Sınavıma az kaldı

Ben 8 kez katiplik sınavına girmiş ve mülakatlarda elenmiş biri olarak konuşuyorum.. :)) Bu yıl girmeyeceğim çünkü bıktım artık aptal yerine konulmaktan. Çok kızgınım, kaldıramayacağım şeyler yaşadım. Ama sorularına tecrübeli biri olarak cevap vereyim. Ben de çok iyi yazmama ve sınavda gayet sakin olmama rağmen girdiğim sınavların birinde ellerimin titremesine mani olamamıştım. Öyle bir titreme ki, ellerim masanın üzerinde bile durmuyordu. O sınavdan sonra ben de bu işin çaresine bakmaya karar verdim. Abim ve diğer doktor tanıdıklarıma da danışarak dideral isimli bir ilaç kullandım. Ama dideral sakinleştirici değil bir betabloker. Yani çarpıntı, el titremesi gibi sorunlar için. Heyecan mutlaka olacak, yalnızca heyecanının sana engel olmasına izin vermemelisin. Sakinleştirici asla alma derim ben. Hareketlerini yavaşlatacak. Sen orda süreyle yarışacaksın. Bu aleyhine olur. Hangi adliyede gireceksin ve ortalama kaç kelime yazıyorsun?

evet sınava az kaldı f mi Q mu yazıyorsun ikisi arasında bence çok fark var bende ilk defa girecem sınava heyecan yok şimdilik sadece çok merak ediyorum ortam nasıl acaba hangi ilde gireceksin arkadaşım şimdi kaç yazıyorsun?ben çok araştırdım bence ilac felan kullanma gözlerin buğulanır ilaçtan dolayı ellerin terler yada titrer ne biliyim seni daha çok uyuşturur ne yaptığını bilemezsin bence sana bir tavsiye sabah kalkıp güzel bir kahvaltı ve arkasından bir türk kahvesi elin heyecandan üşür bu nedenle bir çift eldiven al yanına ellerini sıcak tutman lazım bide ben eczaneden kulak tıpaçı almayı düşünüyorum çünkü klavye sesleri benim motivasyonumu dağıtıyor eğer kimse bişey demezse kullanacam nebiliyim hayırlısı olsun inşallah kısmetse olur ALLAH ın izniyle

çok teşekkür ederim aynen öyle yapmaya çalışıcam tavsiyelerinz için çok teşekkür ederim

aayyy okurken ağladım resmen bende yaaa bendeeee o duyguları banada yaşatsın Allah gerçekten çok çalışıyorum ama ilerlemiyorm bir türlü ne yapacağımı şaşırdam hele heyecanıma ne yapıcam o çok başka yaa

düzce adliyesinde giricem 19 kişi alıncaak 600 başvuru var ortalamam karışık ya birgün 120 oluya bir gün 80-90 a düşüyor 2 aydır yazıyorum ama açıköğretim sınavllarım vardı ara vermiştim daha 20 gün var acaba ilrler mi ki

f yazıyorum canım normalde q kullanıyorum o yüzden bocaladım biraz. kulak tıpacını bende duşundum ama başla komutunu bitti komutunu duymam die vazgeçtim düşünsene bırakın diyorlarmış ben yazıyorum :))) geçersiz olur felan

bende gircem o sınava..

115-120 arası yazıyorum. hedefim 130 yapabilmek ama olmaz sanırım 2 parmakla q da yazıyorum..

yılma çalış bol bol ..

sanırım 5 kez girdim bak sayıyı bile unutmuşum :) geçen senede 150 kişi içinde 1.oldum ama 12 kişi alınmasına rağmen asil listeye giremedim fazla umut bağlamayın yani olmazsa hayatın sonu değil öyle düşünün ayrıca klavye sınavı en kolayı bence ondan sonra mülakat var umarım iyi insanlara iyi bir komisyona çatarsınız benim hakkımı yediler ve hakkım haram olsun öbür dünyada ellerim yakalarında....heyecan kısmına gelince dideral kullandım ben içeri girmeden bir 30 dakika önce işe yarıyor ama yinede bir doktora danışıp alın ne olur ne olmaz inşallah kazanırsınız...

bende hazırlanıyorum
heyecanı yenmek için bol bol çalışmak lazım

1. oldun ve elediler ha ? hangi il ?

o metin keşke bizede çıksa yaa kolay metin şanslısınız ve tabi birazda çalşmakla alakalı ama bu metin gerçekten basit

Ben sınava girmeden önce o metne hiç çalışmamıştım, hatta daha önce hiç okumamıştım bile, ilk defa sınav sırasında okumuştum.
Emekleriniz boşa gitmesin arkadaşlar.
Rabbim inşallah hepinizin yüzünüzü güldürür ve herkesin gönlüne göre verir.

1. oldun ve elediler ha ? hangi il ?

1. yi eleyen dünya kadar il var. Birisi Ankara adliyesi mesela ve benim durumum tam da böyle. Çankırıda bir arkadaşım 1. oldu ve 2. ile arasında ciddi fark olarak 1. oldu onu da elediler. Yanılmıyorsam Adana adliyesi de öyle yaptı. Tecrübesizseniz "biz yazalım nasıl almazlar ya, mülakattaki soruları bilememiştir kesin onlar" vs diyor olabilirsiniz. Ama torpilin bariz ve çok can yakıcı şekilde döndüğü bir kurum adalet bakanlığı. Heleki zabıt katipliği.

Düzenli çalıştığın zaman 1 haftada bile ne kadar ilerlediğini kendi gözlerinle göreceksin. Kasma kendini yazarsın inşallah.

yazamadım işte yazamadım ((((

sınava kadar herşey çok güzeldi sandelyeye oturduğumda bile hiç heyecanım olmadı birgün önce bi ilaç almıştım etkisi vardı hala. ama 3-2-1 başla dediler herşey bitti size ellermdeki titremeyi anlatamam hayatımda öle bişey yaşamadm kontrol edemedm bi ara bi elimle diğerini tuttum sakn ol öle olursan yapcksın dedm kndi kndime konştm olmadı kollarımdan beri öle bi titredmki anlatamam ben ne ypıcam bi olayım için bidahaki sınavdan önce napmalıyım sizce haziran gbiş bi sınav daha var.

normalde de ellerim zaten çok hafif titrer neden bilmyorum bu öle vbi titreme değildi yalnız. nörologa mı yoksa psikolagamı grsem yararı olur muki 95 kelime yazdm ama 25 yanlş vardı çnkü 10 parmak yazarken parmaklarımı yerleştirdiğim yerde öle bi titrediki işaret parmagımla a ya basarken serçe parmagım caps lock tuşuna i tuşuna basmış zapdedemedm (( napmalıyım

Tatlım ellerinin titrediğini söyleseydin keşke daha önce bana. Dideral bu konu için tam da aradığın ilaç. Bir hafta önceden başlamak gerek demişlerdi bana ama ben etkisini merak ettiğimden ve ellerimin titremesinden korktuğumdan 3 hafta önce falan başladım. ilk başta yarım yarım olmak üzere günde bir tane, sonraları bir bütün içmeye başladım. Heyecan bende de vardı ama ellerim titremedi hiç. Ama herkeste farklı etki gösterir önce bi dene, baktın yan etkileri var kullanmazsın sınav öncesi. Takma kafana hayırlısı buymuş. Belki yazacaktın ama mülakattan elenecektin. Emin ol o çok daha kötü ben çok yazdım ama çok elendim mülakatlardan. İnsan daha beter çakılıyor o kadar süslenip hazırlanıp mülakata gittikten sonra elenince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…