Sınav dönemi düzenli çalışma :(

Dimi alt tarafi ders. Şimdikileri nasil gectiysem bunu da gecebilirim aslinda.
Aynen öyle , ne kalmış şunun şurasında.
2 sene nasıl geçti valla anlamadım bile ben .

Şu okul bitsin istiyorum artik. Is peşinden kosayim istiyorum artik

Aynen öyle , ne kalmış şunun şurasında.
2 sene nasıl geçti valla anlamadım bile ben .
Benim 6. Senem bide bana sor nasil gecti diye:)
bitmesi için gerekirse gece gündüz çalışırım yeterki bitsin.

Tekrar tekrar tekrar ettim. Konunun üstünden geçip uygulamada yaptığımız soruları çözdüm. Birazcık ara verdim sonra kalan uygulamaları yapıcam.

Bakalım yarın belli olacak verimli olup olmadığı :/

Ev ortamında calisamiyorum saglik okuyorum ve o terimlere aklimi veremiyorm fakültede veya kütüphanede calisiyorum genelde ya daaaa hic calismiyorum

Ne kadar calisirsan çalış sınava girmeden önce uyu biraz, uyuyunca bilgiler oturur....Ben bazen ders çalışırdım hiçbirşey anlamadığını düşünürdüm cunku geceleyin bana öyle gelirdi ama biraz kestirip kalkınca herşeyi hatırlattım, herşey yerli yerine otururdu

Sayisal bir bolumum ucuncu yilim.Bir calisma programi olusturmam bir yilimi zorladi ama alistim ortalamami epey yukselttim.Herkesin calisma stili farklidir biz sadece oneri verebiliriz.Mesela cok onemli bir sinavim varsa bir hafta kadar onceden sıkı okur yazar ozey cikaririm.Son gun aksam 7-8 gibi oturur 12 gibi masadan kalkmadan calisirim. bilirim kalkarsam toparlanmak cok zor :) Sonra sinav saatine gore yatip sabaha karsi 5 gibi kalkip kaldigim yerden calisirim.Erken saatlerdekiler icin 11de yatip 4te kalktigim da olmadi degil.Yorucu gibi ama kafam dinleniyor kalabalik sevmeyen biri icin sessiz ortam hele yurtta kaliyorsan bulunmaz nimet.Bol sanslar basarilar.

Son güne sadece tekrar birakilmali
Son gün calisilan konu simav stresiyle anlasilmasi zor olur

Ev ortamında calisamiyorum saglik okuyorum ve o terimlere aklimi veremiyorm fakültede veya kütüphanede calisiyorum genelde ya daaaa hic calismiyorum
Öss zamanında evde çalışamıyorum diye aylarca babannemde kalmıştım. Şimdi de evde pek verimli olamıyorum ama okulda calismaya da alışamadım:/
Bende sabahlayinca aptal gibi okuyorum. 1 saat sonra falan uyurum zaten umarım dediginiz gibi sabah kalktigimda oturmus olur :)
Sağlık derken ? Tip ,hemşirelik ?
Bana mi sordunuz? Muhendislik öğrencisiyim.

Ne mutlu sana ki oturtmussun calisma stilini:) okulda 6 bölümde 5. Senem hala oturmadi lanet olasica.

İşte öneri istediğim kisim burasi nasil calisiyorsunuz? Soru çözerek mi okuyarak mi yazarak mi?

Tesekkurler umarim guzel geçer:)

Ben sabah 9 da kalkiyorum 11 e kadar çalışıyorum. Sonra kahvaltı falan , 12 de yine başlıyorum. 2 gibi biraz mola veriyorum arasıra foruma bakıyorum. Sonra yine basliyorum.Yarım saat öncesine kadar ders çalıştım bugün ufak molalarla.
Önce ders notlarını okuyorum, sonra kitaplardan okuyorum. Pratik çalışma cozuyorum. En son özet not kitaplarim var onlari okuyorum. Bir dersi tamamen bitirmeden diğerine gecmiyorum.
ve vizelerim 8 kasımda başlıyor.
O zamana kadar böyle 2 defa bütün derslerin üstünden geçerim. Sınav haftasındada bi defa daha hepsini gözden geciririm.

Okuyup onemli yerleri formulleri ezberliyorum bi ufak kagida yaziyorum.Defterdeki problemleri tek tek cozuyorum.Yazmak vakit kaybettiriyor ama diger turlu anlamiyorum.Bu donem organik dersim var cidden agir konular onu ne yapacagimi bilemiyorum iste :)

Sabahlasaniz bile sınavdan önce az da olsa uyumaniz lazim....Denenmiş inanmış ...

Su azmin yarisini bana verir misin:) masallahin varmis gercekten:)

Bende ders notlarini gozden gecirdim, kitabi gözden gecirdim, not alinacak formulleri yazdim sonra ornek sorulara baktim. Yatmadan bi daha yapicam aynısını. Iki gundur de derste ve uygulama da cozdugumuz sorulari cozuyodum. Umarim yeterli olur :/

Organik Kimya mi ? Muhendislikte de Organik Kimya var mi ?

o kadar kocaman ve karmaşık formuller varki Allahtan çoğunu sinavda veriyorlar bize.

Sana da Allah zihin açıklığı versin organik kolay bi ders degil diye biliyorum.

Güzel
ama bence bundan sonra daha önce başla. Mesela 2 hafta once
mesela ben şu anda çalışıyorum onca saat ama sınav haftası sabah 5 de kalkıp gece 1 de yatıyorum

arasıra uyuya kalıyorum gerçi 1 saat çünkü ben yatakta ders çalışmaktan keyif alıyorum
Bizim bölüm biraz ezbere dayalı o yüzden kitaplarimiz baya kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…