Sinir bozan Kaynana

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
34
Kızlar iyi geceler hepinize
Malum bayram eşimin ailesindeydim pazar gününden beri.
Kv bulunduğum şehrin bi ilçesinde köyde oturuyor.
Genel olarak yapısı hiç bir şeyi beğenmez kendisi çok akıllı herkes salak.
Bir tek kendisi çalışkan cefakar fedakar vs vs vs yaz yaz bitmez tükenmez yani o denli.
Benim oturduğum mahalleye yakın eşimin dayısı oturuyor kvnin abisi yani. Kv de bugün abisine geldi abisi de evde yokmuş oradan bize geçmiş.
Benim de yan sitemde benim bi akrabam oturyor babamın teyzesi çok severim çok ton tondur kendisi.
Oraya gidecektim kv ye sende gel gidelim dedim ( hayy dikim kopsaydı)
Neyse gittik kv orda bir başladı yok sizin gibi çocuk büyütsem ben çok çile ile büyüttüm ben çok çalışkanım lunu yaptım bunu yaptım şimdikiler oturur akşama kadar yemek dahi yapamazlar bi anlatıyor şok oldum.
Neyse bozuntuya vermedim ama çok sinir oldum anlatamam resmen bana laf attı ya inanın başka yerde olsa söylerdim ama teyzemin yanında ayıp olmadın diye sustum.
Eşimede anlatmadım ama anladı moralimin bozuk olduğunu

Şimdi eşim genelde annesinin ağzını tutar sen karışma anne biz öyle istiyoruz faln gibi beni gerektiğinde korur ama bana karşı da anası hep iyi niyetli huyu öyle falan edebiyat yapar.
Bunun gibi çok örnek var ilk yaşanan olay değil ve artık sıkılmaya başladım şimdi tavrımı koysam mı sert bi şekilde yoksa boşverip hiç takmasam mı zaten eşim yeri geldiğinde söylüyor diye

Edit: kv ikimiz baş başa iken bana karşı iyi ama birini görünce aslan parçası
Yorum sizn

Benim kv de öyle bir tek o çocuk büyütmüş sadece o zorluk çekmiş yıllardır aynı şeyi anlatıyor dinleniyorum artık gerçekten kalkıyorum yanından normalde kolay kolay yapmam öyle bir saygısızlık ...
Şunu anladım ki esinize asla şikayet etmeyin o zaman onlar masum ,sen fesat olursun ..
Sadece o lafı açtığında dinleme ve belli et

Yani baydı artık bari insan içinde yapmasa

Kayınvalide olunca "Ben olsam... " güncellemesi gelmiyor mu?

Kayınvalidemi çok severim, melek gibi kadındır fakat onda bile var bu durum. Mesela hiçbir çocuğunu emzirmemiş (ilk günler denemiş, olmayınca istememiş) ama ben emzirirken uzman olmuştu. Hayatı yardımcılarla geçmiş; mesela ben 15 yılda 3 kez filan yemek yaptığını görmüşümdür ama sorsan "Biz bir yemek yapardık böyle fırında makarna neymiş?"

Takmayın kafanıza; malesef kuşak çatışmaları da sebep oluyor böyle şeylere.

Boşverrrrr takmaaaaa durma üzerinde eski insanlar hep böyle bırak kendi kendine övünsün dursun hatta sen de övvv pohpohla azcık belki kadın hayatında kadir kıymet görmedi belki o kendisini böyle mutlu ediyor sevaba girersin zaten normal olsa yapmaz sıkıntılı demekkiiiii

Bendekide aynı şekerim , en çok çileyi o çekmiş en çok zenginliği o yaşamış , en en en ne varsa o yani , ayy zerre kadar umrumda değil , boşveer .
hahhaha bende de var aynısından.. Eennn fedakar, en cefakar kadın o, yokluğu dibine kadar yaşamış, zenginliğin ennn içinde şimdi.. Ennn zor şeyleri o yaşamış, ne hastalıklar çekmiş ne badireler atlatmış her şeyi tek başına o yapmış.. Ben mi?? Ay ben çookkk şanslıymışım ve hiç onlara layık ve de uygun değilmişim

Sen bana layıkmısın peki kaynana ,
Ah bacım ah bilirim o en en enleri .

Aynı benim kayinvalide hep aynı terane ilk gelin olduğunda bir taksi eşyaya gitmişte şimdi bu kadar olmuşta. 4 oğlu var oğlanları mükemmelde çok iyilerde. Yok sıkıntı çektimde 3 yıldır aynı lafları dinliyorum bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor. Kadın yan gel keyfinden 100 kilo oldu tuvalete bile nerdeyse arabayla gidicek o derece keyfinde ama çok çile çekmiş

insan evladının mutlu olduğu huzur bulduğu insana kendini sevdirmek değil de neden nefret ettirmek için elinden geleni yapar ben ölsem de anlamıycam.
Ay ne güzel dedin , aynen öyle iyilik düşünen tabiki evladının iyiliğini ister , mutlu olur yani dimi ay çok şükür ne güzel geçiniyorlar birbirlerini seviyorlar gibisinden , yok ayol bunlar nerdeee .

Ayni benm kv en cok cileyi o cekmis, hep yoklugu o girmus cocuklari yoklukla buyumus ben de diyorum anne biz de varlik icinde buyumedik yani , bir de bunlari anlatirken hemen aglmaya baslamaz mi,.en temiz en becerikli en titiz o ( alakasi yok tabi ki) birinde corba yaptim getrde azcik toruna yedireyim dedi eltimin bebegi bendeydi ben de dedim ki anne cocuk daha kucuk bu corbayi yiyemez yogurdun icine meyve ezeyim dedim israr etti corbayi goturdum biraz tadina bakti bulgur vardi icinde iyce pismis mi dedim evet evet pismis yer dedi bebekde sevmedi yemedi agr geldi sonra demez mi giderken iyice pisirememissin cpcuk yiyemedi ya ne olur kabul etsen hakli oldugumu olur mu aslaaa

Ay ne güzel dedin , aynen öyle iyilik düşünen tabiki evladının iyiliğini ister , mutlu olur yani dimi ay çok şükür ne güzel geçiniyorlar birbirlerini seviyorlar gibisinden , yok ayol bunlar nerdeee .
bi an benimkini öyle düşündüm de yok çok eğreti durur bunlar hep kıskançlıktan bacım, biz baya sağlam hatunlarmışız ki fesatlanıp duruyolar. Bir de büyük ihtimal aşağılık kompkeksi var ki kendi kendilerini yüceltip duruyolar. Bizim burda bi laf var, tamam yemeği sen pişirdin, ama yiyen biziz bırak da övülcekse biz övelim diye :)) nedense bu laf bana hep kaynanamı anımsatır :))

Laf süpermiş yalnız bayıldım . İyiliği güzelliği konduramıyorum aynen bende kaynanama :))
Vallahi o fesatlıkları kendilerine geri dönüyor ay hep hasta hep hasta hatun ... Öfff sinir geldi aklıma geldikçe bak yine .

hahahha onlarda güzel huy eğreti durur ayol.. Fesatlığın geri dönüşü hakikaten felaket oluyo. Önceden çok kızardım sinirlenirdim, ama artık acıyorum onun o haline, o kötü kalple yaşamak ne kadar zordur kimbilir keşke kendini düzeltebilse.. Ruhlarını hasta ediyolar yazık..

Cehalet ya ne bileyim kalpleri kararmış resmen , keşke canım keşke düzelseler ama Yok vallahi hiç umut yok . Kendilerine zararı , takmadıkça zaten kendi kendilerini yiyip bitiriyorlar , taksak zaten ohoo , istediğini vermem o zalime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…