Sinir bozucu iş arkadaşı

Hayatzor0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
65
74
3
31
Merhaba hanımlar, direk konuya giriyorum. Şu an ilk işim. 5 aydır burada çalışıyorum. Fakat güvenlik soruşturmasının sonuçlanmasını beklediğim için 1 aydır asıl çalışacağım bölümdeyim. Burada şu an 7 kişiyiz. 4ü 10 senelik üst düzey çalışan. Bir tanesi 1.5 senedir bu kurumda fakat 6 aydır bu birimde çalışıyor. Diğeride daha dün yeni katıldı aramıza. Birde ben varım. 1.5 senelik olan kişiye bu birimde daha bi sorumluluk verilmemiş. Yapılan diğer testleri üst düzey çalışanlar yaparken genelde izlemiş. Çok bir katkısı yok. Ama ona sorarsan üst düzey çalışandan daha çok o yapmış herşeyi o bulmuş sonuçları. Şu an birime bende gelince ikimize yeni bir iş verildi. Birim yöneticimizde özellikle ikinize yeni iş vericem diye belirtmişti. 2 haftadır yapalım diye uğraşıyorum saçma sapan bahanelerle işin başına oturamadı o oturamadığı için ve işi ortak yapacağımız için bende oturamadım. Bu hafta yapmaya başladık birşeyler uğraşıyoruz. Önceki raporları okuyorum ben falan bu işle karşılaştırıyorum. O arkadaşada bak burada bu şekilde yapılmış bizimde böyle yapılmamız lazım diyorum. Bugün bunu 3 kere dedikten sonra arkadaş benim dediğimi dinledi ve söylediğim yere bakmaya karar verdi. Baktı burdaki sayılar kafamıza göre değil onları bulmam lazım dedi ben vakit kaybetmeyelim işin prosedür kısmıyla direk işi yapalım raporlamaya sonra geçelim dedim. Bide kızarak bana bi anda bak işte ismimle hitap etti bak dedi bunları arıyorum bulamıyorum sonra gitti sordu o yapılan sıralamalar kafamıza göreymiş onu öğrendi ama hala benim dediğimi yapmıyor. Hep kendi bildiğini okuyor. Cihaz arızaya geçti ve ben dedim cihaz yapılana kadar vakit kaybetmeyelim cihazsız kısımları halledelim dedim. Bu dediğimi dinlemedi bile. Saçma sapan başka şeylerle uğraştı yapamadı kendi kendine sinirlendi yerine oturdu. Bende cihazsız kısma kendim baktım. Sonra birime yeni gelen arkadaşla biz muhabbet ederken geldi muhabbete katıldı. Ne kadardır çalışıyosun falan diye konuşuyoduk yeni arkadaşla. İşte başka konular geçti sonra bu diyo ki iş sadece bana verildi sizde yanımda görceksiniz nasıl yapıldığını. Bişeyi doğru bilsem evet o doğrudur demiyo öyle bişeyde bilmiyo bu yüzden işler ilerlemiyo. Birime daha yeni başladım diye sorunda çıkarmak istemiyorum. Var mı bi çözüm önerisi sunan arkadaşlar?

Dert etme sen daha yenisin sorumlu o şimdilik nasıl yapılacağını göstersin bakalım bence bırak o başlasın seni dahil etsin

Hiç sinirini bozma ve sakince onu bekle.Sana bir şey derse de iş sana verildi biz sadece bakıcıyız de geç.Kendini yıpratmanın anlamı yok.Kurumda sıkıntı olur diyorsan da üstüne ortak çalışmayi beceremediğinizi söyle.

Teşekkür ederim cevabınız için. Çok uzun yazmışım :)
Bende şu an sesimi çıkarmıyorum kendim öğrenmeye çalışıyorum hep herşeyi.

Dert etme sen daha yenisin sorumlu o şimdilik nasıl yapılacağını göstersin bakalım bence bırak o başlasın seni dahil etsin
İş banada verildi ama o değil sorumlu. Yöneticimiz benimde sorumlu olduğumu söylüyor. Haftaya izne çıkıyoruz. Acele bir şekilde bizden işin sonuçlarını bekliyor diğer birim. Bu şekilde nasıl ilerleriz bilemiyorum.

O zaman sen yapacaksın belki seni oyalıyor iyi bir azar işit diye

Baş belaları tek başına verseler daha iyiymiş emeğin görünür hiç olmazsa hiçbir şey yapmam ben olsam bundan sonra durumu da bildiririm üstlere sorarsa da malum kişi biz bakıyoz sadece sen dediydin derim

Baş belaları tek başına verseler daha iyiymiş emeğin görünür hiç olmazsa hiçbir şey yapmam ben olsam bundan sonra durumu da bildiririm üstlere sorarsa da malum kişi biz bakıyoz sadece sen dediydin derim
Üstler 2 gündür başka bi işle ilgileniyodu. O işleri bitti. Sanırım artık görürler nası bi çalışma ortamı olduğunu.

başka birimi etkiliyorsa bedeli ağır olur kimse iki kişi yapmanız gerekiyordu diye bakmaz
siz yapın teslim edin
o yapmazsa yapmasın
siz teslim edince o niye yapmadı diye onun problemi
adama 1,5 senedir bu sbeple sorumluluk verilmemiş
sizi aşağı çekmesin
siz biran önce bitirin
bu tür diğer birimlerin başlangıcını etkileyen şeyler unutulmaz
hep sizi yaftalarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…