- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- Konu Sahibi hotcouture
-
öncelikle sakin olacaksın stres yapman sana birsey kazandırmaz, yeni hocanın yaptıgı büyük ayıp, boşver onu düşünüp sinir olma, hayatta seni yarı yolda bırakan çok insan tanıcaksın, yapıcı düşünelim, ilk yapacagın şey ya eski hocanı arayıp devam etmek istedigini söylüceksin yada yeni bi hoca bulacaksın,sınava az bi zaman kaldı, eski hocan kabul eder diye düşünüyorum sonucta para alıyor sevabına gelmiyor, yeni bi hocayıda hemen bulmaya çalış bulmaya kadar gececek zamandada eski konuları tekrar et veya diger derslere yogunlas
Zaten o sorumsuzluğunu anlatması gereken şeyleri sana ödev diye verirken sorumsuzz bu işler için yetersiz bir insan olduğunu göstermiş.Amerika olayıda yalan diye düşünüyorum.
Ayrıca dershaneye neden gitmedin (özel değilse)
canım tamam hocan yanlış yapmış amerika olayıda erasmusla gidebilir doğru olabilir ama zaten gelmeme nedenini belirtmiş ödevleri umursamaman
ama bide şöyle düşün dağdaki çoban bile kazanıp okuyabilior bende hazırlık aşamasında hem dershaneye gidiodum hem özel ders alıodum ama benim karalayıp atacagım testlerle çalışan akrabamızın kızı odtu sosyolojı mezunu ben ise gaziantep üniversitesi turizm ve otel işletmeciligi
kendimden örnek verdim yanlıs anlama diye bence hoca olmadanda biraz azimle yapabilirsin kendini ona motive et şuanda kitaplarda cd lerde hersey örnekli konu anlatımlı
bence bitti kazanamıcam diye düşündüğün takdirde evet kazanamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?