- 10 Haziran 2016
- 271
- 98
- 28
- 29
- Konu Sahibi Gizemlikiz90
-
Genelde Doğu açılıyor ben snf öğretmeniyim doğuda yim başka branş oku bence batıda olma ihtimalin yüksek olurMerhaba ben sınıf ogrt. okumak istiyorum. Doğu Görevi diye bisey duydum zorunluymus. Şimdi de hala var demi. Hani gitmem diye bisey yok tabi ben çok istiyorum orda cok zor sartlar altinda okuma yazma ogrenmeye çabalayan çocuklara yardim etmeyi. Ama hemen beni doguyami veriyolar kpss yi kazanirsam? Noluyo simdi mezun olduktan sonra?
Türkçe öğretmenliği nasıl olur?Genelde Doğu açılıyor ben snf öğretmeniyim doğuda yim başka branş oku bence batıda olma ihtimalin yüksek olur
Hayir abla yok valla. O olmazsa türkçe öğretmenliği düşünüyorum. Ondadami aynisi olucak doğu mu çıkar gene?Anlaşılan bu konuda hiç bilgin yok. Önce KPSS ye gireceksin, sonra mülakata.. Olur da tamam bundan öğretmen olur derlerse seni 6 yıllığına doğuya gönderecekler. 4 yılı tamamlayınca kadroya alınacaksın. Başka yere tayin istemek için 2 yıl daha beklemen gerekecek. Yol yakınken dön bence.. Hele de sınıf öğretmenlerinin yer değiştirmesi çok çok zor bir olay..
Kesin öğretmenlik mi istiyorsun?Hayir abla yok valla. O olmazsa türkçe öğretmenliği düşünüyorum. Ondadami aynisi olucak doğu mu çıkar gene?
Baska ne seceyim ki? Dogu görevi olmayan hangi meslek var?Kesin öğretmenlik mi istiyorsun?
Ne bileyim insanın hayali olur ya hani ben öğretmen olacağım veya doktor olacağım diye.. Senin de hayalin öğretmen olmak mı yoksa başka alternatiflerin de var mı? Başka alternatifler varsa onları değerlendirebilirsin.Baska ne seceyim ki? Dogu görevi olmayan hangi meslek var?
Evet ogretmenlik son bikac senedir aklimi çeliyo.Ne bileyim insanın hayali olur ya hani ben öğretmen olacağım veya doktor olacağım diye.. Senin de hayalin öğretmen olmak mı yoksa başka alternatiflerin de var mı? Başka alternatifler varsa onları değerlendirebilirsin.
Yaaa sorma yaa hala içim kan ağlıyoGeçenlerde de İngilizce öğretmeni olmayı çok istiyordun
Aaa.. O kadarmi kötü yahuuSakın öğretmen olma. Okullar senin öğrenci olduğun zamanki gibi değil. Sakın
Keşke vazgeçmeseydin İngilizce öğretmenliğinin önü açık ki dile çok yeteneğin varsa illa da öğretmen olmak doğuya gitmek zorunda da değilsin. Bazen ailenin sözünü dinlememek gerek :)Yaaa sorma yaa hala içim kan ağlıyo( Onu herşeyden çok istedimde annemler yüzünden vazgeçtim..
Zaten allah belâmı vermiş benim böyle bi aileye düşerek.. Of of zaten ne istesem olmamak icin elinden geleni yapiyo.. İçime cok oturdu yemin ederim o bölümün acısı.. Yakınımızın arkadaşı kursa gidiyomus iki yıldır zar zor ilerletmis simdide o tanidigimizin kardesi dil kursuna yazilcakmis gelistirmek icin.. Zaten millet yaşıyor ne istesem.. Seçilmiş insan olurya o benim işte. Bugun dogum günüm on sekize girdim..Keşke vazgeçmeseydin İngilizce öğretmenliğinin önü açık ki dile çok yeteneğin varsa illa da öğretmen olmak doğuya gitmek zorunda da değilsin. Bazen ailenin sözünü dinlememek gerek :)
Önceki konunu okumuştum sana tavsiye vererek yardımcı olmayı çok isterdim ama ailen önünde engel ne yazık ki.Zaten allah belâmı vermiş benim böyle bi aileye düşerek.. Of of zaten ne istesem olmamak icin elinden geleni yapiyo.. İçime cok oturdu yemin ederim o bölümün acısı.. Yakınımızın arkadaşı kursa gidiyomus iki yıldır zar zor ilerletmis simdide o tanidigimizin kardesi dil kursuna yazilcakmis gelistirmek icin.. Zaten millet yaşıyor ne istesem.. Seçilmiş insan olurya o benim işte. Bugun dogum günüm on sekize girdim..
Oof of zaten şans olsa doğmazdım. İstemedigim bölümler ya bunlar.. Başka çarem yok çünkü.Önceki konunu okumuştum sana tavsiye vererek yardımcı olmayı çok isterdim ama ailen önünde engel ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?