- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Sürekli arkamdan konusuyor. Bütün isi ben yapıyorum diyor herkese. Sürekli patronum gibi davranmaya çalışıyor. Emredici saygısız. Safra kesesi ameliyatı oldum raporuma bile arkamdan laf etmiş gereksiz yere diye.
Arkandan konuştuğunu kim söylüyorsa onlara güvenme bence ..
İş arkadaşın dişliyse sen daha dişli ol ve haddini bildir kaç kere yapabilir ki tepki aldıktan sonra [/QUOTE
İsin kötüsü o ddişli ben çok sessizim. Desemki arkamda konusuyormussun kabul etmez. İsim versem onları parçalar yine ben kotu olurum. Duymamış gibi davranmaya çalışıyor um ama hep gergin oluyorum.
Sesini çıkar canım sessiz kalma ..
Edepli edebiyle susar devri geçti artık ..
Herkese hak ettiği ölçüde davranırsan üzülmezsin .
Sizce arkamdan konuştuğunu bildiğimi soylemeli miyim?
ikinizin sorumluluğunda olan işleri ona yüklüyor musunuz?
çalışma hususunda tembel misinizdir?
bunlar önemli.
o yokmuş gibi davranın emredici konuşursa uyarın. fazla takmayın kafaya siz kafaya taktıkca o kendini kaf dağında sanıyor.Kızlar merhabalar. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. Benim sorunum is arkadaşim. O kadar sinir bir tip ki onunla ne yapacağım bilmiyorum. Rahatsizligimdan ötürü bir suredir raporluyum daha donmeme var ama şimdiden beni stres sardı. Size sorum bu tip insanlarla basa çıkma yollariniz nelerdir?
Çok sessiz kalmayın.. Gereken cevabı verin herzaman. Yoksa çook ezmeye kalkısacaktır..
İşe yeni mi girdin o senden daha eski bir eleman mı ? Tabiki sana bilmediklerini öğretecek , Türkiyede işler öyle yürüyor stajda öğretmiyorlar ancak çay.kahve yap , çöp dök ,ancak ayak işleri veriyorlar , sonrada deneyimli elemanlar istiyorlar ama işi kimse öğretmiyor
Yapmayın lütfen. O an ne cevap vereceğinizi bilemeseniz bile sert bakın , onu ilgilendirmediğini söyleyin ama mutlaka bir tepki belli edin. Yoksa daha mutsuz olursunuz..Keşke hazırcevap olma kursu diye birşey olsaydı. İlk ben kayıt yaptırırdım. O kadar sessizim ki kendime cok kizsam da cevap veremiyorum.
İlk başladığım birkaç yıl bütün sorumluluk ondaydı ama emin olun son yıllarda bende. Odestik yani. 8 ay doğum izni kullandı tek çalıştım. Hala benim is bilmedigimi söylüyormuş etrafta. Bilmiyorsam isler o kadar zaman nasıl yürüdü. Kaldiki yoğun bir yerdeyiz. Şimdi ameliyat nedeniyle raporluyum hic dönmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?