Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki yapanlar buraya !!! Fotoğraflarımızı paylaşalım.

ilki 8 ekim 2013
ikincisi 27 şubat 2014
2.kür 12 martta bitiyor
ama hem sinameki hem dax super gro uyguluyorum, baya uzamış, fotoğrafa bakınca anladım:)

valla bence fazladan uzama var, kazınmıştı saç, şimdi 5 parmağa yakın elimde tutabiliyorum, ayda 1 parmak uzamış yani, bu da sanırım 3-4 cm ediyor

yok canım önemli değil, kabullendim artık, kemoterapi gören bendim ama annem aniden gitti, şanslıymış ki hiç acı çekmeden

kızlaaaaaaaarrrr 2. Kürümün 1.seansına bugün başladım.. Akşam yıkandıktan sonra hem 2 haftalık dinlenme sürecininde farkını anlayabilmeniz için foto eklicem

Son düzenleme:
Kızlar sinemaki kürüne bugün başladım şuan kürümle beraber oturuyoruz :) Geçen sene bu zamanlarda küre merak salmış ama sürekli uğraşamadığım için bi sonuç alamamıştım. Sanırım mesaj sayım yüzünden resim atamıyorum, ama atabilirsem bu gece atmaya çalışacağım, her hafta veya aydan aya sizi haberdar edeceğimm :))))

bizzat yaptım uyguladım bi formül var sinameki otu, bemiks ampul ve tatlı badem yağı saçı uzatmada ve güçlendirme canlandırmada ayrıca saç rengini bile parlak yapmada birebir

bizzat yaptım uyguladım bi formül var sinameki otu, bemiks ampul ve tatlı badem yağı saçı uzatmada ve güçlendirme canlandırmada ayrıca saç rengini bile parlak yapmada birebir
bizde zaten onu yapıoruz ve onun üstüne konuşuyoruz şekerim :))

bu kürü şimdi yapıp saçımı yarın sabah yıkasam bi zararı olurmuki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…