- Konu Sahibi pembe dusler
-
aslında sınıf olarak karantina oluyodu ama artık o uygulama kalktı mı kiMerhaba bayanlar..4.sınıfa giden kızım var sınıfta 1 den fazla pozitif çıktı 1 hafta dolmadan.Ama karantinaya alınmıyor sınıf neden.hamileyim 2 buçuk aylık hamileyken zaten geçirdim bu illeti.Ama bidaha gecirmek istemiyorum haliyle .nereye şikayet edebilirim bilgisi olan var mı yada şikayet etsemde ilgilenen olur mu
1 den fazla pozitif varsa alınması gerekli, sizinde bize sormanız yerine neden diye yetkililere sormanız gerekli, eğer öyle bir durum varsa. bu konuda çok titiz davranıldığını biliyorum , 2 öğrenci pozitifse sınıf kapatılıyor.Merhaba bayanlar..4.sınıfa giden kızım var sınıfta 1 den fazla pozitif çıktı 1 hafta dolmadan.Ama karantinaya alınmıyor sınıf neden.hamileyim 2 buçuk aylık hamileyken zaten geçirdim bu illeti.Ama bidaha gecirmek istemiyorum haliyle .nereye şikayet edebilirim bilgisi olan var mı yada şikayet etsemde ilgilenen olur mu
Hocaya dün mesaj çektim okula içeri almıyolar velileri.hoca cevap yazmadı1 den fazla pozitif varsa alınması gerekli, sizinde bize sormanız yerine neden diye yetkililere sormanız gerekli, eğer öyle bir durum varsa. bu konuda çok titiz davranıldığını biliyorum , 2 öğrenci pozitifse sınıf kapatılıyor.
Pozitif çıkınca gelmediler bildiğim buO pozitif çıkan çocuklardan biri son 3 gün okula gelmemiştir belki. Onu biliyor musunuz
yetkili hoca değildir. yetkili birim cimerle MEB sorabilirsiniz , eğer gerçekten 2 pozitif olduğuna eminseniz yada sağlık bakanlığınaHocaya dün mesaj çektim okula içeri almıyolar velileri.hoca cevap yazmadı
İnternette MEB covid-19 rehberi diye aratın, kademeye göre farklı uygulamalar var. En son güncellenmişti yine, son durum ne bilmiyorum.Merhaba bayanlar..4.sınıfa giden kızım var sınıfta 1 den fazla pozitif çıktı 1 hafta dolmadan.Ama karantinaya alınmıyor sınıf neden.hamileyim 2 buçuk aylık hamileyken zaten geçirdim bu illeti.Ama bidaha gecirmek istemiyorum haliyle .nereye şikayet edebilirim bilgisi olan var mı yada şikayet etsemde ilgilenen olur mu
Pozitif e temaslı kişilere 5 gün bişey yapılmıyor 5 günün sonunda PCR testi pozitif çıkarsa karantina. Pozitif çıkan kişiler temasliyiz dememişler de ondan alınmamıştırMerhaba bayanlar..4.sınıfa giden kızım var sınıfta 1 den fazla pozitif çıktı 1 hafta dolmadan.Ama karantinaya alınmıyor sınıf neden.hamileyim 2 buçuk aylık hamileyken zaten geçirdim bu illeti.Ama bidaha gecirmek istemiyorum haliyle .nereye şikayet edebilirim bilgisi olan var mı yada şikayet etsemde ilgilenen olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?