Sınavıma az kaldı

Cikolatta24

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
167
10
318
Çanakkale
merhaba kızlaar

bir derdim var aşamıyorum ben adliyede katıplik sınavlarına hazırlanıyorum. Klavyede belli bir kotayı aşmamız gerekiyor malum sorun ise heyecanım. çok heyecanlı bir insanım hemen titremeye başlıyorum ve böyle oluncada yazamıyorum bi sakinleştirici alıyım sınava giderken diyorum ama korkuyorum elim ayağım tutulur fazla sakinleşirde yazamazsam diye :)) ne yapmam gerekiyor varmı bi çözümünüz ? Birde aramızda katip arkadaşlar var mı

bende yaklaşık beş yıl önce başvurmuştum f klavyede çok iyiydim o zamanlar bayağıda pratik yapmıştım liseden daktilo derside aldığımdan kazanırım belki diye bir umut başvurdum. bence sakin olmak en büyük faydayı sağlıyor ben beceremedim... klavyede büyük harf tuşu da açık kalmıştı ( normalde çok rahat üç dk da 90 kelime yazıyordum o zaman ama sınavın yarısına geldiğimde bir görevli uyardı beni okulda daktilo yazarken ekrana bakmadan yazmayı öğretiyolar hiç bakmadım yani ne yazdığıma:) ondan sonra da çok panik oldum zaten tüm yazdığımı sildim son bir dk da da 20-21 kelime falan yazdım heralde zaten tek seferde yapıyolar sınavı şimdi nasıl bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun inşaallah seni rahatlatan şeyleri en iyi sen bilirsin zaaten derin nefes al bolca

merhaba cnm. Bende daha 5 dk önce burdaki konuları okuyordum :) Bende giricem sınava ve bayılma tehlikesi yaşamaktan çok korkuyorumm Çok heyecanlıyım bende

yine malesef tek sefer canım yaa nefes felan çok basit evde bile heyecan yapıyorum düşün baştan 3 dakika süre veriyolarmış bu arada bende klavyemi büyük küççük harfini kontol etmeyi planlıyorum bakalım :)

merhaba cnm. Bende daha 5 dk önce burdaki konuları okuyordum :) Bende giricem sınava ve bayılma tehlikesi yaşamaktan çok korkuyorumm Çok heyecanlıyım bende

yaa napcaz yaa :) nerede gircksiniz siz acaba ben düzcede gircem 19 kişi alncak 600 başvuru var birde benim netlerin 3 haftaya kadar 110 civarındaydı birden bir günde düştü artık 90 zor yazıyorum sence neden böyle oldu ne yapmalıyım nasıl çalışıyorsun sen canım

Valla bende yazamadım bugün nedense :) ben izmirde giricem. 91 kişi alıncak ve 2000 den fazla başvuru var sanırım :)) Hayırlısı ise giricez.
Olduğu kadar, olmadığı kader diyorum :)
Ben günde 10 kadar metin yazabilirsem çalıştım sayıyorum. Çünkü çalışıyorum yoğunum bu aralar. Mülakata hiç çalışmadm zaten. Çok istiyorum inşallah olur :/

çalıştığım şirketteki bir kaç personel de bu sınava hazırlanıyor ara ara ne yaptıklarına bakıyorum ekrana bakmadan yazıyorlar veya yazmaya çalışıyorlar belkide en önemlisi heyecanlı olmaları yazacakları da varsa heyacan onları kısıtlıyor

klavyede cok hızlıyımdır
klavyeye bakmadan yazarım
son zamanalrda s harfını sureklı ayırdıgımı fark ettım
keske bende gırseydım sınava :)

ben iş yerinde de yazıyorum evde de kuruyorum masamı her akşam en az 2 saat çalışıyorum 2 aydır öğrendim f klavyeyi zaten ama yok gitmiyor daha ya birde ekrana bakma yanlışı düzeltme isteği çok var birazda ondan süre kaybım sanırsam

kesinlikle heyecan 10 kelime en az aşağı çekiyor bunu ne yapıcam bilmiyorum yaa

Bende yanlışımı düzeltiyorum valla. Ben Q yazıyorum F e geçmek istedim 1 hafta denedim ama olmadı yapamadım Q ya döndüm. Ekrandan deneme yaparken iyi yazıyorum ama bir kağıttan bakıp yazıp yazarken daha çok zorlanıyorum.

kağıttan evet bende öyleyim ya zor ya zor kolay hiçbirşey yok

Öyle malesef :) Kağıttan alışmaya çalışıyorum işte. Gideyimde biraz çalışayım :) KPss puanın kaç bu arada?

bu kadar iyiseniz keşke diyorum :)) ben daha yeni başladım f e ama iyi yol aldığımı düşünüyorum ama düşürdüm netlerimi o çok sinir bozucu

nasıl calısıyorsunuzkı kendımı olcmek ısterım
ıs yerınde bır tek benım bu derece hızlı yazan yaklasık 12-13 yasından berı babamın evraklarını dilekceleri vs hep yazarım alıskanlık oldu herhalde
ne mezunu olmak gerek bu sınava gırmek ıcın? hcı bılgım yokta

Lise mezunu olmak yeterli tabi kpss sınavından da 70 almak gerekiyor. On Parmak alma Sayfas, Online Klavye Hz Testi, On Parmak Program Trke Klavye - Katipler.Net Burdan 3 dakikalık test yapabilirsin. 3 dk da 90 kelime yazmak gerekiyor dene bakalım bi :))

sımdı mudurlerım burada bı dagolsınalr denıyeceıgm buarada hıc kpss gırmedım
lıseden mezun oldugum sene vatandası oldugum ulkeden vatandaslıktan cıkarıldım turkıyede oturma ıznı ıle kaldım turk vatandası olduktan sonrada oss ıcın hıc ugrasmadım yos gırecektım calıstım tabıkı ama cok pısmanım ozelın sonu yok :S

Kazanacaksın eminim,Allah'ım senin ve girecek tüm arkadaşların yardımcısı olsun canım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…