Sınavı kazanamayacağım,ortada kaldım.

hıç bısey degılde bu yazıda (4 yıllık hocamı kırdım ,ona guvenerek dedınya) bu benı dusundurdu keske yapmasaydın.

bunu yazalı 3sene olmuş şu anki durumunu merak ettim açıkçası okuyomusun

Son düzenleme:

Ben de senin gibiyim :)
gina getiriyorum etrafimdakilere
cirkinim demekle zaman kaybetme. Kendine baktiktan, bakimli olduktan sonra hepimiz guzeliz

Ben de senin gibiyim :)
gina getiriyorum etrafimdakilere
cirkinim demekle zaman kaybetme. Kendine baktiktan, bakimli olduktan sonra hepimiz guzeliz

Resimdeki sensen gayet güzel bi bayansın bence ama insan kendinin nasıl göründüğünğ merak ediyo bazen çok güzel bazen çok çirkin

Resimdeki sensen gayet güzel bi bayansın bence ama insan kendinin nasıl göründüğünğ merak ediyo bazen çok güzel bazen çok çirkin

cok tesekkurler canim
evet fotograftaki benim :)
ama bilmiyorum sanki cabuk cokuyorum
bu ay sonunda bir dermatolaga gozukecegim
stress gercekten de insani cabuk yipratiyor
uyku xorunundan goz altlarim cok koyulasti
yuzumde hic sivilce olmazdi ama simdi kirmizi noktolarla doldu yuzum
ve sanki goz etrafim cok kirismaya basladi

en onemlisi stressten uzak durmak

:)

Casnım sana bir hocanın konu anlatması ya da soru çözerken başında beklemesi hiçbirşey kazandırmaz. Sadece yapamadığın soruları anlatmak için bi hoca lazım sana. Özel derse bundan fazla anlam yükleme, ben sınava hazırlandığım yıl hem 5 kişilik dershanedeydim hem özel matematik dersi alıyordum ama oturup kendi kendine çalışmadıkça hiç birşey anlayamıyorsun, O yüzden dershane takviyeside almıyorsan hocanın sürekli başında beklemek yerine sana ağır ödev vermesi normal.

EDİT: Yine mi hortlak konu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…