Sinir bozucu komşular

Çarsaflarda toz kıl cok olur illaki makina ya o şekilde atmaya gönlüm razı gelmiyor haftada 1 kez olsun silkelemek lazm

Evet oluyor, üstelik benim kedimde var çarşaflarda kıl oluyor, süpürgeye küçük koltuk ayağını takıp çarşafı süpürüyorum oldu bitti, sizde deneyin daha az strese girersiniz. Silkelemek ne şekilde yapılırsa yapılsın saygısızlık, alttaki yapıyor üstteki yapıyor bahane değil

Böyle fırçalar var halıdaki kiri tozu güzel topluyor. Birer tane temin ediverin

Ama biz normal mahallede apartmanda oturuyoz bina da herkes hemen hemen hergün bişeyler silkeler bende 3 yıl sonra baktım alt katımda ki bayan da aynısını yapıyor güzel bir dille pazartesi günü müsa de istedim. Kendisi hergün silkeleyip ben müsaade isteyerek haftanın 1günüyapmam yanlışmı

Apartman yöneticisi yok mu? Toplantı yapın, silkeleme günü belirlensin, ne saçma bir şey kimsede kural tanıma yok.

Hayır yanlış değil haklısınız, o gözü açık komşunuz gitsinde sizin üst kattakine çemkirsin sıkıyorsa. Kimseye yumuşak yüzlü olup taviz vermeyin, sizin komşular ondan anlayacak cinsten değil.

Niye silkeliyorsunuz ki süpürge var mis gibi yoksa da balkonun içine silkeleyin balkonu da yıkayın gitsin

Yatak çarşafı silkeleme olayını hiç anlamam vallahiarkadaş bunu çıkardın mı değiş yani ne diye silkelersin

Kimse bir şey silkwlemesin. Ben işlek cadde üstünde halı silkeleyen gördüm. Tepemize tepemize silkeledi. Çok sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara.

Uyaran kadında bi alt katım tepesinden hergün silkeliyor

Bizim sokağımızda bir kadın var her gün en az 10 kez bir şeyler silkeliyor artık dikkat ediyorum pantolon kazak çarşaf yorgan halı aklımnıza gelebilecek her şeyi silkeliyor. Onun da süpürgesi olmadığını ya da rahatsız falan olduğunu düşünüyorum. Yoksa bir şey silkelemek benim aklıma gelmiyor etrafımda da kimse yapmıyor. Süpürgelerin her türlü ucu var artık süpürün silin. Bence siz birbirinizden görüp inat edip silkeliyorsunuz.

Ben inadına yaparım valla ne uyuz kadınmış. Örtümü çarşafımı silkelemicekmiym saçmalıkk. Asılı çamasırı yoksa her işim oldugunda silkelerim.Kapımada kimse gelemez benim polisi çağırırım sürekli rahatsız ediyor beni diye. Kadınada söleyın bir daha kapıma gelırsenız polisi cagırıcam dıye söleyin.

Yatak çarşafı silkeleme olayını hiç anlamam vallahiarkadaş bunu çıkardın mı değiş yani ne diye silkelersin
Bizim binadada yasak ama benim ustumdeki komsu hem carsaf hem yorgan yastik ne bulursa silkeliyo ve hepsinide oturma odasinin camindan milletimiz cok ilginc yani onlari silkeleyene kadar degistirip yikasa olur ama yok bi silkelemek lazim...

Halı silkelemek mi kaldı canım ya... Ayrıca bir çok yerde de yasak yani... Bence apartmanı topla ve elektrik süpürgesi hakkında insanlara bilgi ver.

Komşularla gecimi etmek cok zor

Bir şey silkelemek kanunen yasaktır polis çağırın komşusunu rahatsız edene para cezası vardır söyle ceza kessinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…