Sinir bozucu komşular

Benim önceki evimde karşı dairedekiler kapısını açıp, koca koca halılarını apartmana çırparlardı...
Benim dış kapının yanında merdiven korkuluğu vardı , oraya asardı halısını. Bir kere evden çıkarken çöpümü koydum ayakkabımı almaya girdim geri çıktım , baktım bağırıyor benim halımın yanına çöp koyamazsın diye :))
Hayır sen kokuşmuş halını kapımın dibine asarsan her şeyi de koyarım kusura bakma..
Allah iyilerle karşılaştırsın gerçekten çok zor. insanın kendi ailesiyle anası babası kardeşiyle ters düştüğü dünyada komşularla bir arada sakince kalabilmek çok zor ..

Çarşaf silkelemek nedir neden ihtiyaç duyuyorsunuz?Hergun yatak yaparken elinizle çarşafın üstündekileri yere doğru cirpsaniz kıl tüy olmaz.Cikartim yıkayacağım zaman da yere çırpıyorum sonra süpürüyorum hiç bir sıkıntı olmuyor.Hala balkondan kilim sofra çarşaf çırpanları da sarkıtanlari da anlamıyorum kimse birşey silkelemesinde asmasın da.

butun ust komsulardan nefret ediyorum.simdidye kadar hangi eve gittiysem bi tane adam akilli komsu bulamadim.bu sirkeleme nedir ya en nefret ettigim sey.mesela bizim eski sitede saat 10 ve 12 arasi belli bi pencerede sirkelemek vardi.onun disinda yapamazdin.heryerde boyle olsa keske yada pencereden bisey sirkeleyenler apartmanlara alinmasa

Alt komsuyla kavga edip üst komsuyu niye katıstırıyorsunuz. Hiç sevmem böyle şeyleri

Siz nerenin varoşusunuz acaba? Üst kattaki halı sirkeliyor diye psikolojisine kadar laf ediyorsunuz,siz çarşaf yada paspas sirkeleyince masum mu oluyorsunuz? Balkonun içine sirkeleyin diyeceğim ama işe yaramaz eminim..

Siz nerenin varoşusunuz acaba? Üst kattaki halı sirkeliyor diye psikolojisine kadar laf ediyorsunuz,siz çarşaf yada paspas sirkeleyince masum mu oluyorsunuz? Balkonun içine sirkeleyin diyeceğim ama işe yaramaz eminim..
Varoş çok komiksiniz gercekten

bizim bu güzel ülkemizin eğtimi ne olacak çok merak ediyorumm

Ben de en çok 1.kata üzüldüm, yukarıdan çöp atılıyor halı vs silkeleniyor ama kadın süpürüyor pislikleri.

EEskiden biz de 1.kattaydık yukarıdan ne varsa silkelerlerdi, çöp atarlardı inanın çok zor bir durum madem silkeliyorsunuz siz ve diğer komşular kadına yardım edin derim süpürürken.

Valla daha camdan bi sofra bezi bile çırpmışlığım yok. Dedim ben mi yanlış yapıyom acaba bişey silkelemenin günüde mi varmışşş silkelemeyinnn süpürün. Yada çok mu tozlu yıkayın. Ama silkelemeyin.

Vay be ne silkeleme sevdalısı bir apartmanda yașıyorsun. Dışarıya doğru silkelenmez o pislikler havada kaybolmuyor illaki biryerlere uçuyor o yüzden illaki evin içinde süpürmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…