• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu Anlayışsız gıcık komşusu olanlar....bu adama ne yapmalı..

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
merhaba arkadaşlar ben 3.katta oturuyorum alt katımızda 55 yaşlarında eşi ölmüş bi amca var...benim 3 yasında bir kızım 3 senedir ordayım...elimden geldiğinçe dikkat ediyorum cocugun ses yapmamasına falan ama ne kadar dikkat etsendecocuk bu yani elini ayagını baglayamamya...5 ay önce bana sölemişti bu kız cok yaramaz mutfaktaki sandalyeleri bi otarafa bi bu tarafa yapınca ses cıkıyomuş güz<elce cvp verdim tamam amca biraz yaramaz kusura bakma dikkat ederimdedim...

aradan zaman geçti annemi bana gelirken görmüş(annemi tanıyor) kapıyı açmış..beni şikayet edecek aklınca...aynen bu kelimeleri sarfetmiş 'sizin torun çok yaramaz mutfak sandalyelerini sallıyor ses oluyor..evin içindekoşuyor demiş.annemde dikkat ediyoruz ama cocuk iste demiş.adamda o çok akıllık herseyi aklı alıyo 1gün bende kalsa ben onu yola getiririm demeye getirmiş..sonra laf dayağa gelmiş adam resmen gerektiğinde vurun demeye getirincekız kardeşim dayakla eğitimmi olur ne biçi bi söz bu deyince birazkızmış beyefendi...

konu bu yani bi insan bu kadar anlayıssız olurmu ya..tamam benim çocugum yaramaz ama ne yapayım yani baglayayımmı cocugu ya ses yapmasın diye her hareketini kısıtlıyorum zaten mutfak masasının altına bile kilim serdim ses yapmasın diye...

neymiş yanlızmış okadar rahat istiyosan müstakil ev tutacaksın yada dağa çıkacaksın..adam küçüçük küt sesinden rahatsız oluyor ya...
ona kalırsa 1. kattaki komşumuzda bahçesince köpek besliyor köpek durmadan havlıyor cocugum kaç kez uykunsunda zıplayıp uyandı bende sinir oluyorum ama ne yapacaksın işte...

Allah herseyden önce hayırlı ve anlayışlı komsu versin herkeze valla

canım valla adam çok abartmış dövüceksin ne demek oldu onun için çocuğunu döv bide hey allahım yaa..
ama bide şu yönü var..mesela örneğin eve gelen çocuklu misafirlerden örnek veriyim..
ortada ne varsa alıyo bozuyo kırıyo atıyo..gürültü..
biz annesine bakıyoruz doğal olarak..ama anneside çocuk işte dediği an benim sinirlerim zıplıyo..
eee çocuk tamam da sen ona terbiye vermessen topluluk için de nasıl yaşayabiliceni nasıl davranması gerektiğini bildirmessen büyüyünce senide dinlemes ki o..
ama şiddetle değil uygun bi dille..yani diycem o ki ben gençken rahatsızoluyorum bazen canım..
komşunuz belki biraz ağır ifade etmiş onuda yaşlılığına verin..
allah her iki tarafada sabır versin:1:

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Konu içeriği nedeniyle "Arkadaş çevresi"başlığına taşınmıştır.

öyle takıntılı manyaklar var malesef .. bundan kaç sene önce öyle bir komşum vardı.. gündüz evde kimse olmamasına ragmen aksam ufak bir tıkırdıda kapıya gelirdi.. artık bizi dinlediğini düşünmeye baslamıştım ..güzellikle konuştuk anlamadıkı benim ufak kızım 9 yasındaydı ve gündüz aksama kadar okuldaydı..konuştuk konuştuk anlamadılar .. artık iş inatlaşmaya gitti bir gece saat 3 te kocası kapıma geldi bizde uyuyoruz ..gürültü olmuş .. şok oldum karsı dairemde de kardeşlerim var adamı sakınce göndermeye çalışırken bizimkiler duydu birbirlerine girdiler..ilk defa onlar yüzünden karakol gördük.. baktık iş olacak gibi değil insanın bası belaya girecek evden taşındım ..yani Allah herşeyin hayırlısını versin böyle insanlarla uğrasılmıyor malesef..:31:

canım valla adam çok abartmış dövüceksin ne demek oldu onun için çocuğunu döv bide hey allahım yaa..
ama bide şu yönü var..mesela örneğin eve gelen çocuklu misafirlerden örnek veriyim..
ortada ne varsa alıyo bozuyo kırıyo atıyo..gürültü..
biz annesine bakıyoruz doğal olarak..ama anneside çocuk işte dediği an benim sinirlerim zıplıyo..
eee çocuk tamam da sen ona terbiye vermessen topluluk için de nasıl yaşayabiliceni nasıl davranması gerektiğini bildirmessen büyüyünce senide dinlemes ki o..
ama şiddetle değil uygun bi dille..yani diycem o ki ben gençken rahatsızoluyorum bazen canım..
komşunuz belki biraz ağır ifade etmiş onuda yaşlılığına verin..
allah her iki tarafada sabır versin:1:

cnm benim misafir yönünden sıkıntı yokta gelen giden olmaz bana amabi küt sesindende bu denli rahatsız oluyoya sasıyorum...ona kalırsa apartmanda dengesiz bolll

2.kattakinin cocukları bagara bagara apartmanı inletir... 4.kattaki adamın biri balkonun ayumurta atıldı diye ana avrat bagara bagara evin önünde söver bunları göremiyo heralde

cnm benim misafir yönünden sıkıntı yokta gelen giden olmaz bana amabi küt sesindende bu denli rahatsız oluyoya sasıyorum...ona kalırsa apartmanda dengesiz bolll

2.kattakinin cocukları bagara bagara apartmanı inletir... 4.kattaki adamın biri balkonun ayumurta atıldı diye ana avrat bagara bagara evin önünde söver bunları göremiyo heralde

o söven adama gidip bişey desin bakalım başına gelcekleri biliyodur..sizde sessiz kalınca..
ya aslında en güzeli müstakil bi evin olucak karışanın olması çok kötü yaa:47:

bizde ev degiştiricez şmdi enüstteyiz sorun yokta 5 katlı bina 3.katta olcaz... ya komşular falan rahatsız edici olursa :18: korkuyorum sanırm :78:

kusura bakmada gerçekten çok sinir bozucu.bende üst katımdaki yüzünden evimde huzurum kalmadı birazz dikkatli olunmalı.benimde 1 yaşında oğlum var bıraksam evi talan eder ama hep arkasındayım hakkım yok kimseyi rahatsız etmeye

bizm de vardı öyle komsumuz evlerinin önünde kimseyi oynatmazlardı biz de çocukluk işte gider orda bisiklete binerdk.bi kere arkadasn peşinden keser atmstı adam:20: yaşlılar maalesef çekilmiyo bazen

.adamda o çok akıllık herseyi aklı alıyo 1gün bende kalsa ben onu yola getiririm demeye getirmiş..sonra laf dayağa gelmiş

bu söz üzerine bende adama, 1 günde sen bende kalsan bende sana insanlik ögretirdim der suratina kapiyi kapatirdim.. bidahada konusturmazdim herhalde...
nekadar gicik insanlar var ya..
dayagi cözüm olarak görüyosa belki insanlik icin onada dayak atmak lazim:52::52::52::52:

Bekarken oturduğum evde üst komşumuzun oğlu hiperaktifdi, ya da bize öyle söylüyorlardı bilmiyorum.
Gerçekten çok sıkıntı çekiyorduk, gece de çok geç uyuyordu, çocuğa mukayet olamıyorlardı. Öyle basit bir sandalye çekme olayı değil, büyük vukuatları vardı çocuğun.
Ama yapacak bişey yok yani, okula başlayınca uslandı çocuk..
Ben annesini her gördüğümde "sabır" diliyordum, ne yapsın kadın..??

Yalnız dayak vs gibi söylemler tehlikeli..
İleride birgün çocuğunuzu yanında siz olmadan görüp tokat falan atmasın..?
Kötü senaryo, ama gene de çocuğunuzu bina içinde asla yalnız bırakmayın, arkanızı bile dönmeyin.

Bekarken oturduğum evde üst komşumuzun oğlu hiperaktifdi, ya da bize öyle söylüyorlardı bilmiyorum.
Gerçekten çok sıkıntı çekiyorduk, gece de çok geç uyuyordu, çocuğa mukayet olamıyorlardı. Öyle basit bir sandalye çekme olayı değil, büyük vukuatları vardı çocuğun.
Ama yapacak bişey yok yani, okula başlayınca uslandı çocuk..
Ben annesini her gördüğümde "sabır" diliyordum, ne yapsın kadın..??

Yalnız dayak vs gibi söylemler tehlikeli..
İleride birgün çocuğunuzu yanında siz olmadan görüp tokat falan atmasın..?
Kötü senaryo, ama gene de çocuğunuzu bina içinde asla yalnız bırakmayın, arkanızı bile dönmeyin.

yok cnm dahaküçük zaten yanlız bırakmıyorum hiç...cocuguma tokat atacak haadamın tozunu bulamazlar valla...elimde kalır yırtarım adamı ben :) hele eşimnapar onu düşünmek bile istemiyorum:52:

merhaba arkadaşlar ben 3.katta oturuyorum alt katımızda 55 yaşlarında eşi ölmüş bi amca var...benim 3 yasında bir kızım 3 senedir ordayım...elimden geldiğinçe dikkat ediyorum cocugun ses yapmamasına falan ama ne kadar dikkat etsendecocuk bu yani elini ayagını baglayamamya...5 ay önce bana sölemişti bu kız cok yaramaz mutfaktaki sandalyeleri bi otarafa bi bu tarafa yapınca ses cıkıyomuş güz<elce cvp verdim tamam amca biraz yaramaz kusura bakma dikkat ederimdedim...

aradan zaman geçti annemi bana gelirken görmüş(annemi tanıyor) kapıyı açmış..beni şikayet edecek aklınca...aynen bu kelimeleri sarfetmiş 'sizin torun çok yaramaz mutfak sandalyelerini sallıyor ses oluyor..evin içindekoşuyor demiş.annemde dikkat ediyoruz ama cocuk iste demiş.adamda o çok akıllık herseyi aklı alıyo 1gün bende kalsa ben onu yola getiririm demeye getirmiş..sonra laf dayağa gelmiş adam resmen gerektiğinde vurun demeye getirincekız kardeşim dayakla eğitimmi olur ne biçi bi söz bu deyince birazkızmış beyefendi...

konu bu yani bi insan bu kadar anlayıssız olurmu ya..tamam benim çocugum yaramaz ama ne yapayım yani baglayayımmı cocugu ya ses yapmasın diye her hareketini kısıtlıyorum zaten mutfak masasının altına bile kilim serdim ses yapmasın diye...

neymiş yanlızmış okadar rahat istiyosan müstakil ev tutacaksın yada dağa çıkacaksın..adam küçüçük küt sesinden rahatsız oluyor ya...
ona kalırsa 1. kattaki komşumuzda bahçesince köpek besliyor köpek durmadan havlıyor cocugum kaç kez uykunsunda zıplayıp uyandı bende sinir oluyorum ama ne yapacaksın işte...

Allah herseyden önce hayırlı ve anlayışlı komsu versin herkeze valla

aynı binada oturuyor olabilir miyiz bizim alt kattakının babası heralde sizin alt komşuda bizimkide sandalye sesinden rahatsız olur çamaşır sermemize izin vermez annem de çok yumuşak huyludur herşeyi alttan alır o da yüz bulur tabi birkeresinden serdiğimiz çamaşır azıcık camının üstüne geldi diye almış mandalla tuturmuş etek kısmını ki biz 5.katta oturuyoruz düşebilirdi de bizimde 1.katakiler köpek besliyor beni kovaladı bile özür dilemediler böyle insanlara hiçbirşey yapılmaz anlatamazsın böylelerine allah yardımcın olsun

bizim üst kattakinin torunları da felaket.üstelik 5-6 tane falan bunlar ve her biri 70-80 kiloluk çocuklar.
biz bişey demiyelim diye torunlarına zeka özürlü laf dinlemiyorlar dediler.tabii biz sevgili komşumuzun yalanlarını çok duyduğumuz için buna da inanmadık.
bütün gün bağırıyor kadın, "geber bierrganntt!!"
her yaz gelirler evi tepemize indirirler.off bu yaz da gelirlerr:(((

Ne Demişler;
Ev Alma, Komşu Al!!

Hayırlısı Olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim üst kattakinin torunları da felaket.üstelik 5-6 tane falan bunlar ve her biri 70-80 kiloluk çocuklar.
biz bişey demiyelim diye torunlarına zeka özürlü laf dinlemiyorlar dediler.tabii biz sevgili komşumuzun yalanlarını çok duyduğumuz için buna da inanmadık.
bütün gün bağırıyor kadın, "geber bierrganntt!!"
her yaz gelirler evi tepemize indirirler.off bu yaz da gelirlerr:(((

Biiieerrrgantttt berkant olsa gerek :60: Nasıl çocukmuş ya 70-80 kilo? O kadar yaramazlıkla 70-80 kilo kalmayı nasıl başarıyor o da ayrı tebriklik :1:

Back
X