- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.664
- 248
- 38
- Konu Sahibi Elbasantava
-
Bukadar uzun sürmemeliydi.
Onunla 5 yıl olmuş sonra benle 3Eski sevgilisi ile geçirdiği süre ve sizin ilişkinizin süresi nedir?
Çakışma durumu var mı?
Niye soruyorum, aynılarını yaşadım ama diğer kadın olarak.
Eşimle 3 seneden sonra 5 ay kadar ayrıldık ve bir ilişkisi oldu, benim de vardı.
Ve anladık ki başkası olmuyor, hayatımızdaki insanları bırakıp yeniden beraber olduk, 2 çocuğumuz var şuan.
Zamanında o kız da aldatıldım triplerine girmiş, benzer mesajlar atmıştı.
Valla kusura bakmasın kimse de yıllarca ilişki yaşamış birinin 2 ayda silmesi ve biriyle olması ancak aşk acısıdır, kafa dağıtmadır.
Yani aldatma durumu ancak asıl kadına olur, aradakine değil.
Durumu bir de böyle değerlendirin.
Ben mi öteki kafınmışım suçum bile yokkenEski sevgilisi ile geçirdiği süre ve sizin ilişkinizin süresi nedir?
Çakışma durumu var mı?
Eşimle 3 seneden sonra 5 ay kadar ayrıldık ve bir ilişkisi oldu, benim de vardı.
Ve anladık ki başkası olmuyor, hayatımızdaki insanları bırakıp yeniden beraber olduk, 2 çocuğumuz var şuan.
Valla kusura bakmasın kimse de yıllarca ilişki yaşamış birinin 2 ayda silmesi ve biriyle olması ancak aşk acısıdır, kafa dağıtmadır.
İşte bu bile bile lades kusura bakmayın.Onunla 5 yıl olmuş sonra benle 3
Ay
İnsanlara aşık olup ilişkiye başlarken benden önceki sevgilinle kaç yıl çıktın ne zaman ayrıldın diye sormak gibi adetlerim yoktur Kimsenin olmazİşte bu bile bile lades kusura bakmayın.
5 yılı unutması ve yeni birine bağlanması epey zaman alır kadın erkek farketmeksizin.
O an ki öfke ve kurtulmak için size tutunmasına izin vermişsiniz, sizin hatanız.
Yani üzülmeyin aldatılan siz değilsiniz.
Başkasına aşıkken sizin sevgiliniz olduğu için o kadın aldatıldı.
Yahu konu o kadar benzer ki benim hayatımla, şüphe etmedim değil.
İlginçsiniz vallahiİşte bu bile bile lades kusura bakmayın.
5 yılı unutması ve yeni birine bağlanması epey zaman alır kadın erkek farketmeksizin.
O an ki öfke ve kurtulmak için size tutunmasına izin vermişsiniz, sizin hatanız.
Yani üzülmeyin aldatılan siz değilsiniz.
Başkasına aşıkken sizin sevgiliniz olduğu için o kadın aldatıldı.
Yahu konu o kadar benzer ki benim hayatımla, şüphe etmedim değil.
İnsanlara aşık olup ilişkiye başlarken benden önceki sevgilinle kaç yıl çıktın ne zaman ayrıldın diye sormak gibi adetlerim yoktur Kimsenin olmaz
Bana da siz çok garip geldiniz.İlginçsiniz vallahi
zBana da siz çok garip geldiniz.
Baktınız aşık olup isim yaş öğrenip ilişkiye mi başladınız hop diye?
Tanımak için bir gayret, süre falan yok herhalde...
Belki adam nişan attı, boşandı vs.
Bunları sormuyor musunuz?
Ayrıca altı üstü 3 ay sevgili olduğunuz bir adamı 6 sene takıntı yapmak ve o adamın neredeyse 10 küsür senedir beraber olduğu kadınla evlenmesini yadsımak, bayağı bir derin psikoloji gerektirir.
Bir de ona yakıştırdı gelinliği, ben olabilirdim diyorsunuz.
Tuhafsınız!
Evet, doğru bir tutum değil ama ben biriyle ilişki yaşamadan en sonki aşk durumunu mutlaka öğrenirim mesela.
Bana 1 seneyi aşkın bir ilişkiden bahsediyorsa ardıma bakmam, kaçarım.
Hele 5 senenin üzerine ayrılık yaşamış birine selam vermem...
Valla benim sindirilmeyecek bir durumum yok, terk eden bendim, başkasıyla olan bendim!Siz kendi aldatılma acınızla beni kişiselleştiriyosunuz aldatıldığınız kadına duyduğunuz öfkeyi bana yönlendiriyosunuz sizin psikolojinizi anlayabiliyorum ama kendi durumunuzu aşamamışsınız henüz malesef Ben normal bi insan olarak biriyle sevgili olduğumda en son ne zaman ayrıldın diye mülakata sokmam ilişki içinde zamanla taraflar anlatmak isterse anlatır merak ederse sorar 20 22 yaşlarındaydım ayol ne boşanması siz de yani komiksiniz Üstelik 6 sene düşünmedim bunu siz uydurdunuz şuan Ben 6 sene önce olan bi olay dedim Sağlıklı düşünemiyosunuz kendi durumunuzu sindiremediğiniz için
z
Valla benim sindirilmeyecek bir durumum yok, terk eden bendim, başkasıyla olan bendim!
O adamı bırakıp eşimle beraber olan yine bendim.
Eşime döndüğümde terkedilen o kadındı, yani sizin konumunuzdaki.
Aldatılan diye bahsettiğim eşimdi, ben değil..
O sebeple beni oradan vuramazsınız, yanlış strateji...
Ama şöyle kendini birkaç ayda vazgeçilmez zannedip, karşıdakine derin anlamlar yükleyen insanları hiç anlamadım, anlamayacağım da.
Siz hırsınızla bana saldırıyorsunuz ama, bence oturup düşünün 6 sene önce birkaç ay takıldığınız adam hala niye canınızı acıyabiliyor?
5 yılı gömüp adam hop aşık olup evlenecek miydi?
22 yaşında burada kaç tane üyenin çocukları var, ne boşanmasıymış!
İyi işte siz de böyle gözünü görür sevgili olursanız, yaşayacağınız şey hüsran olur.
Ders çıkarmak ya da çıkarmamak size kalmış.
Atlatamadığınız aldatma aldatılma olaylarınızı başka insanların açtığı konuları kendinizle bağdaştırıp başkalarını kocanızın sizden sonra beraber olduğu sevgilisinin yerine koyup saldıracağınıza psikoloğa veya evlilik danışmanına gitmenizi tavsiye ederimValla benim sindirilmeyecek bir durumum yok, terk eden bendim, başkasıyla olan bendim!
O adamı bırakıp eşimle beraber olan yine bendim.
Eşime döndüğümde terkedilen o kadındı, yani sizin konumunuzdaki.
Aldatılan diye bahsettiğim eşimdi, ben değil..
O sebeple beni oradan vuramazsınız, yanlış strateji...
Ama şöyle kendini birkaç ayda vazgeçilmez zannedip, karşıdakine derin anlamlar yükleyen insanları hiç anlamadım, anlamayacağım da.
Siz hırsınızla bana saldırıyorsunuz ama, bence oturup düşünün 6 sene önce birkaç ay takıldığınız adam hala niye canınızı acıyabiliyor?
5 yılı gömüp adam hop aşık olup evlenecek miydi?
22 yaşında burada kaç tane üyenin çocukları var, ne boşanmasıymış!
İyi işte siz de böyle gözünü görür sevgili olursanız, yaşayacağınız şey hüsran olur.
Ders çıkarmak ya da çıkarmamak size kalmış.
Hımm..Atlatamadığınız aldatma aldatılma olaylarınızı başka insanların açtığı konuları kendinizle bağdaştırıp başkalarını kocanızın sizden sonra beraber olduğu sevgilisinin yerine koyup saldıracağınıza psikoloğa veya evlilik danışmanına gitmenizi tavsiye ederim
Eski sevgilisi ile geçirdiği süre ve sizin ilişkinizin süresi nedir?
Çakışma durumu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?