çok güzel canım Allah bizede nasip etsin. evin döşmesi falan bir harika en güzelde yatak odasındaki yatağının tülü güle güle otur mutluluklar canım
evin çok güzel maaşallah.Güle güle mutlulukla ve sağlıkla otur canım
cnm çok güzelmiş evin çok cici yatak odasındaki cibinlikte çok hoş
iyi günlerde oturmanız dileğiyle
iyi günlerde oturun
cok sırın ve huzur dolu bır ev
mutluluk huzur eksık olmasın yuvandan canım...
çook tşkrler canım ŞenizBir ömür boyu huzurla, mutlulukla, aşkla oturun. Girişteki yollukların ve mutfak halın çok sevimli.
herşey çok güzel hepside tanıdık sankimyerimseniben
teşekkürler canım Şenizama ben senin evini görmedim:çok üzgünüm:Allah mesut etsin canım evin çok güsel,mutfak halılarımısda aynı:roflol:
çook teşekkürler canım opuyorumnanaktantek kelime ile süper güle güle oturun ağız tadıyla.....
teşekkür ederim canım ŞenizHerşey çok güzel.Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.Banyon cıvıl cıvıl özellikle...
Küvet perdem primanovanın takımı ama aldığım yerde beyazı yoktu o yüzden sadece perdesini Koçtaştan almıştım çook teşekkür ederim canım Şenizsenin evinide istiyoz:enbuyukkk:
Sinay gözlerm kamaştı ya opuyorumnanaktan
ne kadar güzel bi evin war. Her bir odanınayrı ayrı sıcaklığı war .
Ama en çok ne ilgimi çekti biliomusun zemuszemus . küvetinin perdesi kaydirigubbakcemile5
ayyy çok hoşuma gitti çok tatlı çok şirin gözüküyor kaydirigubbakcemile2
evin cıvıl cıvıl. İlkbahar gibi :asigim:
Dilerim de kocişinle hayatınızın sonuna kadar aşkınız böle renkli olur canımcığım :icecream:
yeni gelin evi işte tertemiz,gıcır gıcır....allah güle güle ,sağlıcakla,huzurla oturmayı nasip etsin inş.
teşekkür ederim Esmacım Tez zamanda sende köşem sahibi olursun inş. opuyorumnanaktangörmüştük ama yine bakam dedı aksssuarlarn oturma odası halın tulun mutfak köşsen hele bayılıyorum öyle köşelere gule gule otur sinaycık
Teşekkür ederim Ebrucum Darısı başına olsun bizde burda bakalım senin kadar güzel yorumlar yazalım opuyorumnanaktancanım arkadaşım evin çok güzel. çok zevkli döşemişsin. güle güle oturun inşallah...
Mandilinim yerim seni ne güzel şeyler yazmışsın öyle oturma odamı beğenmesen şaşardım zaten :roflol: senin mutfağın kadar kırmızı olmasada opuyorumnanaktan güzel dualarının bin katı sana dönsün inş. canım benim ŞenizŞenizSinaycııım bidaha gezmek evini ne kaadar güzeeel
Sankim size gitmiş kadar oldum.
Kapıdaki süs, perdelerin tutacakları, kırmızı süslerin,
Oturma odası kırmızı kırmızı çok güzel aksesuarlar perde halı çok uyumlu.
Salon şık sankim saray salonu gibin. Halısı da harikaaa
Banyoda çok sewimli kız rengarenk süpper havlularda güzel olmuş öyle.
Yatak odasıda pembiş abajur cibinlik pek hoş..
Unutmadan mutfaktaki ahçın ve şirin saatine de bayıldım
Mutlulukla otur arkadaşım heeep mutlu o sevdiceğinle.
Umarım bi gün konuk olurum kokoş evine düdükçü sinayım Şeniz
ohhh ohhh maşallah, maşallah:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?