- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Oyle demeyin ya bende mesela konu sahibi gibiyim gecen donemimi ornek veriym sinava bi hafta kala hicbsey bilmiyorum gibime geliyordu hep endiseli kaygiliydim gelin gorun ki sinav sonucu ortalamam 3.93 geldi :) ondan sonra dedim degdimi bi hafta kendini rahatsiz etmeye ama elimizde degil :)ben hep şuna inanırım:"çalıştım, emeğimin karşılığını alacağım. ben bunu hak ediyorum." ya da
"yeterince çalışmadım, hak ettiğimi sanmıyorum"
Hayatımın hiçbir döneminde anlayamadım " ay çalıştım ama bilmiyorum, hepsi birbirine karıştı" diyenleri.
ya çalışmışsındır, ya da yarım yamalak çalışmışsındır, geç başlamışsındır yetişmemiştir, ya da kafan basmıyordur.
Kafan basmadan 50 kere aynı şei okusan yine anlamazsın.
sonuç olarak ne durumda olduğunu bilirsin yani.
:) :)stres yapmayın bu kadar. siz yaparsınız. okunmuş pirinç su şeker yiyin sınava girerken. başarılar
Zaman çok hızlı geçiyorProfilinizden anladığım kadarıyla doktora yeterlik sınavına gireceksiniz. Bende şu an ders aşamasındayım. O stresi çekeceğim gün bir gelse diye nasıl bekliyorum anlatamam. Dersleri bitirmiş yeterlik aşamasına gelmişsiniz. Eğer hocanızla aranız iyiyse ve bir tez konusu bulduysanız yada bulabilecekseniz, bemce bu sınavdan hiç korkmayın. Başarılar dilerim
İnşaallah LaleciğimAllahım yardımcın olsun güzelim.
Sular seller gibi çözersin inşallah...
Haklısın haklısın.İnşaallah Laleciğim
Vatana millete hayırlı bir hoca bir bilim kadını olmayı nasip etsin Rabbim
Biliyorum yapacağım inanıyorum kendime fakat bazen vesvese insana farklı şeyler düşündürebiliyor
Benim dışımda herkes bana çok güveniyor :)
Dualarınızı beklerim
Ayy aynen valla bende öyleyimBen de sizin gibiyim aynı. Çalışırım çalışırım, öncesinde sanki hiçbir şey bilmiyormuşum gibi gelir. Herkes yanımda birbirine soru sorar, cevabını söyler ben "Allah allah onun cevabı neydi ya?" diye bakmaya çalışırım. Ama sınava girdiğim an hepsi aklıma gelir ve gayet yüksek alırım. Çalıştıysanız rahat olun bence, sınav öncesi o karıştırma olayı gayet normal.
Valla sınavı geçemezsem bu kadar çalışma ileben hep şuna inanırım:"çalıştım, emeğimin karşılığını alacağım. ben bunu hak ediyorum." ya da
"yeterince çalışmadım, hak ettiğimi sanmıyorum"
Hayatımın hiçbir döneminde anlayamadım " ay çalıştım ama bilmiyorum, hepsi birbirine karıştı" diyenleri.
ya çalışmışsındır, ya da yarım yamalak çalışmışsındır, geç başlamışsındır yetişmemiştir, ya da kafan basmıyordur.
Kafan basmadan 50 kere aynı şei okusan yine anlamazsın.
sonuç olarak ne durumda olduğunu bilirsin yani.
Galiba öyle olacak benimdeÖnce tedbir sonra tevekkül kuzum calismisin iste daha ne olsun.Allah emeğinin karsiligini verir inşallah.
Olmazsa da sonun da ölüm yok canim takmamaya calis.
Aklimda bisey yok gibi demisin ama sinavda hepsi aklina gelir benimde öyle oluyor.
Bende öyle olmuştumOyle demeyin ya bende mesela konu sahibi gibiyim gecen donemimi ornek veriym sinava bi hafta kala hicbsey bilmiyorum gibime geliyordu hep endiseli kaygiliydim gelin gorun ki sinav sonucu ortalamam 3.93 geldi :) ondan sonra dedim degdimi bi hafta kendini rahatsiz etmeye ama elimizde degil :)
Evet güzel bir tekrar bana çok iyi gelecekstresten dolayı öyle hissediyorsunuz, bu sınava 5 kala sendromu :) önce sakin olmaya çalışın, muhtemelen her şeyi biliyorsunuz zaten. kimseyle sınav hakkında konuşmamaya çalışın, 1 haftada kesin bundan soru gelir dediğiniz yerleri tekrar edin, her konuya tekrar bakmaya çalışmayın. başaracağınıza inanıyorum, stres yapmayın sadece..
Rabbim yardımcım olsunSon ana kadar öyle hissetmek normal.sorulari görünce calistiysan yapmaya baslarsin merak etme.et duani.yaradana sigin gir sinava.basarilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?