• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınav stresi

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
On gün sonra kpss sınavım var. Acayip stres içindeyim.Günde 12saat ders çalışıyorum.Rüyalarımda kabuslar görüyorum o derece. Sorun şu ki dilimin altında et parçası var.Orada beyaz aft çıkmış ve acayip acıyor. 3 gündür böyle.Bi türlü geçmiyor. İlk kez böyle birşey oldu. İnternette araştırdım dil kanseri olabilirmiş. Sınava kadar bir yere çıkmak istemiyorum. Ama bi yandan korkuyorum stresten kanser mı oldum naptım :KK43: belirtiler de boğaz ağrısı falan da var. Boğazım iltihaplı ve ağrıyor.

Son düzenleme:
İnternette ne yazarsanız yazın kanser çıkıyor Zaten. İnternete ve bize sormayın sonuçta bilemeyiz, önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama sabah hemen bir doktora gidin.

Stresten aft cikmistir. Beliniz agrisa internette kanser yaziyor. Bi de bu aralar herkes hasta hapşırıp oksuruyor. Cikip birsz hava alin bence zaten su zamana kadar yeterince calismissiniz

On gün sonra kpss sınavım var. Acayip stres içindeyim.Günde 12saat ders çalışıyorum.Rüyalarımda kabuslar görüyorum o derece. Sorun şu ki dilimin altında et parçası var.Orada beyaz aft çıkmış ve acayip acıyor. 3 gündür böyle.Bi türlü geçmiyor. İlk kez böyle birşey oldu. İnternette araştırdım dil kanseri olabilirmiş. Sınava kadar bir yere çıkmak istemiyorum. Ama bi yandan korkuyorum stresten kanser mı oldum naptım :KK43: belirtiler de boğaz ağrısı falan da var. Boğazım iltihaplı ve ağrıyor.

Bende stress yaptigimda agzimda surekli aft cikiyor. Sana bu sefer dil alti denk gelmis, bir dahakine dil ustunde cikar daha sonra yanak felan. Yani korkmana gerek yok bence :) Sinavdan sonra git bir doktora icin rahatlasin.

O stresten çıkmıştır ayrıca eczaneye git sana ilaç verirler dene

Bende sürekli olurdu aft hep stresten oluyor.Normal yani.Bende o kadar sık olduğundan birgün aktara gittim kristal gibi şeker şeklinde birşey verdi o gün bugündür olmuyor.Doktorda krem veriyor bir gidip gösterin doktora.

Sakin olmazsan bildiginide karistirirsin. Kendinden emin olarak git sinava. Yaptigini yaparsin yapamazsanda olum yok ya sonunda. Zaten iyi puan alsan da umarim hakki yenenlerin arasinda olmazsin. Zira daha dun haberlerde hakim atamasi icin torpil belgesi vardi.

Sen elinden geleni yap icin rahat sekilde gir sinavina. Hayirlisi olsun..

yok ya hu sınavdan kanser mi olunur?? kendi böyle korkutma. kpss gerçekten isteyen emek veren herkes için strestir. yani ben kpss stresini atlatmış biri olarak diyorum ki sakin ol. sınavda en çok bundan kaybediyoruz. uzun Türkçe paragraflarında kendini kaybetme. matematik de bunu biliyordum deyip takılma. sosyal bölümü hızlıca çöz diğerlerine sonradan odaklan. başarılar.

Nöbet şekeri alın aktardan o çok iyi geliyor afta.Bir de karadut şurubu reçel kısacası karadutlu herşey aftın ilacı.Çalışmaya devam edin son sürat hızınızı kesmeyin bir de uykunuza çok dikkat edin gece internette dolaşmayın:)))

Nöbet şekeri alın aktardan o çok iyi geliyor afta.Bir de karadut şurubu reçel kısacası karadutlu herşey aftın ilacı.Çalışmaya devam edin son sürat hızınızı kesmeyin bir de uykunuza çok dikkat edin gece internette dolaşmayın:)))
Bu hafta son.haftaya zaten erken kalkıcam hem. Denıycem şekeri :)

İnternete başım ağrıyor yazsan beyin kanseri, kabız oldum yazsan bağırsak kanseri, sivilcelendim yazsan deri kanserisin :işsiz: dilim ağrıyor yazmış dil kanseri çıkmışsın iş mi :rapci:

Back
X