- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elbasantava
-
Evlenmiş eski sevgiliye "hoşçakal" demek ne mana ? Dram yaratma ,6 yıl evvel ağlayacağın kadar ağlamışsındır ..
Hoşçakal diye içimden dedim Mesaj atmadımYahu bacım 6 yıl olmuş 6. Yazıyla(altı) rakamla (6). Ne yaptın ? Ne yedin ne içtin de sindiremedin? İnsanlar evleniyor boşanıyorda yılını geçmeden yeni bi hayat kuruyor. Bide mesaj atmışsın hoşçakal diye. Adam '' bu kim yiaa'' diyip geçmiştir muhtemelen. Neyse numarası neden hala duruyordu anlatsana biraz
İçimden dedimAldattığı an silinmeliydi o numara . Ve ona dair herşey. Aşkta gurur olmalı bu tür durumlarda. Sevmek böyle birşey değil olamaz.
Seni aldatan karaktersiz bi adam için bunları düşünmemelisin. Beni layık görmedi onu gördü ne demek . O kimki seni layık görmeyecek. O sana layık değildi ve çıktı hayatından böyle düşüneceksin. Öyle birisiyle mutlu olamazdın , ama şimdi başka birisiyle çok mutlu olabilirsin.
Bide hoşçakal dedim derken umarım içinizden demişsinizdir ?
He iyi o zaman ,kendi kendine vedalasmissin :)Hiç ağlamadım sadece içime oturdu Hoşçakalı da içimden dedim ona yazmadım
Bide hoşçakal dedim derken umarım içinizden demişsinizdir ?
He iyi o zaman ,kendi kendine vedalasmissin :)
Ağlama tabi de ,uzulmussundur manasında söyledim. .şimdi bu meseleyi kendine dert etmenin yararı nedir ? Memlekette adam mi kalmadı ,tak bi tanesini koluna ,herkes kendi yoluna :)
Evet içimden dedimCok masumsun
Yada ben masumumiçinden demiş
Iyı yapmişsn cnmEvet içimden dedim
Anlatabiliyo muyum hissimi tam olarak Kesinlikle aşk sevgi kızgınlık öfle nefret hiç bişey hissetmiyorum sadece vay be ne aşk yaşamıştım diyodum aklıma gelirse Şuam da acı çekip yas tuttuğum falan yok Sadece yıllar sonra görünce o aldatıldığım zamanlar bana çektirdikleri geldi aklıma ve de ben gelinliğe layık görülecek biri değil miyim öyle aşağlık bi insanın gözünde bile diye değersiz hissettim kendimiIyı yapmişsn cnm
niçinNormal değilsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?