Sindirim Sorunu

dolunayla

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
127
57
41
Merhaba :)
Ben biraz sindirim yani kabızlık sorunu yaşıyorum.
Hamilelik önceside pek normal sayılmazdı da şimdi üstüne sancı yapıyor. Af buyurun, büyüğü olmayınca küçüğü geliyor devamlı. Saat başı tuvalete taşınıyorum. Sancılıyken yarım saate kadar düşüyor süre.
İşteyken sıkıntı oluyor. Gitmeyince sancı çoğalıyor.
Kayısı tüketiyorum ama o da şimdi pek etkili olmadı gibi.
Sizin bildiğiniz ve önereceğiniz bir yöntem var mı...
Şimdiden teşekkürler ilginiz ve alakanız için.

Benimde demir ilaci kullanmaya basladigimdan beri sıkinti buyuk
onuda yani hemen hemen 3 aydir diyebilirim.
ikinmaktan korkuyorum ve bazen elimde olmadigi zaman ikiniyorum korkuyorum ama sabah ac karnina 2 kayisi yiyorum cok sukur 3 gundur sıkintisiz cikiyorum kolay oluyor ve bol bol sivi tuketmek gerek dikkat et sen ilk 3 aylik donemdesin ck fazla ikinma

Kızlar kesinlikle ve kesinlikle ananas yiyin. Bana dua edeceksiniz. Ne kabızlık kalıyor ne bişi. Zaten araştırmalarla da onaylanmış. Ananas yiyenlerin hiçbiri kabızlık yaşamıyor. Ben her hafta 1 tane alıyorum ve her akşam bir dilim yiyorum. Ayrıca sadece kabızlık için değil cildimize de çok iyi geliyormuş. Deneyin derim. Sağlıklı günler.

Benimde demir ilaci kullanmaya basladigimdan beri sıkinti buyuk
onuda yani hemen hemen 3 aydir diyebilirim.
ikinmaktan korkuyorum ve bazen elimde olmadigi zaman ikiniyorum korkuyorum ama sabah ac karnina 2 kayisi yiyorum cok sukur 3 gundur sıkintisiz cikiyorum kolay oluyor ve bol bol sivi tuketmek gerek dikkat et sen ilk 3 aylik donemdesin ck fazla ikinma
Aaa.. ıkınmamam gerektiğini bilmiyordum. Çok sağolun. Gerçi zaten ıkınamıyorum bile. Bekliyorum sadece. Ama inanın çok sağolun, öğrendiğim iyi oldu. Bende sabahları yemeye çalışıyorum ama bundan sonra aksatmayayım.

Kızlar kesinlikle ve kesinlikle ananas yiyin. Bana dua edeceksiniz. Ne kabızlık kalıyor ne bişi. Zaten araştırmalarla da onaylanmış. Ananas yiyenlerin hiçbiri kabızlık yaşamıyor. Ben her hafta 1 tane alıyorum ve her akşam bir dilim yiyorum. Ayrıca sadece kabızlık için değil cildimize de çok iyi geliyormuş. Deneyin derim. Sağlıklı günler.
Ananas şuan var mı... görürsem alayım. Çok sağolun sizde. Teşekkürler.

Aaa.. ıkınmamam gerektiğini bilmiyordum. Çok sağolun. Gerçi zaten ıkınamıyorum bile. Bekliyorum sadece. Ama inanın çok sağolun, öğrendiğim iyi oldu. Bende sabahları yemeye çalışıyorum ama bundan sonra aksatmayayım.

Otur bekle canim gelirse gelir gelmezse kalk zorlama sakin :KK66:
Eger devam ederse doktoruna danis ama ihmal etme

Evet canım marketlerin hepsinde var. Güzelce kesip veriyorlar. Tadı da süper :) İlk yemede etkisini gösteriyor bende. Umarım sana da iyi gelir.

Merhaba :)
Ben biraz sindirim yani kabızlık sorunu yaşıyorum.
Hamilelik önceside pek normal sayılmazdı da şimdi üstüne sancı yapıyor. Af buyurun, büyüğü olmayınca küçüğü geliyor devamlı. Saat başı tuvalete taşınıyorum. Sancılıyken yarım saate kadar düşüyor süre.
İşteyken sıkıntı oluyor. Gitmeyince sancı çoğalıyor.
Kayısı tüketiyorum ama o da şimdi pek etkili olmadı gibi.
Sizin bildiğiniz ve önereceğiniz bir yöntem var mı...
Şimdiden teşekkürler ilginiz ve alakanız için.
Bende de arada oluyprdu bazen kötü derecede doktor toz magnezyum verdi doktoruna danış sendr

Teşekkürler. Bu sabah aç karnına kayısı yedim. Akşam da yatmadan elma yedim. Bugün iyiyim çok şükür. Salı günü randevum. Unutmazsam söylerim. Midem için danışmayı düşünüyorum. Bulanmıyor ama ağrıyor.

X