- Konu Sahibi mayalihamur
durun bakalım becerebilirsem açıyorum inşallah...
anket aç seçtikten sonramı çıkıyor seçeneklere yazacağımız kısım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tatlım çok teşekkürler ayrıca diğer filmleride seyretmen çok mutlu etti beni.beğenmen ayrıca daha da sevindirdi.sonbahar benim için konu itibariyle(sanırım aranızda en yaşlı benim) beni çok içine çekti daha doğrusu bitirdi diyebilirim haftalarca etkisinden kurtulamadım. orjinal dvdyi bulunca tekrar seyredeceğim.
durun bakalım becerebilirsem açıyorum inşallah...
aaa sırada sen varsın degil mı
ask filmleri oldurcek beni ...allahım o tarz filmlerde kendi ilişkimden hep birseyler bulmaya calısyorum ama yok yok =)
aaaaaa ben buldum aşk filminiiiiiiiiiiiii kate and leopold mu yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaiiyy nooolur o olsuuunnnn
aaaaaa ben buldum aşk filminiiiiiiiiiiiii kate and leopold mu yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaiiyy nooolur o olsuuunnnn
vay vay vay Asminim de beğendiğine göre bu iş bitmiştir...![]()
kısssssssss hugh oynuyor diye degil mı allahımmmmmmmmmm
bari Australia yı ızleyelim vucudu harikaydı o filmde (her zamankı gibi )
soyle diyim toplamda 20 saatlik guney kore dizisi izledim abartmiyorum ayni sarkiyi 50 kez dinlemisimdir belki ama su an kulaklarimda aglayan cayirin melodisi var.. hic sklmadim izlerken oflamadim puflamadim simdi ne olacak demedim o sarkiyi versinler kadin oyle dursun siyah paltosuyla ben biraz dhaa izlerdim :)
filmi simdi bitirdim..
ve tek kelime ile muhtesem!!
filmin muzikleri beni mest etti herkes gibi de ozellikle ilk 40 dakika icerisindeydi sanirim bi muzik duydum: uskurdara gider iken.. sarkisi cok kisa caldilar ama harikaydi kesinlikle..
akordiyon keman sesi ne kadar cok kullanilmis filimde.. ve adamin hani kendi bestem dedigi sarki ise insanin ruhuna isliyor...
eleni.. bu isim bana hep huzunlu gelmistir oldum olasi zaten.. isim secimi dahi cok guzell... o nehiri ilk gordugum anda verdigim tepki su oldu, o nehir tasar.. nitekim yanilmadim..
3 yasindaki kiza sahip ciktiklarinda aile icin baslibasina bir sorun olacagini da dusunmustum.. babasinin evlatlik da olsa kizina asik olmasi cok kotuydu.. ozellikle kizla dans ettigi sahnede kizin kafasini hic kaldirmadan dans edisinden cok etkilendim..
1940larin karatreni.. filmde beni en cok etkileyen seylerden biriydi.. karatren iste nalet olasica bisey besbelli.. ama o karatren gidip de arkasinda beyaz carsaflarla kapli olan ordan deniz.. ne kadar ince dusunulmus ne kadar guzeldi..
eleni nin ayakkabilari cok ciciydi.. tam simdilerin modasi gibi geldi bi anda.. hic yadigamadim..
kadinlarin hemen hepsinin tercih ettigi renkler siyah.. sadece baloda renkli giymislerdi.. tam baloya uygun bir bicimde..
bi arkadasim 1900lerin ilk yarisi icin, renk yok herkes siyah gri farkedersen demisti.. bu filmde de gecerliymis neticede..
eleninin son haykirislari.. sanirim bi kac gun etkisinden cikamiycam filmin..
tesekkur ederim bu filmi izlettigin icin bize..
soyle diyim toplamda 20 saatlik guney kore dizisi izledim abartmiyorum ayni sarkiyi 50 kez dinlemisimdir belki ama su an kulaklarimda aglayan cayirin melodisi var.. hic sklmadim izlerken oflamadim puflamadim simdi ne olacak demedim o sarkiyi versinler kadin oyle dursun siyah paltosuyla ben biraz dhaa izlerdim :)
çok teşekkürler asmincim. beğenmene çokkkkk sevindimmm.ne kadar güzel ayrıntıları fark edip paylaşmışsın.çok mutlu oldum.
evet görsel bir şölen olmuş film. renkler anlatım dönemi çok iyi yansıtıyor.çocuklar hep boynu bükük. savaş insanları...
nehiride nasıl taşırdılarda öyle film çekdiler anlamak mümkün değil.cenaze de ayrı bir şölendi kanımca.
:)))
bısey dıyemıyorum.. :)) dememem lazım :)) ama sana katılıyorum hehe :))
Australiayı yakın zamanda ızlemıstım.. benım sevdıgım fılmler ıcınde yeralıyor...
yenı anketı merak ettım, bu arada Asmının yorumundan sonra bu fılmıde cok merak ettım ah bı ındırebılsem ızleyemedım bı turlu ınmıyor...![]()