Sinir bozan Kaynana

Hahahahhaa ya bu kaynanalar neden böyle. Aslinda komik ha napsin gariban kendini eğlendiriyor birak tatmin etsin egolarını he de geç. Benimki de kendini met etmeyi sever ama banada söyler cok guzel olmus ellerine sağlık ogun yaptigin cok güzeldi veya herkes senin gibi zevkli mi dunde diyor ki süslü gelinnn bi kıyafet alirim begenir yakıştırır eger boyle seler yapmasa bende uyuz olurdum. Bazısı ayarsiz gercekten. Bana hasta oldular ailecek onceden zayifligima üzülürdü tobe ya zayifliga üzülmek nedir simdi de diyorki herkes senin gibi olmak ister yani bunların ayari yoook

Bu kayınvalidelerin hepsimi aynı yahuBirini görünce hemen üste çıkıp ezme çabaları yokmu insanı deli edio.Benimki de aynısı.Vallahi ben yanımda kim olursa olsun cevabını yapıştırıyorum.Eşime de söyledim.Eger sus dersen susarım ama acisini senden cikaririm diye.o da hak verdi.Cünkü ben herkese karsı hazir cevapliyim.Kendi aileme karsida ayniyim.Haksızlık yapildiginda, heleki boş konusuldugunda hic tahammulum yok.Oyuzden bana pek bulasmio.diger gelinlerine daha cok yapio sizin bu dediginizi.

Ortaya konusmus olamaz mı, neden uzerinize alındıniz ki? Huyunu da biliyorsunuz sonuçta.

Ben sert bi şekilde uyarırım. Ki kendi kayınvalıdemede yapıyorum. Hakedene hakettiğini,hakermeyenede haketmediğini vereceksın

Ayni benim görüsmedigim kv tarif etmissiniz sanki bütün cefayi eziyeti o cekmis ona bi sorsan o Hayatin tozunu yutmus .. onun kadar ceken varmiydi ki .. halbuki Annemle yasit ama kendisini 60-70 yasindaymis gibi gösterir .. birde kendi akrabalarini öyle bi över ki sanki bir tek onun akrabalari var bizim hic yok .. ve karsisindaki insani hic konusturmazdi sürekli kendi konusurudu insanin lafini keser kendi baslardi anlatmaya .. alttan alttan soktugu laflari zaten hic söylemiyorum .. görmüsmüyoruz da zaten yani tam bir saygisizdi kendisi .. cok Sükür ki ne Ailemin nede bizim Hayatimizda artik kendisi

ben de bu enn ennn ennn hastalığı sadece kendi kayınvalidemde var sanırdım.
en güzel çocuk onunki, en güzel ev oğlununki, en fedakar ana o, en mükemmeli onun arkadaşı, tanıdıkları tüm insanlar en yakın muhteşem dostlar vs vs.

bayramda da iki saat tutturdu bizim soyumuz şu bunlardan geliyormuşuz bilmem ne. kadın bildiğin kapkara, kafkaslardan geliyoruz slav olabiliriz diyor
ben de aaa aynı yerdenmişiz, bizim de çarlık rusyası Romanov hanedanlığından, prenses anastasia nın soyundan geldiğimiz söyleniyor dedim.

Bakın bu yöntem en iyisi. Geçin dalganızı... Ben çok cefa çektim falan dediğinde, yaw he he deyin, aynı acıların kadınısın deyin. O bir anlatıyorsa siz beş katın. Ben çok yemek yapardım deyince köyde aç kalmazmış herkese kazanlarla yemek pişirmişsin değil mi diyin. Bir iki dalganızı geçin, bir daha yapmazlar

Ayyy benim de kayınvalidem öyle.sadeve İkimiz iken çok tatlı. Ama başkasının yanında şımarıyor kaynanalık taslıyor. Ama tek iken hakkaten tatlı

Birak anlatsin
Sana dayayip dosedigi evi
Senin kiymet bilmedigini
Sana para harcadigini
Herseylerini kendinin yaptigini
O olmazsa bir hic oldugunuzu anlatmasindan iyidir
Degilmi

Hep aynı mı olur...Sözde eş adayımın annesi de ölmüş eşiyle çok iyi anlaşırmış bunu anlatıodu...asla kalp kırmamışlar birbirlerinin, asla kavga etmemişler...50 yıl evlilik ve sıfır kavga peh!!! Sürekli kendini överdi biz kocamıza her zaman saygılıydık şimdi olsa da ayaklarını öpsem bilmemne amaaan

valla laf söyleyince kötü gelin olunuyo ben laf söyledim ama artık laf etmeme kararı aldım söyleyince haklıyken haksız oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…