Sinir Bozucu İs Arkadaşlarıyla Başa Cikabilmek

Kesinlikle çok zor. Normalde çalışmayı çok severim ama onun yüzünden ise gitmek bile istemiyorum. O kadar cahil ki benim bebek sahibi olamamam bile onu eğlendiriyor gibi. Oğluyla övünüyor sürekli ve hamile haberlerini ilk benimle paylaşıyor nedense.

Kamudayim ve yoneticimle görüştüm ama önemsemedi. Çalıştığım yerdeki diğer problemleri görseniz inanamazsiniz. Benimki basit kalıyor sanirim. Zaten amir dinleyen yok. Tek carem en az onun kadar seviyesiz olmam. Ama nasıl yapacağım bilmiyorum.

yöneticiler ilgilenmiyorsa sana patronun gibi iş verdiğinde benim patronum değilsin yapmıyorum de
senin işin değil miydi bu vs. de

yanlış yanlışla temizlenmez.
öyle biriyle baş etmek için neden seviyesiz duruma düşesiniz. o tarz insanlar kendilerini aklayıp bir şekilde "ayyy ben onun seviyesine düşemem, çok terbiyesiz biri" diyebilirler hiç başedemezsiniz.

siz ağır durun. kulağınıza gelenleri duyduğunuzu, bundan çok rahatsızlık duyduğunuzu, bu yaptığının kanuna göre suç sayıldığını ancak bu tarz işlerle uğraşacak vaktiniz olmadığını fakat tekrarlanırsa farklı yollara gideceğinizi normal bir ses tonuyla sinirlenmeden anlatın ve aşırı derecede resmi olun. duvarınızı örün yanaşamasın.

Anladığım kadarıyla sakin bir mizacınız var ve sınırı karşınıdakinin koymasını bekliyorsunuz "ben zaten onun alanına girmem, o da girmese keşke" diye. Fakat iş ortamında bu tip insanlarla karşılaşmamak imkansız. ;Bu sebeple çok zor olsada bir kaç kez rahatsızlığınızı dile getirmeniz gerekebilir tabi yüzgöz olmamak kaydıyla

canım bende iş ortamımdan memnun değilim.
bir arkadaşla ilgili konu açmıştım hatta.
şimdi o kızla samimi değilim ama yine aynı odadayım ve konuşuyorum mecbur.
biraz önce müdür aynı işi yapan 3 kişiyi depoya götürmek istedi, o kızda diyoki hemen mimosa da gelsin
müdür de yok o gelmesin dedi ohh iyi oldu.
ama bu tabi benim kafama takıldı. samimi değiliz azcık odada konuşuyoruz diye niye böyle yapıyor anlamıyorum.
benim ona hiç bir zaman bu tarz konuşmalarım olmadı.
heralde karakteri böyle diyip, muhatap olmamaya devam ediyorum napıyım.

Aslında haklisiniz. Benimkinin de karakteri boyle. Tek bana değil herkese ayni ama nedense diğer insanlar ona yalakalik yapmayı tercih ediyor.

kamunun sorunuda bu sanırım patron olmayınca işi bilen patronluk taslıyor.Aynı model iş arkadaşı bendede var, üstelik patron kardeşi sen düşün artık.Ben uslubunu beğenmediğim zamanlarda,bakışlarımla yada sözlerimle uyarıyorum.Oda tüm işi kendisi yaptığını düşünür hep..Ne cins insanlar zannediyorlarki onlar hep bulundukları yerde kalıcaklar

Birileri sana yetiştirdiyse böyle söyledi diye güvenme bence. Sen kendin gerçekten sinir oluyorsan sessiz kalma hal ve hareketlerinle belirt gerekirse cevap ver.

Birileri sana yetiştirdiyse böyle söyledi diye güvenme bence. Sen kendin gerçekten sinir oluyorsan sessiz kalma hal ve hareketlerinle belirt gerekirse cevap ver.

O kadar çok kişiden duydum ki artik eminim arkamdan konuştuğuna. Sakince tepki vermeyi öğrenmem gerek artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…