cevap verecek kimse yok mu kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa
sincanda hangi doktora gidiyorsun memnunmusun doktorundan ...ben yaptırmadım fiyatını öğrenince yazarsan sevinirim bende tedavideyim şuan ama ilelrleyen zamanalarda doktorumu değiştirmek zorunda kalırsam diye soruyorum banada aşılama yolu görünüyor gerçi daha tedavide ilk ayım ama...
kızlar gonal fye ıhtıyacınız varsa acılmıs hemen vurulmaya hazır ıgne var verılecek cope gıtmesın yazık sıncanda arkadasta ıgne sevabına vermek ıstıyor 375ml var
kızlar gonal fye ıhtıyacınız varsa acılmıs hemen vurulmaya hazır ıgne var verılecek cope gıtmesın yazık sıncanda arkadasta ıgne sevabına vermek ıstıyor 375ml var
kızlar kırmızılarrrrrrrr geldi ilk tedavi ayım ama çooooooooook üzgünüm
canım üzülme daha ilk ayınmış tedavide Allah herşeyin hayırlısını versin elbet bizimde bebişlerimiz sağ salim olacak inan buna...
merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk dr. Aşılama yaptırmamız gerektiğini söyledi önümüzdeki ay ben pkoluyum sincan lokman hekim hastanesinde aşılama yaptıranlarınız var mı? Varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi orada yaptırmayı düşünüyorum
baharcım ne oldu senin aşılama lokman hekime gittinmi sanırım bende gelecek ay yaptırıcam ayrıca orada tüp bebek yapıyorlarmı...
inşallah bahar...bu ay güme gitti ama kist olmuş tabi bunun için de ilaç verdi doktor bakalım hayırlısı...
eğer klomen kullandıysan o tarz yumurta geliştirici ilaçlar yumurta çatlayamadığı için kist yapabiliyor bazen ama öbür ay gidiyor ya kendiliğinden yada d.kontrol hapı veriyorlar o ay onunla gidiyor...üzülme canım bendede olmuştu diğer ay gitmişti...tabi ben onu takmadım bile çünkü polikistik over var bende o daha kötü...hayırlısı olsun geçer o...
HAYIRLISI CANIM BENDEDE polikistik over VARMIŞ BEN BUNU ŞİMDİKİ DOKTORUMA GİDİNCE ÖĞRENDİM ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE ADET GECİKMESYLE İLGİLİ GİTMEMİŞTİM YADAÖNEMSEMEDİM BİLMİYORUM HİÇ GİTMEMİŞTİM AMA GENEL BİR KONTROL İÇİN SEDA HANIMA GİTMEYİ Bİ DÜŞÜNÜYORUM TANIŞMAKTA FAYDA VAR.DAHA ÖNCE LOKMAN HEKİMDE OLAN PAKİZE HANIM VARDI ŞİMDİ AYRILMIŞ DİYE DUYDUM O BANA RAHMİN BASIK KALP ŞEKLİNDE ÇOCUĞUN ZOR OLUR OLSADA ERKEN DOĞUM YADA DÜŞÜKLE SONUÇLANIR 9 AY YATMAK ZORUNDA KALIRSIN DEMİŞTİ EVET ÇOCUĞUM OLMUYOR AMA BUNUN NEDENİ KALP ŞEKLİNDEKİ RAHİMMİ YOKSA YUMURTLAMA OLMAMASI MI ANLAMADIMBU DOKTORUMA SORDUM ÖLE BİŞİ YOK DEDİ ŞAŞIRDIM KALDIM VALLA EN İYİSİ BEN Bİ DOKTORADA DAHA GÖRÜNEYİM AMA TERCİHİM SEDA HANIM OLUR SANIRIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?