- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Hep bi ispat içinde psikolojik sanırım çünkü başka mantıklı açıklaması yokNeden bu iki insan görünce kendini üstün gösterme çabası hiç anlamıyorum
Aşağılık kompleksi var demek ki hiç muhattap olma bence sakinliğin yeterli olur onaHep bi ispat içinde psikolojik sanırım çünkü başka mantıklı açıklaması yok
Yani baydı artık bari insan içinde yapmasaBenim kv de öyle bir tek o çocuk büyütmüş sadece o zorluk çekmiş yıllardır aynı şeyi anlatıyor dinleniyorum artık gerçekten kalkıyorum yanından normalde kolay kolay yapmam öyle bir saygısızlık ...
Şunu anladım ki esinize asla şikayet etmeyin o zaman onlar masum ,sen fesat olursun ..
Sadece o lafı açtığında dinleme ve belli et
UmarımAşağılık kompleksi var demek ki hiç muhattap olma bence sakinliğin yeterli olur ona
Boşverrrrr takmaaaaa durma üzerinde eski insanlar hep böyle bırak kendi kendine övünsün dursun hatta sen de övvv pohpohla azcık belki kadın hayatında kadir kıymet görmedi belki o kendisini böyle mutlu ediyor sevaba girersin zaten normal olsa yapmaz sıkıntılı demekkiiiiiKızlar iyi geceler hepinize
Malum bayram eşimin ailesindeydim pazar gününden beri.
Kv bulunduğum şehrin bi ilçesinde köyde oturuyor.
Genel olarak yapısı hiç bir şeyi beğenmez kendisi çok akıllı herkes salak.
Bir tek kendisi çalışkan cefakar fedakar vs vs vs yaz yaz bitmez tükenmez yani o denli.
Benim oturduğum mahalleye yakın eşimin dayısı oturuyor kvnin abisi yani. Kv de bugün abisine geldi abisi de evde yokmuş oradan bize geçmiş.
Benim de yan sitemde benim bi akrabam oturyor babamın teyzesi çok severim çok ton tondur kendisi.
Oraya gidecektim kv ye sende gel gidelim dedim ( hayy dikim kopsaydı)
Neyse gittik kv orda bir başladı yok sizin gibi çocuk büyütsem ben çok çile ile büyüttüm ben çok çalışkanım lunu yaptım bunu yaptım şimdikiler oturur akşama kadar yemek dahi yapamazlar bi anlatıyor şok oldum.
Neyse bozuntuya vermedim ama çok sinir oldum anlatamam resmen bana laf attı ya inanın başka yerde olsa söylerdim ama teyzemin yanında ayıp olmadın diye sustum.
Eşimede anlatmadım ama anladı moralimin bozuk olduğunu
Şimdi eşim genelde annesinin ağzını tutar sen karışma anne biz öyle istiyoruz faln gibi beni gerektiğinde korur ama bana karşı da anası hep iyi niyetli huyu öyle falan edebiyat yapar.
Bunun gibi çok örnek var ilk yaşanan olay değil ve artık sıkılmaya başladım şimdi tavrımı koysam mı sert bi şekilde yoksa boşverip hiç takmasam mı zaten eşim yeri geldiğinde söylüyor diye
Edit: kv ikimiz baş başa iken bana karşı iyi ama birini görünce aslan parçası
Yorum sizn
hahhaha bende de var aynısından.. Eennn fedakar, en cefakar kadın o, yokluğu dibine kadar yaşamış, zenginliğin ennn içinde şimdi.. Ennn zor şeyleri o yaşamış, ne hastalıklar çekmiş ne badireler atlatmışBendekide aynı şekerim , en çok çileyi o çekmiş en çok zenginliği o yaşamış , en en en ne varsa o yani , ayy zerre kadar umrumda değil , boşveer .
hahhaha bende de var aynısından.. Eennn fedakar, en cefakar kadın o, yokluğu dibine kadar yaşamış, zenginliğin ennn içinde şimdi.. Ennn zor şeyleri o yaşamış, ne hastalıklar çekmiş ne badireler atlatmışher şeyi tek başına o yapmış.. Ben mi?? Ay ben çookkk şanslıymışım ve hiç onlara layık ve de uygun değilmişim
insan evladının mutlu olduğu huzur bulduğu insana kendini sevdirmek değil de neden nefret ettirmek için elinden geleni yapar ben ölsem de anlamıycam.Sen bana layıkmısın peki kaynana ,
Ah bacım ah bilirim o en en enleri .
Ay ne güzel dedin , aynen öyle iyilik düşünen tabiki evladının iyiliğini ister , mutlu olur yani dimi ay çok şükür ne güzel geçiniyorlar birbirlerini seviyorlar gibisinden , yok ayol bunlar nerdeee .insan evladının mutlu olduğu huzur bulduğu insana kendini sevdirmek değil de neden nefret ettirmek için elinden geleni yapar ben ölsem de anlamıycam.
bi an benimkini öyle düşündüm de yok çok eğreti dururAy ne güzel dedin , aynen öyle iyilik düşünen tabiki evladının iyiliğini ister , mutlu olur yani dimi ay çok şükür ne güzel geçiniyorlar birbirlerini seviyorlar gibisinden , yok ayol bunlar nerdeee .
bi an benimkini öyle düşündüm de yok çok eğreti dururbunlar hep kıskançlıktan bacım, biz baya sağlam hatunlarmışız ki fesatlanıp duruyolar. Bir de büyük ihtimal aşağılık kompkeksi var ki kendi kendilerini yüceltip duruyolar. Bizim burda bi laf var, tamam yemeği sen pişirdin, ama yiyen biziz bırak da övülcekse biz övelim diye :)) nedense bu laf bana hep kaynanamı anımsatır :))
hahahha onlarda güzel huy eğreti durur ayol.. Fesatlığın geri dönüşü hakikaten felaket oluyo. Önceden çok kızardım sinirlenirdim, ama artık acıyorum onun o haline, o kötü kalple yaşamak ne kadar zordur kimbilir keşke kendini düzeltebilse.. Ruhlarını hasta ediyolar yazık..Laf süpermiş yalnız bayıldım . İyiliği güzelliği konduramıyorum aynen bende kaynanama :))
Vallahi o fesatlıkları kendilerine geri dönüyor ay hep hasta hep hasta hatun ... Öfff sinir geldi aklıma geldikçe bak yine .
Cehalet ya ne bileyim kalpleri kararmış resmen , keşke canım keşke düzelseler ama Yok vallahi hiç umut yok . Kendilerine zararı , takmadıkça zaten kendi kendilerini yiyip bitiriyorlar , taksak zaten ohoo , istediğini vermem o zalimehahahha onlarda güzel huy eğreti durur ayol.. Fesatlığın geri dönüşü hakikaten felaket oluyo. Önceden çok kızardım sinirlenirdim, ama artık acıyorum onun o haline, o kötü kalple yaşamak ne kadar zordur kimbilir keşke kendini düzeltebilse.. Ruhlarını hasta ediyolar yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?