- 29 Ağustos 2013
- 347
- 90
- 98
- Konu Sahibi kediii1506
Kızlar iyi akşamlar. Çok sinirliyim şu an. Kendimi zor tutuyorum. 10 gündür kayınvalide ile kayınpeder bizde. İkisini de hiç sevmiyorum birarada olmaya bile tahammül edemiyorum her hareketleri batıyor bana resmen. 5 senelik evliyim evlenirken eşimin ailesinin beş kuruş faydası olmadı bize. Hatta düğün için 10 bin lira kredi çekmişler keyiflerine göre harcayıp takı bile yapamamış insanlar. Onların takılarını da biz yapıp ellerine verdik onlar taktı. Paramız yok deyip nişanda takı takmamak için nişan yapmak istemediler. Eşimi sevdiğim için ilk zamanlar anlayışlı davrandım görmezden geldim bunları ama evlendikten sonra bunları düşündükçe sinir oldum. Memlekete çok uzakta oturuyoruz. Onun için yılda bir gelir kayınvalide ile kayınpeder. Gelince de 1 aya yakın kalıyorlar. Benim de 3 ay sonra önemli bir sınavım var. Zaten sabah 8 akşam 5 işte çalışıyorum akşamları ders çalışabiliyorum bir tek. Eşim anlayışlı bir insan yemekleri dışardan getirirdi yemek yaparken vakit kaybetmeyeyim diye. Sınava kadar anca yetiştirebilecektim derslerimi ki onlar gelince bütün çalışmalarım sekteye uğradı maalesef. Ders çalışmak için odama geçsem bile sinirimden hiç ders çalışamıyorum. Sınava 3 ay kala komple 1 ayım boşa gidiyor. Hem üzülüyorum hem sinirleniyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. En geç bir hafta sonra giderler belki diye umut ederken 12 gün sonra gitmeye karar verip bilet alındı bugün. 22 gün kalmış olacaklar ve kayınpeder hala diyorki ne erken ne geç tam vakti olacak diye :) Yani kısacası 3 ay sonraki sınavım ellerimden kayıp gidiyor göz göre göre. Çok ama çok üzülüyorum. Elim kolum bağlı. Kayınvalide de dışardan yemek yediğimizi bilmiyordu ve şu an yemekleri kendi yaptığı için ders çalışmam için bana yardımcı olduğunu sanıyor bir de. Çaresizce bir dahaki sınava hazırlanmak zorunda kalacağım bu gidişle maalesef. Oysa ki ben bu sınavı kazanmak için çocuk planlarımı erteledim sınavı kazandığım gibi çocuk istiyorum Allah nasip ederse. Yani bu durumda hem sınavımı hem çocuk hayallerimi 9 ay sonraya ertelemek zorunda kalıyorum. Çok istiyordum ama ben 3 ay sonraki sınavı kazanmayı çok ama çok istiyordum