ben sözel okuyorum sayısal derslerde formülleri çıkarırım sonrasında hangi formül hangisinin soru tarzını ezberlerim sonrasında da bol bol soru çözerim.
ama mühendislik flan okuyorsan sana Allahtan başka kimse yardım edemez
Güzel
ama bence bundan sonra daha önce başla. Mesela 2 hafta once
mesela ben şu anda çalışıyorum onca saat ama sınav haftası sabah 5 de kalkıp gece 1 de yatıyorum
arasıra uyuya kalıyorum gerçi 1 saat çünkü ben yatakta ders çalışmaktan keyif alıyorum
Bizim bölüm biraz ezbere dayalı o yüzden kitaplarimiz baya kalın
Allah kolaylik versin her bölümün kendine göre zorluğu var Allahtan ezber yok bizde.
Aslinda bu dönem hedefim her hafta tekrar yapmak konulara en basindan beri hakim olmakti. Uyku problemim yüzünden dagildim takip edemedim dersleri sıkıştım biraz o yüzden.
Yatakta calissam hayatta anlamam ku mayisir kalirim ben masada çalışıyorum kitap defter laptop ve bir suru kagit esliginde
Allah kolaylik versin her bölümün kendine göre zorluğu var Allahtan ezber yok bizde.
Aslinda bu dönem hedefim her hafta tekrar yapmak konulara en basindan beri hakim olmakti. Uyku problemim yüzünden dagildim takip edemedim dersleri sıkıştım biraz o yüzden.
Yatakta calissam hayatta anlamam ku mayisir kalirim ben masada çalışıyorum kitap defter laptop ve bir suru kagit esliginde
Ben yataga uzanıyorum bacak üstüne bacak atıyorum. Arkaya yaslaniyorum. Zaten direkt kitap veya notlar üstünde yazıp çiziyorum.
Masada calisamiyorum ben
sınav dönemi çok çikolata yiyorum sevmediğim halde. Zihnimi acıyor
ben sözel okuyorum sayısal derslerde formülleri çıkarırım sonrasında hangi formül hangisinin soru tarzını ezberlerim sonrasında da bol bol soru çözerim.
ama mühendislik flan okuyorsan sana Allahtan başka kimse yardım edemez
Ben yatakta utanıyorum bacak üstüne bacak atıyorum. Arkaya yaslaniyorum. Zaten direkt kitap veya notlar üstünde yazıp çiziyorum.
Masada calisamiyorum ben
sınav dönemi çok çikolata yiyorum sevmediğim halde. Zihnimi acıyor
Yarın vizem var çalışıyorum çalışıyorum olmuyo sanki :/ ara verdim simdi yemekten sonra tekrar başlıcam. Çalışma taktiğim mi yanlış acaba?
Var mı benim gibi olan nasıl çalışıyorsunuz sınavlara?