Sinir bozucu

Biz musluk suyu iciyoz ölmedik

öldürmüyor ama böbrekte kireçtaşı yapıyor geçen kış bu yüzden 1 hafta ayağa kalkamadım böbrek ağrısı zor çeken bilir , kum döküyormuşum sonra bu böbrek taşına dönüyor,mecbur damaca suyu içiyoruz

tayfun vardı bide
her hadi yine iyi-sin iyi-sin iyi-sin dediğinde
tvden çekip alasım geliyordu alamıyordum ama

bende tarkana bayılıyodum
bigünü kocişe dedim çekil tv nin önünden tarkan çıktı deye
oda kızdı alsana tarkan deyip sıyırdı kabağını yuh dedim ne diyo tarkan dedin ya tabi anlarsınız gerisini banyoda bitti şimdi bişey olsun tarkana bakcanmı
deyip dalga geçiyo

Bilmem valla bizde birsey yok tabi olmaz diye birseyde yok zaten herseyin bi zarari var gecmis olsun bu arada

Tovbe tovbeeeeee

evet bizim kuzen büyük bir firmada çalışıyor analize götürmüş bazı sular çok pis cıkmış musluk suyu cok temizmiş ama kireç younmuş böbrek taşı yapar çok hızlı demiş doktor

Son düzenleme:

bize ne koçişin hareketinden .....................................cinsellik olunca aklıma şüphe giriyor acaba yazan erkek mi diye onları beyinleri her saniyede oradada ondan ??????!!!!!!!!!!!

bize ne koçişin hareketinden .....................................cinsellik olunca aklıma şüphe giriyor acaba yazan erkek mi diye onları beyinleri her saniyede oradada ondan ??????!!!!!!!!!!!

Yok erkek degil arkadas ama biraz arti18cilerden

hayat birde erikli diyorlar ama ben pınar ve saka nında temiz olduğunu düşünüyorum

ihrata giden su nestle marka su avrupalılır bunu içiyor sanırım oradaki analiz yapan memurlar rüşvet yemez bilgi önemli

kız ekle arkadaş olarak niye erkek olayım görmüyonmu 5 kalbim var erkek olsam atılırdım doğum fotosu düğün fotosu bak msn yede gel istersen burda konuştuğum msn den canlı bir sürü üye var ha inanmassan da sen bilirsin makara kukara ya sor oda yeşillerden anlşatsın beni nasıl hatunum
okey ü

Yok erkek degil arkadas ama biraz arti18cilerden

sende millet neler anlatıyo 18 ci olmuyo bişey yazdık 18 ci olduk alemsiniz he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…