Sindirilmeyen şey için zorlanmak.

oncelikle hepiniz cennet mahallesi gibisiniz.

ben cocuklarinin annelerinin babalarinin kardesleri ile olan kavgalarina karismasini yanlis buluyorum. onlar kardes, kavga eder barisirlar, nitekim bak dugune cagiriyorlar iste. ben olsam bayramdan bayrama baska muhatap olmazdim.

yasadiginiz sey triangulation da olabilir. internette bir suru video var, (İki kişi (örneğin anne ve baba, ya da çift) arasındaki çatışmaya üçüncü bir kişiyi (örneğin çocuk, arkadaş, terapist vb.) dahil etme durumudur. Bu kişi, çatışmayı yatıştırmak veya yönlendirmek için araya çekilir ama genellikle sorunu çözmek yerine duygusal dengenin bozulmasına neden olur.)

Ben olsam arkasında durulmayacak annenin istediğini eline vermezdim. Düğün dediğiniz sırf kalabalık olsun diye toplanılacak tören değil. Sevdiklerinle özel gününü paylaştığın bir anı ve bu anının kötü hatırlanmasının annenize mi faydası var? Peh!

Buna benzer bir durum yasadim seneler evvel, bende dugunun geliniydim ustelik, davetli listesini belirleme luksum olmadi, dugunume katilmama luksum zaten yoktu, istemedigim davetlileri arka siralara atabilmek disinda bir tepki koyamadim ama dugunde deliler gibi eglenerek sinirden kudurmalarini sagladim, tavsiye ederim umursamazlik cok guclu bir silah boyle durumlarda.

olay dayınızın ogluyken aynı tarafta olan teyze kızları nasıl bu hale gelip hakaretler beddualar havada uçuştu anlayamadım. ama ne olursa olsun bu kadar yüz göz olunmuş insanlarla kardeşinizin düğünü bile olsa bir araya gelmeye gerek yok. sonucta kardesiniz de sütten cıkmıs ak kasık degil sizin arkanızdan o insanları düğüne davet ettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…