Aşılama Sincan Lokman Hekim Hastanesinde Aşılama Yaptıranlar Tecrübeleriniz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayyyyyy çoooook sevindim dilerim hatyırlı bi evlat olur çok sağol iii dileklerin için inan tüylerim diken diken oldu çok sevindim senin adına rabbim ne zmaan isterse o zamanl olur herşey bahane ...rabbbim dileyen herkese versin ....ama şunuda duydum tedaviye ara verip beklemedeyken de kalınabiliyomuş senin öyle oldu sanırım hadi hayırlısı dlerim sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...

evet canım öyle oldu iyi dileklerin için çok teşekkürler darısı sana inşallah progesteron değerim biraz düşük çıktı kasıklarımda sancı var biraz inşallah bişey çıkmaz rabbime dua ediyorum seninde en kısa sürede hamile kalman dileğiyle...

canım ne yaptın dr.a gittin mi merak ettim...kendine dikkat et...bu arada ben dr.umu değiştirdim şenol kalyoncuya gidiyorum memnun kaldım oradan devam edicez canım özel ama ne yapalım bebiş için değer darısı sana canım merak ettim gelişmeleri...

CANIM ADETİMİ BEKLİYORUM YASMİN BİTTİ ADET OLUNCA İĞNELERİ KULLANIP DOKTORA GİDİCEM BAKALIM AMA BU AY DOKTORUMLA KONUŞUCAM BİR AY ARA VERİP TÜP BEBEK YADA AŞILAMA DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ ARA VERİNCEDE İLAÇLAR ETKİSİNİ GÖSTERİYORMUŞ BİDE AKLIMA TAKILAN ŞU OLDU RAHİM FİLMİ İSTEMEDİ BENDEN SEN ÇEKTİRMİŞMİYDİN ? DAHA FAZLA BEKLEMEK İSTEMİYORUM HAYIRLISI BAKALIM ŞENOL KALYONCU DUYMAMIŞTIM NERENİN DOKTORU...BEBEİŞİNE DE KENDİNE DE İİİ BAK

canım şenol kalyoncu zekai tahir burak hastanesinin başhekim yardımcısı özel muayenehanesine gidiyorum ben artık tahlilleride zekai tahirde yaptııyorsun sıra beklemeden ve kendi seni arayıp söylüyor durumu ben memnun kaldım canım...evet ben rahim film çektirmiştim ekimde 2.ayında hamile kaldım düştü melasef...düşüğün ardındaki ay yine kaldım şimdiki bebişime yani rahim filminin etkisi var diyorlar genel olarak ama tüpleri tıkalı olanlarda etkiliymiş benim tüpler açık çıktı rahim filminde bencede canım acele etme bak bana aşılama dediler o ay adetim bittiği için dr. kaçırdık bu ayı o yüzden bekleyelim önümüzdeki ay yaparız demişti ve ben çok şükür gerek kalmadan hamile kaldım Allahım isteyen herkese nasip etsin sanada canım he dua ediyorum sanada yalnız kafana takma canım ben kafaya takmadığım ay hamile kaldım...sağol tatlım sende kendine iyi bak...hamiş haberlerini almak dileğiyle...

iii dileklerin için tşk ederim canım bakalım hayırlısı aklımda bulunsun bu doktorda beklemedyim şu ayıda bir atlatayım bakalım ne olcak ...bu ay bende hiç kafama takmadım nasılsa olmaz doğum kontrol kullanıyorum diye düşünmemeye çalışıyorum allahın bi bildiği vardır ne zaman layık görürse o zaman veriri diye düşünüyorum artık bakalım bi adet olayımda gideyim doktora ne dicek..seni haberdar edrim gelişmelerden tatlım...herşeyin hayırlısı ..

tamam canım haber bekliyorum...

canım pazartesi dr gidiyorum adet oldum iğnelerimi kullanıyorum bakalım ne dicek bu sefer çok heyecanlıyım.

canım doktora gittim bu ay 5 tane yumurtam olmuş iğnelerden sonra bugün çat.iğnemi oldum bekleme ye geçtim adet günüme kadar beklicem günün geçerse test yap gel dedi olursan 2 yada 3.günü tekrar gel dedi doktorum bakalım hayırlısı hemen aşılama yada tüp bebeğe geçmek istemiyor 2 ay daha zamanımız var diyor hayırlısı bakalım en çok bu ay oldu yumurtam çarşamba cuma ilişki dedi ama ben bugünde dahil hergün yapmayı düşünüyorum heyecanla beklicem.ağır işler yapmamaya çalışıcam bakalım inş olur.

çok sevindim canım 5 tane yumurta çok iyi kesinlikle çok iyi düşünmüş dr.un beklemekte yarar var hergün yap canım ne olacak sanki yalnız kafana takmadan yap bende bugün öğrendim ki kan pıhtılaşması varmış genetik testler yapılmıştı düşükten dolayı hergün iğne olmam gerekiyormuş yarın dr.a gidicez acaba geçmi kaldık bilemiyorum inşallah geç değildir bebeğim benimledir kendine iyi bak canım dua et bana benimde dualarım seninle...

geçmiş olsun canım inş bebeğin seninledir.hayırlısı olsun senin için herşeyin hayırlısı allahım hayırsız hiçbirşeyi nasip etmesin.güç olmasın dilerim bu süreç senin için ,doktorun seni biilgilendirir mutlaka bu süreçte yapılacak şeyler vardır.kendine dikkat et kafanı takma bol bol dinlen gelişmelerden haberdar et dilerim bebeğine bişey olmamıştır.dualarım seninle...

çok şükür bir problem çıkmadı bebeğim sağlıklı şükürler olsun kan pıhtılaşması için iğne verdi dr. her gün yapmam gerekiyormuş doğuma kadar ve kan sulandırıcı coraspin verdi ayrıca vitaminler..v.s. olsun bebeğim sağlıklı olsun yeter ki ben katlanırım...sıra sende bakalım merakla bekliyorum sonucunu inşallah adet olmazsın bu ay ve bir bakmışız bebeğin seninle... kendine dikkat et...

canım çok sevindim bir sorun çıkmadığına dilerim her şey yolunda gider ve sağlıkla alırsın bebğini kucağına ...inş canım inanırmıssın gün sayıyorum adetim için hiç böyle beklemezdim 2 hafta var daha çabuk geçer umaırm vücudumdaki her değişikliği farkediyorum dikkat ediyorum acaba diyorum sonrada hayır diyorum inanılmaz gerginim bazı değişiklikler var ama normalmi bilmiyorum,göğüslerde şişlik ağrı ve gerginlik, kasıklarda ağrı ve akıntı belkide normal bunlar ama ben farklı yorumluyorum...haberdar ederim gelişmelerden ...bebeğine ve kendine iii bak

çok sağol canım iğnelere başladık hayırlısıyla tamamlarız inşallah...canım hiç kafana takma bazen adet belirtileriyle aynı oluyor belirtiler benim öyle olmuştu adet olacam sanmıştım ikide bir tuvalete gidiyordum sancım oluyordu meğer hamileymişim göğüslerim ağrıyordu...yani sana diyeceğim bazen belirti veriyor bazen vermiyormuş bende adet belirtileri olmuştu sen yinede düşünme daha 2 haftan varmış tadını çıkart herşeyin...

canım hemen sana yazmak istedim çok heyecanlandım adetime 4-5 gün var ama dayanamadım bu sabah test yaptım çok silik bir 2.çizgi gün ışında belli oluyor ama emin değilim defalarca baktım evet gün ışışğında var ama evin içerisinde görünmüyor gerçi 5 dak.dan sonra ciddiye almayın diyor ama yinede bir umut bu ay hep göğüs ağrısı çektim dokunamıyorum bile 2-3 gündür mide yanması var rabbim bu sefer yüzümü güldürür inş. çooooook silik bir ikinci çizgi gördüm oda ışığında görünmüyordu gün ışığına çıktım balkonda baktım evet vardı sonra işe gelirken yolda çıkardım baktım yetmedi durakta baktım evet vardı ama emin olamadım 5 dakika sonraki sonuçlar yanıltıyor diye ...ama daha önce hiç olmamıştı oturdum ağladım ağladım ama kimseye bişi diyemedim emin olunca söylicem rabbim dualarımıı kabul eder inşallah ....

canımm benim çok sevindim harika bir haber bu inşallah kesinleşir daha varmış adetine 4-5 gün baksana adetin geçince yap birde o zaman daha belirgin çıkar ayy hadi inşallah hamilesindir 5 dk.dan sonra çıkan sonuçlarada doğru diyorlar bazen kk.da okumuştum başka forumda daha önce çöpe atmışlar daha sonra alıp bakmışlar pozitif çıkmış daha çok yeni olduğu için öyle çıkmıştır günün geçince yap bakalım birde bende merakla bekliyorum kendine dikkat et

canım kan testi yaptırdım test sonucum geldi doktor 125 düşük ama dedi muhtemelen 2 haftalık gebesiniz dedi adet tarihiniz geçmediğine göre bi kaç gün sonra tekrar yaptırın dedi duygularım karmakarışık allahım sen hakkımızda en hayırlısını ver.....dualarımızı kabul ettt.TOLGA BEYE FAXLICAM SONUCU

canım çok sevindim mesajı açarken inşallah hamiledir dedim ve senin için dua ettim şimdide bebeğinin sana tutunması için dualarım seninle...kendini sakın üzme daha çok yeni belliki düzelir o sonuçlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…