- Konu Sahibi pembe dusler
Ailede olması önemli değil.Bu uygulama degismis bizim sınıftaki iki öğrencinin ailesinde vardı ama 4 öğrenci olunca oluyormuş artık
2 öğrencinin kendisine ait pozitif testi olmadığı sürece sınıf karantinaya girmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailede olması önemli değil.Bu uygulama degismis bizim sınıftaki iki öğrencinin ailesinde vardı ama 4 öğrenci olunca oluyormuş artık
çok yakın arkadaşım öğretmen kendisnin sınıfında 2 öğrenci pozitif çıkınca sınıfı kapandı. Özel okulda öğretmen ama devlet özel farkediyor mu bilmiyorum. Belki kurumun kendisiyle alakalıdır.Maalesef karantinaya alınmıyor. Bizde 2 hafta önce yaşadık oğlumun sınıfında peş peşe pozitif vakalar çıktı cimere de yazıldı ama cevap verilmedi daha bütün sınıf göndermedik
Cocuklar hiç test olmuyor ki nasıl bileceğiz o vakitAilede olması önemli değil.
2 öğrencinin kendisine ait pozitif testi olmadığı sürece sınıf karantinaya girmez.
Bakanlığı arayınMerhaba bayanlar..4.sınıfa giden kızım var sınıfta 1 den fazla pozitif çıktı 1 hafta dolmadan.Ama karantinaya alınmıyor sınıf neden.hamileyim 2 buçuk aylık hamileyken zaten geçirdim bu illeti.Ama bidaha gecirmek istemiyorum haliyle .nereye şikayet edebilirim bilgisi olan var mı yada şikayet etsemde ilgilenen olur mu
İsteyen yaptırabilir. Aileler tercih etmiyor yaptırmayı.Cocuklar hiç test olmuyor ki nasıl bileceğiz o vakit
Aman çekmesinler.Ilkokullarda ara tatili one cekseler cok iyi olucak aslinda.Her gun sinifta min.8 9 ogrenci yok.
Bu kovid bitmez anacimArtık 2 pozitif ile sınıf kapatılmıyor.
Bizim sınıf öğretmenimiz bilgi verdi bize.
Okulda kapanan sınıflar var ama onlarda pozitif sayısı 5 dedi
Benim kızım PCR testi oldu negatif çıktı ama pozitif çıksaydı raporlu olacaktı gitmiyecekti.
Birde hadi riskiniz var diyelim okula göndermeyin diyorlar.
Grip oluyor,karnı ağrıyor,ateşi oluyor okula yollamiyoruz.
Bu seferde devamsızlık çok yaptı diye arıyorlar vallahi ben ne yapacağımı şaşırdım ya.
Dün gece cnn ınternational da covid haberlerinde bisey anlattilar, Cin de bi şehirde komple kapanma olmasina ragmen rakamlarda asiri artis varmis, Wuhandan ilk cikisa benzettiler, yepyeni abuk bisey geliyo gibi imalarda bulundular, ben artik bu covidin bitecegine falan inanmiyorumBence okulları kapatmama sebepleri çocuklara da aşı yaptırmak mi bilemedim her yaş aşı için mi uğraşıyor lar acaba vardır bir bildikleri Allah yardım etsin bir an önce kurtarsın bizleri bu kovid denen illetten bitecek derken başka başka virüs ler çıkıyor![]()
O okulda oldukları sistemde görünüyor ama hangi sınıfta oldukları sisteme düşmüyor. Biri a şubede biri b şubede diyip geçiyorlar.Test verip pozitif olduklarına emin misiniz?
Eğer aynı anda okula devam eden 2 öğrencinin pozitif test sonucu varsa kapanmaması imkansız. Pozitif öğrenciler anında sisteme düşüyor çünkü.
Valla diyecek bsy bulamıyorum artıkDün gece cnn ınternational da covid haberlerinde bisey anlattilar, Cin de bi şehirde komple kapanma olmasina ragmen rakamlarda asiri artis varmis, Wuhandan ilk cikisa benzettiler, yepyeni abuk bisey geliyo gibi imalarda bulundular, ben artik bu covidin bitecegine falan inanmiyorum
Ora nire?Burada haftada 3 gun test yapıyor cocuklar sinifta, pozitif olmasi halinde, pozitifler karantinaya giriyor evlerinde, diger hepsi tekrar test yapiyor ve devam ediliyor. Toplu bir halde karantina yok.
Almanya.Ora nire?