Sınav dönemi düzenli çalışma :(

ben sözel okuyorum sayısal derslerde formülleri çıkarırım sonrasında hangi formül hangisinin soru tarzını ezberlerim sonrasında da bol bol soru çözerim.
ama mühendislik flan okuyorsan sana Allahtan başka kimse yardım edemez

Allah kolaylik versin her bölümün kendine göre zorluğu var Allahtan ezber yok bizde.

Aslinda bu dönem hedefim her hafta tekrar yapmak konulara en basindan beri hakim olmakti. Uyku problemim yüzünden dagildim takip edemedim dersleri sıkıştım biraz o yüzden.

Yatakta calissam hayatta anlamam ku mayisir kalirim ben masada çalışıyorum kitap defter laptop ve bir suru kagit esliginde

Ben yataga uzanıyorum bacak üstüne bacak atıyorum. Arkaya yaslaniyorum. Zaten direkt kitap veya notlar üstünde yazıp çiziyorum.
Masada calisamiyorum ben
sınav dönemi çok çikolata yiyorum sevmediğim halde. Zihnimi acıyor

Son düzenleme:
Bende bol bol cozulcek soruda yok sadece uygulamadakiler falan var işte:/

Deme öyle ama Umarim yardim eder yarin bi akrabam sinav zamani yasin okuyacakmis sagolsun biraz rahatlatir sanirim oda.

Bende cok yemek yerim sinav dönemi stresten sanirim. Masa basindayim hala hatta yatak geeel geeel diye çağırıyor beni.

Simdi son tekrarimi yapayim yatagim gec olmadan o zaman. Tesekkur ederim sana ve fikir veren tüm arkadaslara :)

Bende cok yemek yerim sinav dönemi stresten sanirim. Masa basindayim hala hatta yatak geeel geeel diye çağırıyor beni.

Simdi son tekrarimi yapayim yatagim gec olmadan o zaman. Tesekkur ederim sana ve fikir veren tüm arkadaslara :)
Sınavdan önce çikolata ye
şimdi git yat

Vizeye 5 kala çalışılırsa kafaya kolay kolay bir şey girmez, okul çıkışı günlük 15'er dakika konu tekrarı yapsan daha verimli olurdu tatlım

size tavsiyem sınavlara kadar da düzenli çalışmak. böylece sınavdan önce konulara hakim olunuyor ve işler kolaylaşıyor arkadaşlar.

Vizem oldu da bitti gayet güzel geçti çok şükür:) boşuna evham yapmışım sanırım:/

Darısı diğeri vizelere:)

Çalışma planı yapması zor değil ki uygulaması zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…