• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinemi ölü bulmuşlar :(

efsun00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
130
0
26
İstanbul
kızlar sabah haberlerde gördüm sinemin ceseti bulunmuş.emrahın arkadaşı kaç sene sonra itiraf etmiş.emrah öldürdü beraber cesetini attık demiş.emrahta intihar etti öldü.şimdi arkadaşı ceza alacak.allah rahmet eylesin.annesi müge anlının proğramındaçok ağlamıştı.kızını seneler sonra ölü buldu.hem bulunması iyi oldu hemde öldürülmesine üzüldüm.
 
beklediğimiz bi sonuçtu ama genede insan çok kötü oluyor :50: kızın kemikleri kalmış yazı yaa gencecik kızı öldürüp ormanlık yere gömüp hiç bişey olmamış gibi davrandılar nekadar yaa :14:
 
beklediğimiz bi sonuçtu ama genede insan çok kötü oluyor :50: kızın kemikleri kalmış yazı yaa gencecik kızı öldürüp ormanlık yere gömüp hiç bişey olmamış gibi davrandılar nekadar yaa :14:

evet büyük ihtimalle beklediğimiz sonuçtu .ama azda olsa sağlıklı birşekilde bulunur diye umut ediyordu herkez.çok üzüldüm.şimdi ailesini düşünemiyorum allah sabır versin.bu kadar sene sonra kızının cesetini buldu.allah evlatlarımızla bizleri imtihan etmesin.
 
yaşadığına hiç ihtimal vermemiştim zaten.allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin inşallah:50:
 
YA INSANLAR NE KADAR OYUNCU OLMUS...

BIDE CIKIP KENDINI SAVUNMUSTU EMRAH DENEN ADAM
allah rahmet eylesın yaa..
ama annesıne cok cıgerım yanmıstı..
mahvolmustur kadın..
 
bu kadar zaman annesinin belirsizlik icinde yanmasi cirpinmasi cok aciydi:((
Beklenen sonuctu belki ama gencecik bir kizin bu sekilde yok edilmesi ulkede yasayan sacma sapan insan modelleri... Zor yani Turkiyede guvende yasamak
 
YA INSANLAR NE KADAR OYUNCU OLMUS...

BIDE CIKIP KENDINI SAVUNMUSTU EMRAH DENEN ADAM
allah rahmet eylesın yaa..
ama annesıne cok cıgerım yanmıstı..
mahvolmustur kadın..

aynen kadıncağız ağlayarak kendini ordan ordaya attıkca bizde tv karşısında onlan beraber ağladık.annesine içimiz çok yandı.
 
Sinem kim, emrah kim, olay ne?
 
bugun bır yakınımın ölüm haberını almış gıbı oldum aslında ceset nereden çıkacak dıye düşünyordum zaten başka bı ıhtımalde yoktu ama yınede içi acıyor ınsanın program sırasında annesı katıldı ağıt yaktı oğluma sarıldım ağladım okusun dıyorsun eğitimli olsun böyle ıt kopuk dolanıyo etrafında ve öldürüyo hiç acımadan ALLAH iyiki insanlara vicdan vermişte 3 yıl sonra ıtıraf geldi
 
Sinem kim, emrah kim, olay ne?

Sinem’i, polis tarafından geçen yıl düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, intihar eden sevgilisi Emrah Kaya’nın öldürdüğü öne sürüldü. Cesedin yerini, "Sinem rüyalarıma giriyor. Vicdan azabına dayanamıyorum" diyen, Emrah Kaya’nın arkadaşı Rıfat A. polise bildirdi.

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Sinem Yurdanur, 2010 yılı temmuz ayında sınava girmek için İstanbul Çatalca’dan geldiği İnegöl’de ortadan kayboldu. Sinem Yurdanur tüm aramalara rağmen bulunadı. Sinem Yurdanur’un en son İnegöl’e geldiği gün, Kültürpark’ta bir çok suçtan kaydı bulunan sevgilisi Emrah Kaya ile görüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan Emrah Kaya, Sinem’in kaybolmasıyla hiç bir ilgisinin bulunmadığını söyleyince serbest bırakıldı. Emrah Kaya, geçen yıl Mart ayında uyuşturucu operasyonu kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınacağı sırada, yanındaki tabanca ile göğsüne tek el ateş ederek yaşamına son verdi.

ARKADAŞI ’VİCDAN AZABINA DAYANAMIYORUM’ DEDİ

Sinem Yurdanur’un kaybolması olayını araştırmayı sürdüren polis, genç kızın intihar eden sevgilisi Emrah Kaya’nın yakın arkadaşı olan ve aynı operasyon kapsamında tutuklu bulunan Rıfat A. ile cumhuriyet savcılığından alınan izinle cezaevinde bir kez daha görüştü. Polisin, "Bildiğin varsa söyle. Sinem’in annesi ve babası kan ağlıyor. Yardımcı ol" demesi karşısında "Tamam. Zaten Sinem rüyalarıma giriyor. Vicdan azabına dayanamıyorum’ yanıtını veren Rıfat A., Sinem’i Emrah Kaya’nın öldürdüğünü söyledi.

’DÖVERKEN BOYNUNU KIRDI’

Olay günü İstanbul’dan gelen Sinem’i terminalde Emrah Kaya ile karşıladıklarını, ardından bir arkadaşının evine gittiklerini anlatan Rıfat A. "Emrah, ’Sen başkalarıyla da geziyorsun’ diyerek kıskançlık krizine girip Sinem’i döverken boynunu kırdı. Sinem öldü. Daha sonra cesedini çarşafa ve battaniyeye sarıp Emrah’ın aracının bagajına koyduk. İlçeye bağlı Çayyakan Köyü Boğazova Mevkisi’nde uçuruma attık. Cesedin burada olması gerekiyor" dedi.

SAÇ VE KEMİKLERİ BULUNDU

Polis, Cumhuriyet Savcısı’ndan alınan özel izinle cezaevinden çıkartılan Rıfat A.’yı bugün, cesedi attıklarını söylediği yere götürdü. Çevrede yapılan aramada battaniyeye sarılı olan ve içersinde sadece saç ve kemiklerin bulunduğu cesede ulaşıldı.

Polis cesedi, DNA testinin yapılması için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderecek.

AİLESİ MÜGE ANLI'NIN PROGRAMINA KATILMIŞTI

Kızlarını üç yıldır arayan aile ünlü televizyoncu Müge Anlı'nın programına katılıp, Sinem'in izini bulmak için çağrıda bulunmuştu. Programda Sinem'in kaybolması defalarca işlenmişti.
$images.webp
 
bu kadar zaman annesinin belirsizlik icinde yanmasi cirpinmasi cok aciydi:((
Beklenen sonuctu belki ama gencecik bir kizin bu sekilde yok edilmesi ulkede yasayan sacma sapan insan modelleri... Zor yani Turkiyede guvende yasamak


evet annesi ölüde,diride olsa bulunmasını istiyorum demişti.belirsizlikten bunalmıştı artık kadın.allah rahmet eylesin
 
Bende bugün öğrendım, çok üzgünüm :50:

ama 3 yıl sonra buldular ya yazıklar olsun ne dıyelım
elın amerıkalı kadınını 1 hafta ıçınde buldu devletımız o daha önemlı
 
bende konuyu takip etmiş günlerce kızcazın annesine çok üzülmüştüm.
Ecel çekip götürüyo işte.
sen onca sene bak büyüt okut, bakmaya bile kıyama elin şerefisizi gelsin gözünden sakındığın çocuğunu döve döve öldürsün
Allah o kadına sabır versin
 
benim anlamadigim 3 sene boyunca neden bulunamadigi
kimin yaptigi belli
o kadar belliki hemde
zaten gecen yaz diger ark söylemisti
ona ragmen ceset bulunamadi
diegr adam yerini göstermese hala bulunamayacakti

sonuc
3 sene ici yanan bir aile
cok yazik
Sinemin canli olmasini cok isterdim
Allah kimseye böyle bir aci yasatmasin
 


evet annesi ölüde,diride olsa bulunmasını istiyorum demişti.belirsizlikten bunalmıştı artık kadın.allah rahmet eylesin


Ben biraz fazla film izliyo olabilirim belki onun etkisinden boyle birde dusuncem var.
Sinemin kemikleri o belirsiz yerdeyken onun ruhuda rahat degildi oda aci cekiyodu. Simdi onun ruhuda ait oldugu yere dondu,..
Allah sabir versin yaa
 
ayni sey Münnever icinde gecerli
dogur besle büyüt
manyagin biri hic etsin
yaziklar olsun valla

bir okadarda münevvere üzülmüştük.çöp kovasına atmasaydılar çöpleri karıştıran o adam olmasaydı.münevverrinde öldümi.canlımı belirsizlikler içinde olunacaktı.onunda katili sevgilisi çıktı.hep sevgili,ayrılan eş cinayetleri bu ülke nereye gidyor.kdın cinayetleri şu 5 senenin içinde sanki daha çok çogaldı.
 
Şimdi okudum haberi çok üzüldüm.

Hem sineme, hemde geride kalan ailesine.

Allah mekanını cennet etsin, ailesine de sabır versin.
 
Back
X