Sinema Günleri 8. Hafta Anketi ( mayalıhamur)

aNKET SEÇENEKLERİMİZ

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
ben çok duygulanmıştım bide hamileydim o sıra...ağladım heyecanlandım film bitti ama bende bittim yani...

neyse yaa fazla konuşmayalım dayanamyıp açıcam yoksa:kedi:

kızlar uyuyup kalmışım oğlanla beraber.... yorumlarınızı okudum. prensesim sende beğenmişsin sanırım sahrud senin yorumunda çok güzel olmuş. teşekkürler...uzun olduğundan dolayı biraz problem yaşadık kusura bamayın :))) bu tarz filmler böle oluyo genelde.hani biraz sabır taşı modunda :)))
bence yeni anket hemen açılsın çünkü film indirmede problem yaşadığım için bir günde halledemiyorum.
arkadan yorumlar yapılıyor zaten bu hafta tek filmle kapadık gibi oldu.ne dersiniz

:roflol: :roflol:
oh yeni anket zamanı gelmiş geçiyorrr. izlemeyen arkadaşlar gene yorumlarıın yaparlar problem olmaz . ohhh aç canıma değsin sen anketi :içelim:

kızlar uyuyup kalmışım oğlanla beraber.... yorumlarınızı okudum. prensesim sende beğenmişsin sanırım sahrud senin yorumunda çok güzel olmuş. teşekkürler...uzun olduğundan dolayı biraz problem yaşadık kusura bamayın :))) bu tarz filmler böle oluyo genelde.hani biraz sabır taşı modunda :)))
bence yeni anket hemen açılsın çünkü film indirmede problem yaşadığım için bir günde halledemiyorum.
arkadan yorumlar yapılıyor zaten bu hafta tek filmle kapadık gibi oldu.ne dersiniz

evet mayam kesinlikle beğendim . ben filmin uzun olmasından şikayetçiydim oda bu aralar vakit ayıramadığım için, yoksa uzun olsun sorun değil. teşekkür ederim tekrardan film zevkin çok iyi ztnn farkettiysen anketindeki diğer izlemediğim filmleride izledim :jeyyar:

evet tatlım çok teşekkürler ayrıca diğer filmleride seyretmen çok mutlu etti beni.beğenmen ayrıca daha da sevindirdi.sonbahar benim için konu itibariyle(sanırım aranızda en yaşlı benim) beni çok içine çekti daha doğrusu bitirdi diyebilirim haftalarca etkisinden kurtulamadım. orjinal dvdyi bulunca tekrar seyredeceğim.

Back
X