Dünden beri giremedim ya, adaptörüm arızalıydı.
Ben bu filmi izleyeli çok oldu, aynı filmi tekrar izlemeyi sevmiyorum o yüzden izlemiycem ama ben çok beğenmiştim. Evet cinsellik falan estetik olarak işlenmiyodu ama hikayesi gerçekten olağanüstü. Ben şaşırarak ve sarsılarak izlemiştim. Nerdeyse kimse beğenmemiş, şaşırdım doğrusu :sinifsinif:
Dünden beri giremedim ya, adaptörüm arızalıydı.
Ben bu filmi izleyeli çok oldu, aynı filmi tekrar izlemeyi sevmiyorum o yüzden izlemiycem ama ben çok beğenmiştim. Evet cinsellik falan estetik olarak işlenmiyodu ama hikayesi gerçekten olağanüstü. Ben şaşırarak ve sarsılarak izlemiştim. Nerdeyse kimse beğenmemiş, şaşırdım doğrusu :sinifsinif:
eevet ya bu kurali koysak aslinda daha mantikli olacak.bende yakın zamanda izlediğim filmi izlemek istemem açıkcası. ya kızlar izleyenler izlediği filme oy vermesin :)
eevet ya bu kurali koysak aslinda daha mantikli olacak.
izleigimiz filmleri secmek yasak olsun :)
ama oy cogunlugu ile yine izledigimiz film secilmisse isteyen izlesin istemeyen izlemesin kisiye birakilsin.
eevet ya bu kurali koysak aslinda daha mantikli olacak.
izleigimiz filmleri secmek yasak olsun :)
ama oy cogunlugu ile yine izledigimiz film secilmisse isteyen izlesin istemeyen izlemesin kisiye birakilsin.
kızlar oylama bitti degil mı ? eger bitse zaten konun kilitlenmesi lazım biliyorsunuz degil mı
ben yarin izlicem dusuncelerimi paylaascam olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?