Sınav sonucum

-Alisa-

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.349
30.338
428
Vize sonuçları açıklandı açıklanmasına ama nerdeyse alman imkansız olan notu almışım sınav sonucumu bi gördüm büyük şok 5 yazıyo resmen ya 60 80 arası kesin almam gerekiyodu imkansız yani bu notu almam annem eğer bi dersten kalirsan seni okuldan alırım diyen bi insan okula verdiği paraları her defasında hatırlatır sağolsun şimdi benim ne yapmam gerekiyo ilk defa böyle bişey geldi başıma itiraz etsem sorun halledilir mi acaba en büyük korkum annem 75 notunu begenmiyodu şimdi koskoca 5 yazısını görürse düşünemiyorum tepkisini

Evet sonuç kötü. .
Sıkma canını. .
Hayırlısı olsun. .
Dünyanın sonu değil ya ..
Bir daha ki sefere. .

Kolaysa kendisi alsın o notları. Allahım Yarabbim bazen gercekten ailelerin ş eğitim hırsları cok bunaltıcı ve sacma oluyor.

Sen de istersen itiraz et sonucuna. Tabi önce bi arastr hocayı, itiraz kabul ediyor mu etmiyor mu diye

Bu okulumu begenmiyo her defasında elestiriyo notlarımı yüksek tutucakmisim başka bi okula gondericekmis benim adima bütün planlari yapıyo bu bölümü ben istemedim şimdide okuluma karisiyo off şimdi bu notu görürse çok fena olucak:KK43:

Bu okulumu begenmiyo her defasında elestiriyo notlarımı yüksek tutucakmisim başka bi okula gondericekmis benim adima bütün planlari yapıyo bu bölümü ben istemedim şimdide okuluma karisiyo off şimdi bu notu görürse çok fena olucak:KK43:

Annen okuyamamış içinde kalmış heralde .

illaki hocaya sor yani 5 komedi bır rakam, çok aşırı sevmediği bır hata yaptın demek ki benim bir hocam vardı tek bır imla hatasında butun soruyu çiziyordu öyle bir şey olabilir mutlaka sor.

Ünv de notuma kimse karışmadı. Altı üstü büte yada yaz okuluna kalırsınız.

Hocana git nerelerde hata yapmışım kağıdımı görebilir miyim acaba diye sor. İtham etmemiş olursun. Belki eksik okuduğu soru vardır

illaki hocaya sor yani 5 komedi bır rakam, çok aşırı sevmediği bır hata yaptın demek ki benim bir hocam vardı tek bır imla hatasında butun soruyu çiziyordu öyle bir şey olabilir mutlaka sor.
Bu dersin sınavı test ve optik üzerine isaretleniyo acaba yanlış mi isaretledim cidden çok komik bi not en düşük notum 60 yani imkanı yok

başa kakilan okul paralari...
ekstra performans sağlıyormu bari sizde?
ben yapamadım sen yapacaksın...
artık aileler yarış atı yetiştiriyor...
sıkma canini..
eminsen itiraz et kagidini iste..
Uzerimde baskı oluşturmaktan başka bişey yapmiyo ablamın okulunda eğitim daha iyi hep onun okulunu övüyo benide oraya almak istiyo planı bu ama bana soran yok

Vize sonuçları açıklandı açıklanmasına ama nerdeyse alman imkansız olan notu almışım sınav sonucumu bi gördüm büyük şok 5 yazıyo resmen ya 60 80 arası kesin almam gerekiyodu imkansız yani bu notu almam annem eğer bi dersten kalirsan seni okuldan alırım diyen bi insan okula verdiği paraları her defasında hatırlatır sağolsun şimdi benim ne yapmam gerekiyo ilk defa böyle bişey geldi başıma itiraz etsem sorun halledilir mi acaba en büyük korkum annem 75 notunu begenmiyodu şimdi koskoca 5 yazısını görürse düşünemiyorum tepkisini

Sinav kagidini gormek istedigini soyle hocana boylece ne yaptin ne yapmadin anlasilir. Annenizde gelip kontrol etmeyecek finale cok calisip gecmeye cabalayin.

Back
X