Sinema Günleri 8. Hafta Anketi ( mayalıhamur)

aNKET SEÇENEKLERİMİZ

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
savas filmlerini zaten severim dram bu tur filmlerde tam manasi ile islenebiliyor..
bazi arkadaslar cok uzun bulmus anladigim kadari ile filmi ama bana tam geldi hatta bittiginde keske biraz daha surseydi dedim..
koyunlarin agaci asildigi sahne guzeldi ama asil guzel olan bence nehr tastiginda agacin etrafindaki suyun kirmizi kahve rengimsi olmasi idi..
bir de evlerini tasladilar ya orda icim cok burkuldu..

evet kızlar baya uzun bir filmdi....evet o sahne sahnesi sayesininde people dergisi hugh u dunyanın en seksi adamı secmısti =)

mayalihamur film tavsiyelerini bekliyoruz bebekk

oyyyyyyyy prensesim deme bana öle bi başlarım susmam :))))öle denk gelmişti bir iki film izmirdeyken desemde giderdim o zamanlar paramız yoktu :))) sonra param oldu buralardada film yok :)))son üç yılda sanırım bi ısısz adam bide buz devrine gidebildim.
eski filmleri tvde yakalamaya çalışıyorum. yeni yeni indirme çabalarım var. eşe dosta film ısmarlayıp duruyorum.çokda seyredemiyorum açıkcası.o yüzden anket benim için çok iyi oldu hele güzel bir filmse bir seyredip bir ay üstüne yatıyorum.

bu arada kopruustu asiklarini da indirmistim ben sen onerdiginde en yakin zamnda onu da izlicem..
su film izlesem mi diyen ic sesim bi kac gun susucak aglayan cayir sayesinde :))

avustralyada uzun bir film değilmiydi banamı uzun gelmişti yoksa??? bitmek bilmemişti film. tek hatırladığım hugh un tek elle damacanayı başından döküp suları sepelediği andı. ne vücut varmış demiştim. ben onu öle bilmezdim :)))

evet 2 saat 36 dk ıydı yanılmıyorsam.. ındırmeye bırakmstım onceden bıttıgınde saat gece 2 ıydı... bende yatmaya yeltenıyordum merak edıp basına bakım dedım nasılmıs.. ve bıtırdım ve hıc sıkılmadan ızledım :) bıtırdgımde saat 4 bucugu gecıyordu dusun :)
ben tarih, savas, dram tarzını severım en onemlısıde akıcı olması... cok sahane bır fılm dıyemem tabı abartılacak konusu yok ama keyıflıydı, olmasa o durumda ızleyemezdım zaten :)
hugh unda katkısı vardır belkıde hehe kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
izlediiiiiiiiiim ::)

uzundu , hem içimi acıtan hem de sıkan bir filmdi .

Bazı sahneler gerçekten çok fazla durağandı,film müzikleri ayrı bir güzeldi :)

ıskeleden ayrılık sahnesi, koyunların ağaca asılı olduğu sahne güzeldi..

film bence genele değil biraz meraklısına hitap ediyordu..yine de arşivime eklendi bir fılm daha :)

Ay izleyemediğim için utancımdan topiğe yaklaşamıyodum :kedi:
Ben yavaş filmlerden sıkılmam aslında ama sonbahar beni çok sıkmıştı o yüzden önyargılı yaklaştım bu filme de, tabii herkesin yorumları da o yöndeydi etkilendim sanırımi oy bile kullanmak istememiştim bu hafta, o kadar korkmuşum.
Neyse sonuç olarak çok yavaş gelen sahneler vardı ama sıkılmadım ben genel olarak. Dönem filmlerini de severim.
Filme gelirsek, koyunların asıldığı sahneyi anlayamadım ben aslında, bir de kızın ölmeden önce yaşlı adamla dans etmesini, geç adamın da çalmasını anlayamadım, niye böyle bişeye gerek duydular :sinifsinif: Filmin sonunda yaşlı kadının yorginin ölüsünün yerini bilmesi, hatta iki kardeşin konuştuğunu bilmesi falan da anlamsız geldi, yorginin nefes almasını saymama gerek yok herkes farketmiş buyrunnnnnnnnn
Uzundu ama benim en etkileyen sahnelerden biri eleni'nin "gardiyan suyum yok, sabunum yok, oğullarıma mektup yazacak kağıdım yok..." diye sayıklayıp uzayan sahneydi senağlama Müzikleri hoştu, görsel olarak da tatmin oldum ben. Hele o derme çatma evler hep bizim ülkemizin eski görüntüleri gibiydi, biz neden tarihimizi sinemaya dökmüyoruz ki diye düşündüm çoğu yerinde ve eleninin sürekli göçebe yaşaması beni etkiledi. Ayrıca allegria ben de senin gibi zamana çok takıldım.
Çok karışık yazdım galiba, beğendiğim sahneler ve eleştrilerim birbirine karıştı, ama filmi hepiniz izlediğiniz için sorun yok sanırım :kahve:

izledim:kedi:

gecikmeden dolayı mayalihamura biraccık mahcubum :kedi:

gelelim filme, film yavaş denmişti en başta ve ben hareketli film seven biri olarak çok önyargılı yaklaştım açıkcası, bide 3 saat olunca :1ninca:

ama yanıldım, genel olarak beğendiğim bi film çıktı karşıma. çoğu sahne çok güzeldi, ama bazı sahnelerde fazla uzatılmıştı beyaz çarşafların görüntüsü ve kadının sabuunnn oğluum vs demesi gibi..

ama diorumki o kadar kusur kadı kızında da olur kaydirigubbakcemile3

kısaca beğendiğim filmlerden biri oldu ağlayan çayır ( yada akan nehirmi desem :roflol: :thesheye laf atan üye simili: :roflol: )

tşk ederim mayalima.s.

Back
X