- 26 Temmuz 2010
- 1.614
- 559
- 198
ben muhendis degilim kimya okuyorum.konu sahibi arkadasimiz muhendis.Kimya muhendisliginde ve bazi biyoloji bolumlerinde organik kimya var.Organik Kimya mi ? Muhendislikte de Organik Kimya var mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben muhendis degilim kimya okuyorum.konu sahibi arkadasimiz muhendis.Kimya muhendisliginde ve bazi biyoloji bolumlerinde organik kimya var.Organik Kimya mi ? Muhendislikte de Organik Kimya var mi ?
Ok , Organik Kimya da ağır bir ders, Allah yardımcınız olsun...ben muhendis degilim kimya okuyorum.konu sahibi arkadasimiz muhendis.Kimya muhendisliginde ve bazi biyoloji bolumlerinde organik kimya var.
Allah kolaylik versin her bölümün kendine göre zorluğu var Allahtan ezber yok bizde.Güzel
ama bence bundan sonra daha önce başla. Mesela 2 hafta once
mesela ben şu anda çalışıyorum onca saat ama sınav haftası sabah 5 de kalkıp gece 1 de yatıyorum
arasıra uyuya kalıyorum gerçi 1 saat çünkü ben yatakta ders çalışmaktan keyif alıyorum
Bizim bölüm biraz ezbere dayalı o yüzden kitaplarimiz baya kalın
Allah kolaylik versin her bölümün kendine göre zorluğu var Allahtan ezber yok bizde.
Aslinda bu dönem hedefim her hafta tekrar yapmak konulara en basindan beri hakim olmakti. Uyku problemim yüzünden dagildim takip edemedim dersleri sıkıştım biraz o yüzden.
Yatakta calissam hayatta anlamam ku mayisir kalirim benmasada çalışıyorum kitap defter laptop ve bir suru kagit esliginde
![]()
Bende bol bol cozulcek soruda yok sadece uygulamadakiler falan var işte:/ben sözel okuyorum sayısal derslerde formülleri çıkarırım sonrasında hangi formül hangisinin soru tarzını ezberlerim sonrasında da bol bol soru çözerim.
ama mühendislik flan okuyorsan sana Allahtan başka kimse yardım edemez![]()
Bende cok yemek yerim sinav dönemi stresten sanirim. Masa basindayim hala hatta yatak geeel geeel diye çağırıyor beni.Ben yatakta utanıyorum bacak üstüne bacak atıyorum. Arkaya yaslaniyorum. Zaten direkt kitap veya notlar üstünde yazıp çiziyorum.
Masada calisamiyorum ben
sınav dönemi çok çikolata yiyorum sevmediğim halde. Zihnimi acıyor
Sınavdan önce çikolata yeBende cok yemek yerim sinav dönemi stresten sanirim. Masa basindayim hala hatta yatak geeel geeel diye çağırıyor beni.
Simdi son tekrarimi yapayim yatagim gec olmadan o zaman. Tesekkur ederim sana ve fikir veren tüm arkadaslara :)
Vizeye 5 kala çalışılırsa kafaya kolay kolay bir şey girmez, okul çıkışı günlük 15'er dakika konu tekrarı yapsan daha verimli olurdu tatlımYarın vizem var çalışıyorum çalışıyorum olmuyo sanki :/ ara verdim simdi yemekten sonra tekrar başlıcam. Çalışma taktiğim mi yanlış acaba?
Var mı benim gibi olan nasıl çalışıyorsunuz sınavlara?
Aynen ama ben plani da oturtamadim hala :)Çalışma planı yapması zor değil ki uygulaması zor![]()