Sinema günleri 1. hafta anketi aLLeGRia

Bu hafta hangi film izlensin?

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .

yok canim cogu kisi etkileyici buldu.

kimsenin beğenmediğini nerden çıkarttın tatlım yaaa. ben beğendim malice beğendi burcudeniz beğendi charm beğendi :) asmin gıcık o hiç bişi beğenmez Liv de beğendi beğenmedi arası

bende yakın zamanda izlediğim filmi izlemek istemem açıkcası. ya kızlar izleyenler izlediği filme oy vermesin :)
eevet ya bu kurali koysak aslinda daha mantikli olacak.
izleigimiz filmleri secmek yasak olsun :)
ama oy cogunlugu ile yine izledigimiz film secilmisse isteyen izlesin istemeyen izlemesin kisiye birakilsin.

ızlediği filme oy veren de mi var :bbo:
ben bi filmi 2 kere izleyemem, çok istisnai durumlar olması lazım tekrar izlemem için, o yüzden reing over me'yi izlicem listeden de zemuszemus

hayatı yakalayı liv tyler oynadıgı için izlemistim benim için tam bir hayal kırıklıydı ben pek sevemedim ..

ama bu konuda film yorumu yapiyoruz lic vim.. neden kilitlensin ki.. daha filmi izleyip yorum yapacak olan arkadaslarimiz var..

anket kapandı ama konuya yazılabiliyor kuzum. bence böyle daha iyi oldu yani herhafta anketi açanın filmi o nun açtığı topicte toplanırsa karışıklık olmaz böylelikle.

bilmem kı kızlar genelde yarısmalarda oyle olunca kilitlenmesi gerekiyor sanıyordum

bu arada sekerler haftaya tasınacagım için ben 2 hafta yokum...int im baglandıgında sizin sectiklerinizi tek tek izleyecegim artık

aaa.. sana haber verebilsek keske canim izlerdin bu arada sen.. eger istersen ozelden yolliyim ben dana 4 film adini.. internet yokkken hepsini izleyebilme imkanin varsa izlersin.. ne dersin?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tabi konunun yanina artik allegria degil de filmin adi yazilsa daha manikli olacak bence.. boylelikle bu filmle ilgili yorumlar bu baslikta toplanabilir ne dersinz?

bence iyi böyle ya . Allegria nın haftası Allegrianın filmi :) ztn anketten hangi film seçilmiş anlaşılıyor ki. bu arada livim hemen gitmiyorsun diymi 1 hafta daha burdasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…