Sınav dönemi düzenli çalışma :(

geranio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2012
5.018
4.072
198
Yarın vizem var çalışıyorum çalışıyorum olmuyo sanki :/ ara verdim simdi yemekten sonra tekrar başlıcam. Çalışma taktiğim mi yanlış acaba?
Var mı benim gibi olan nasıl çalışıyorsunuz sınavlara?

en az 3 gün önceden başlaman gerekmez miydi. ilk iki gün konularını bitirip üçüncü gün hepsini tekrar etmeliydin.. Yetişmez yoksa, kahveye dayan şekerim uykun gelmesin diye.

Tam masaya oturuyorum aklima buzdolabi geliyor, ayrilamiyorum su lanet makineden!

Valla calisma plani olan calisabilen varsa ben de dinliyorum nezaman masaya otursam daral geliyo o sayfalari yutup intihar etmek istiyorum

en az 3 gün önceden başlaman gerekmez miydi. ilk iki gün konularını bitirip üçüncü gün hepsini tekrar etmeliydin.. Yetişmez yoksa, kahveye dayan şekerim uykun gelmesin diye.
Yok zaten günlerdir bakıyorum. Geç yaticam ama sanki olmuyo :/ yarin sinava girince sanki hic calismadigimi farkedicem

Tam masaya oturuyorum aklima buzdolabi geliyor, ayrilamiyorum su lanet makineden!

Valla calisma plani olan calisabilen varsa ben de dinliyorum nezaman masaya otursam daral geliyo o sayfalari yutup intihar etmek istiyorum

Bitse de kurtulsam diyorum artik yeminlen. Öğrenmek icin degil gecmek icin cabaliyorum artik.

Bi kaç gün önceden başlasaydınız keşke,ben gece geç saatlere kadar çalışmazdım uykum gelince uyur sabah erken kalkardım o zaman beyin dinlenmiş olunca sözel konular insanın aklında daha cok kalıyo.Gece çalışınca verimli olmuyo gibi geliyo bana

Bitse de kurtulsam diyorum artik yeminlen. Öğrenmek icin degil gecmek icin cabaliyorum artik.

Aynen oyle bende öyleyim. Acaba bi psıkıyatra mi görünsen belki dikkat daginikligin falan vardır ilac verebiliyolar gerci bana vermislerdi hic etkisini gormedim ama insandan insana değişir tabi

ben memurum ama hala unıversıte okuyorum, kpss ,vize her sınavda 2 saat çalışırım ardından 15 dk mola veririm tekrar 2 saat çalışma, aksatmam. bu şekilde yüksek onurla geçerim dersleri hep.

sizin sayısal bölüm olduğu için çalışma stilleri farklı olabilir ben ünideyken yurttaydım önceden tüm işlerimi halledip öyle geçerdim ki bir daha kalkmıyayım etüt odasına gider kabaca bir program yapar çalışmak istediğim dersleri önce bir okur ardından kısa özet çıkarır o özeti okur ardından sorulara cevap verirdim
telefon görüşmelerini falan aralara bırakırdım ki bunaldığım zaman bir on dakika arayabileyim insanları vs. bir saat oturur on dakika ara verirdim suyumu kahvemi yanıma alırdım ki bir daha kalkmayayım sabah dokuz gece bir yemek arası tv. arası yarım saatlik tel araları vs. ama bu program sadece iki haftalık vize haftası programı : D

Hafta başından beri göz geçiriyorum aslında. Ama sanırım yanlış taktik uyguluyorum.
Aynen oyle bende öyleyim. Acaba bi psıkıyatra mi görünsen belki dikkat daginikligin falan vardır ilac verebiliyolar gerci bana vermislerdi hic etkisini gormedim ama insandan insana değişir tabi

Yok ilac kullanmam geçen sene kullandim baska sebeplerden ötürü hic faydasi olmadi. Okulu birakmistim zaten bi donem sonrada

Bende etrafi toplar öyle otururum. 1 2 saat kalkmam başından. Ama verimli gecmiyo iste :/

Biri benim yerime bitirebilir mi su okulu son bi sene o kadar gözümde büyüyor ki

ben memurum ama hala unıversıte okuyorum, kpss ,vize her sınavda 2 saat çalışırım ardından 15 dk mola veririm tekrar 2 saat çalışma, aksatmam. bu şekilde yüksek onurla geçerim dersleri hep.
Nasil calisiyosunuz peki?

Canım çalışılacak derse göre değişir ama.
Proje de yapacak olsan , kitaplardan da çalışsan önce bi zihnini buna hazırlaman gerekiyor.
Ben mesela kendimi motive etmek için öncesinde müzik filan dinlerim.
Tatlı bir şeyler yerim.
Neler hatırladığımı düşünürüm .
Sonra bir yerinden başlarım.
Kahve filan içerim genelde ben yanında.
Küçük küçük kendime notlar çıkarırım. vs.

Yarim saate derse oturcam. En bastan konu konu gidip soruları cozucem. Çünkü sirf konu çalıştığımda sıfıri çektiğim oldu.

Bu okul salak gibi hissettiriyo bana. Tüm güvenim gidiyor konu ders olunca:/

Yarim saate derse oturcam. En bastan konu konu gidip soruları cozucem. Çünkü sirf konu çalıştığımda sıfıri çektiğim oldu.

Bu okul salak gibi hissettiriyo bana. Tüm güvenim gidiyor konu ders olunca:/
Bence sen kendini şartlıyorsun .
Ben 400 sayfalık bi kitabı tek gecede okumuştum bi keresinde ve 80 almıştım.
Gözünde küçültmeyi dene.
Amaaaaaaaan ne ki sanki de.
Hemen olur biter de.
Ben öyle yapıyorum

Bence sen kendini şartlıyorsun .
Ben 400 sayfalık bi kitabı tek gecede okumuştum bi keresinde ve 80 almıştım.
Gözünde küçültmeyi dene.
Amaaaaaaaan ne ki sanki de.
Hemen olur biter de.
Ben öyle yapıyorum
Dimi alt tarafi ders. Şimdikileri nasil gectiysem bunu da gecebilirim aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…