız. O baba müsveddesini de Allah bildiği gibi yapsın. Arkadaşlara katılıyorum. İcraya verin ayrıca maliyeye falan da şikayet edin bu kadar kısa sürede 6 araba alacak parayı su arıtıcısı satarak mı kazanmış neymiş bir baksınlar. Hiçbir şey çıkmasa bile bir tutuşsun. Şerefsiz ya böylelerine çok kızıyorum. Her şartta çocuğuna babalık yapacaksın ya ne münasebet 🙄
ya ben gidip borç aldım mont için. paran yoksa bile olduracaksın o çocuğa mont ve bot almam için oldurmak zorundasın ya. bu nasıl erkeklik nasıl adamlık böyle birşey nasıl mümkün oluyor benim aklım almıyor inanın

ya ben gidip borç aldım mont için. paran yoksa bile olduracaksın o çocuğa mont ve bot almam için oldurmak zorundasın ya. bu nasıl erkeklik nasıl adamlık böyle birşey nasıl mümkün oluyor benim aklım almıyor inanın
İşte çocuğa annesi yanındaysa babalık edenlerden güya. Anne yoksa çocuk da yok şerefsiz 😒

Şirket üzerine mi almış 6 araba şahıs üzerine 3 araba alabiliyor diye biliyorum ya 1 yıl içinde yada 6 ay da bir tam hatırlamıyorum öyle bir süreç var. Şirket üzerine alıyorsa da çok rahat ıspatlaybilirsiniz tabi onun bunun üzerine yapmadıysa

Şirket üzerine mi almış 6 araba şahıs üzerine 3 araba alabiliyor diye biliyorum ya 1 yıl içinde yada 6 ay da bir tam hatırlamıyorum öyle bir süreç var. Şirket üzerine alıyorsa da çok rahat ıspatlaybilirsiniz tabi onun bunun üzerine yapmadıysa
muhtemelen şirket üzerine almıştır. hepsi iş arabası çünkü. bitansi minibüs hatta şu büyük vip arabaları var ya onlardan.

eğer şirket üzerine değil de başka birinin üzerine aldıysa o malları hiçbirşey alamam. bana sürekli git mahkemeye ver diyip duruyor demek ki böyle birşey de olabilir.

eğer şirket üzerine değil de başka birinin üzerine aldıysa o malları hiçbirşey alamam. bana sürekli git mahkemeye ver diyip duruyor demek ki böyle birşey de olabilir.
Yani. Sevgilisinin arkadaşının tanıdığın üstüne yaptıysa bir şey talep edemezsiniz

evet ilk halletmem gereken konu o ama param olmadığı için avukata vekalet veremedim. ilk elime geçecek para ile avukata vekalet vericem.
Avukata para vermene gerek yok devletten avukat isteyebilirsin ücretsiz sana avukat tayin ederler e devlette bununla ilgili başvuru kısmı var

ben yabancıyım, bana avukat verirler mı? bu ülkenin vatandaşı değilim
Onu bilemiyorum ama avukatlar barosuna bir git bulunduğun şehirde illaki yapilacak bişey vardır yabancisin diye yok diyecek değiller bence zordasin ve sende insansın bulundugun şehirde avukatlar barosundan yardım al

Beni yanlış anlamayın ama durumunuz yoksa daha uygun fiyatlı şeyler baksanız. Yani daha farklı ve kısıt bütçeli markalara. Tabikide babası olarak almalı ama madem durumunuz bu şekilde. Bende hamileyim, bebeğim olacak ve arabasını, mama sandalyesini, vs letgodan aldım örnek veriyorum.
Hem bot hem mont için oldukça normal bir fiyat ama söylediği. LCW bile çok pahalı oldu neredeyse. 🥲

o kadar sıkıldım ve bunaldım ki bir kutu hap için ölmek istiyorum. hayatımın en kötü döneminden geçiyorum, boşandığımda bile bu kadar kötü olmamıştım. hayata dair tek bir umudum bile kalmadı.
kzımla hayat mücadelesi veriyorum tek başıma bu ekonomide.
ama artık hiçbirşeyin üstesinden gelemeyeceğimi düşünmeye başladım. eski eşim çocuğumun nafakasını kesti, bot ve mont almak için borç aldım ve adamın umudunra bile değil. deniz manzaralı evde oturuyor, bu ekonomide 0 dan ev dizdi, 6 tane araba aldı ama çocuğunun ihtiyaçları söz konusu olduğunda '' gerçekten bota ihtiyacı var mı benim durumum yok diye cevap veriyor!!!!!!
takı dükkanı açtım yok gücümle bir şekilde, yazın harika iş yaptım fakat kış geldiğinden beri işler durdu ve ben altından kalkamıyırum artık. Ben sınanmaktan çok yoruldum. kaldıramıyorum artık hayatımın her döneminde sürekli zorluklarla uğraştım, hep üstüne gittim hiç isyan etmedim ama artık gerçekten yeter yapamıyorum :KK43: kızımın ilacını alamayacak duruma geldim. ben kimseye bir kötülük yapmadığım halde bu durumdayım, eski eşimin yaptığı pisliklerin haddi hesabı yok ama yükseldikçe yükseliyor. çocuğumu babasına vermek zorunda kalırım diye ödüm kopuyor. ben kadın başıma bu ülkede bir gelecek kurmaya çalışıyorum çocuğuma, neden böyle oluyor neden herşey al üst oluyor
Çocuğun nafakasini kesemez. Açlıktan ölse bile ödemek zorunda .durumu yetkililere bildirirseniz iki ay üst üste ödemeyen kişilere hapis cezası var .hukukçular yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Çocuğun nafakasini kesemez. Açlıktan ölse bile ödemek zorunda .durumu yetkililere bildirirseniz iki ay üst üste ödemeyen kişilere hapis cezası var .hukukçular yanlışım varsa düzeltin lütfen.
eylülden beri ödemiyor. pazartesi başlatıcam icrayı kesinlikle. önceden benim hesabıma yatırmaması onun için bir eksi mı peki? hep kız kardeşimin hesabına yatırdı ve nafaka da yazmadı, acaba geriye dönük de alabilir miyim bu durumda? baya süründürmek istiyorum çünkü çocuğumu bu duruma soktuğu için

Maliye ile ilgili yorumu dikkate al konu sahibi.
Böyle durumlarda denetleme zorunlu zaten.
Yani bildirirsen kontrol etmek zorundalar.
Anam babam maliyeci oradan biliyorum.
şu icra mevzusunu halledip onu da yapıcam. peki şikayet etmek için ne yapmam gerekiyor nereyi aramam gerekiyor?

eylülden beri ödemiyor. pazartesi başlatıcam icrayı kesinlikle. önceden benim hesabıma yatırmaması onun için bir eksi mı peki? hep kız kardeşimin hesabına yatırdı ve nafaka da yazmadı, acaba geriye dönük de alabilir miyim bu durumda? baya süründürmek istiyorum çünkü çocuğumu bu duruma soktuğu için
Eski kocan ne kadar yanlış yapıyorsa senin düşüncen de yanlış haklıyken haksız duruma düşürürsün kendini ve çocuğunu

Eski kocan ne kadar yanlış yapıyorsa senin düşüncen de yanlış haklıyken haksız duruma düşürürsün kendini ve çocuğunu
eski kocam çocuğuma cehennemin dibine kadar yolun var diyen bir insan. ne zaman kızına birşey yaptıysa bana ana avrat küfür eden bir insan, bile bile çocuğu zor durumda bırakan bir insan,benim vatandaşlığımı yakan bir insan!

Back
X