Sınavıma çok az kaldı huzursuzum:(

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
Kariyerim için önemli bir sınava girmeme yaklaşık bir hafta kaldı hanımlar...
Çok stresliyim üzerimde acayip bir gerginlik var
Ağlamak istiyorum sürekli
Son 6 aydır başlamıştım sınava çalışmaya ama bu kadar sıkı değildi
Son zamanlarda çok sıkı çalışıyorum
Ama aklimda hiç birşey yok gibi
Belki en iyi bildiğim konuyu biri sorunca söyleyemez oldum
Çok korkuyorum bu yüzden yapamazsam sonunda ölüm yok fakat 6 ay okulum uzayacak ve tekrar bu stresi yaşayacağım

stres yapmayın bu kadar. siz yaparsınız. okunmuş pirinç su şeker yiyin sınava girerken. başarılar

Son ana kadar öyle hissetmek normal.sorulari görünce calistiysan yapmaya baslarsin merak etme.et duani.yaradana sigin gir sinava.basarilar

stresten dolayı öyle hissediyorsunuz, bu sınava 5 kala sendromu :) önce sakin olmaya çalışın, muhtemelen her şeyi biliyorsunuz zaten. kimseyle sınav hakkında konuşmamaya çalışın, 1 haftada kesin bundan soru gelir dediğiniz yerleri tekrar edin, her konuya tekrar bakmaya çalışmayın. başaracağınıza inanıyorum, stres yapmayın sadece..

ben hep şuna inanırım:"çalıştım, emeğimin karşılığını alacağım. ben bunu hak ediyorum." ya da
"yeterince çalışmadım, hak ettiğimi sanmıyorum"
Hayatımın hiçbir döneminde anlayamadım " ay çalıştım ama bilmiyorum, hepsi birbirine karıştı" diyenleri.
ya çalışmışsındır, ya da yarım yamalak çalışmışsındır, geç başlamışsındır yetişmemiştir, ya da kafan basmıyordur.
Kafan basmadan 50 kere aynı şei okusan yine anlamazsın.
sonuç olarak ne durumda olduğunu bilirsin yani.

Önce tedbir sonra tevekkül kuzum calismisin iste daha ne olsun.Allah emeğinin karsiligini verir inşallah.
Olmazsa da sonun da ölüm yok canim takmamaya calis.
Aklimda bisey yok gibi demisin ama sinavda hepsi aklina gelir benimde öyle oluyor.

Oyle demeyin ya bende mesela konu sahibi gibiyim gecen donemimi ornek veriym sinava bi hafta kala hicbsey bilmiyorum gibime geliyordu hep endiseli kaygiliydim gelin gorun ki sinav sonucu ortalamam 3.93 geldi :) ondan sonra dedim degdimi bi hafta kendini rahatsiz etmeye ama elimizde degil :)

Profilinizden anladığım kadarıyla doktora yeterlik sınavına gireceksiniz. Bende şu an ders aşamasındayım. O stresi çekeceğim gün bir gelse diye nasıl bekliyorum anlatamam. Dersleri bitirmiş yeterlik aşamasına gelmişsiniz. Eğer hocanızla aranız iyiyse ve bir tez konusu bulduysanız yada bulabilecekseniz, bemce bu sınavdan hiç korkmayın. Başarılar dilerim

Allahım yardımcın olsun güzelim.
Sular seller gibi çözersin inşallah...

Zaman çok hızlı geçiyor
Şimdiden çalışmaya başla beni gören arkadaşlar şok yaşıyor
Daha onlarda ders aşamasında ama nerdeyse şimdiden başlayacaklar çalışmaya

Allahım yardımcın olsun güzelim.
Sular seller gibi çözersin inşallah...
İnşaallah Laleciğim
Vatana millete hayırlı bir hoca bir bilim kadını olmayı nasip etsin Rabbim
Biliyorum yapacağım inanıyorum kendime fakat bazen vesvese insana farklı şeyler düşündürebiliyor
Benim dışımda herkes bana çok güveniyor :)
Dualarınızı beklerim

Haklısın haklısın.
Dualarım seninle.
Herşey gönlünce olsun inşallah.

Ben de sizin gibiyim aynı. Çalışırım çalışırım, öncesinde sanki hiçbir şey bilmiyormuşum gibi gelir. Herkes yanımda birbirine soru sorar, cevabını söyler ben "Allah allah onun cevabı neydi ya?" diye bakmaya çalışırım. Ama sınava girdiğim an hepsi aklıma gelir ve gayet yüksek alırım. Çalıştıysanız rahat olun bence, sınav öncesi o karıştırma olayı gayet normal.

Ayy aynen valla bende öyleyim
Aman bu nerede yazıyormuş bakmadım kesin diyorum
Dünden daha iyi biraz daha bilgilerimin oturduğunu hissettim sanki
Umarim sınava kadar güzel bir tekrar daha iyi olur inşaallah

Valla sınavı geçemezsem bu kadar çalışma ile
Bende kafamın basmadığını düşüneceğim galiba

Galiba öyle olacak benimde
Aslında başarılı bir öğrenciyim ama
Çalışma alanı geniş olunca insan iştee istemez biraz tırsıyor

Bende öyle olmuştum
Ders alırken
Kağıtlar okunduktan sonra 100 dü genelinin sonucu
Böylede çalışkanım ama işte
Bu kadar da korkağım
Umarim gönlüme göre geçer

Evet güzel bir tekrar bana çok iyi gelecek
Bunu yapabilirsem eğer
Hallettim demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…