Sınavlara hazırlanırken hayatı kaçırmış hissediyor musunuz ?

Zaten bende ömrümüzün dörtte biri sınavlarla geçiyor dedim ortalama 25 senesi yani ben 35 yaşındayım hala sınava giriyorum gençlik bir şekilde geçer gider ama iş elden ayaktan düşmeye gelince kimseye muhtaç olmamak adına bu kadar gayretimiz şimdi size zor geliyor anlıyorum ama emeğinizin karşılığını aldığınızda (türkiyede bu çok zor biliyorum ) o zaman iyiki okumuşum girmişim o sınavlara dersiniz koskoca bir ömür var önünüzde. Umarım sınavınız iyi geçer...
Çoook teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Ben sadece bugüne odaklandığım için yanlış düşünüyorum

Hissetmiyordum. Görev bilinci sanırım, olması gereken gibi geliyordu. Çok evden çıkmadan deli gibi çalışan biri değildim belki de ondan olabilir. Ama öyle olsaydım da hissetmezdim çünkü komşu için değil, kendi hayatım için uğraş veriyorum sonuçta.
Birkaç yıldır rahattım, bu yıl tekrardan yeni bir bölüme kayıt oldum, sınavlar devam edecek en az 4 yıl daha. Özlemişim o duyguyu, zorlansam da hoşuma gitti. 😊
Sonavın hayatımıza etkisi paha biçilemez. Bende bazen kendi kendime derim bak çalışacak sınavın bir gayen var diye.

hedefine vardıktan ve kaymağını yedikten sonra iyiki diyeceksin
geleceğe yatırım yapıyorsun.
temiz hava, istediğin kitap, deniz, film vs bunları zinde kalmak ve bıkmamak için yapmalısın zaten.
benim gençlik ve keyiften anladığım bu.
tiktok ,istigram gibi ekran gençliğinden ve eğlencesinden bahsediyorsan böylesi daha iyi emin ol.

hedefine vardıktan ve kaymağını yedikten sonra iyiki diyeceksin
geleceğe yatırım yapıyorsun.
temiz hava, istediğin kitap, deniz, film vs bunları zinde kalmak ve bıkmamak için yapmalısın zaten.
benim gençlik ve keyiften anladığım bu.
tiktok ,istigram gibi ekran gençliğinden ve eğlencesinden bahsediyorsan böylesi daha iyi emin ol.
Sosyal medyayla alakası olan biri değilim hiç olmadım da. Tik tok videoları bana çok saçma geliyor hesabım da yok zaten. Face indtagram günde 1 kere belki girerim. Benim demek istediğim kafa rahatlığıyla gn geçirmek. Sınavı beklerken acaba geçecek miyim diye içim içimi yiyor

Back
X