- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
ben 7 ve 9 yaş aralığımdayken ayhan aşana aşıktım
o çıkınca böyle baygın baygın bakıyordum
ya şu hazır su olayına takdım biz ne içeceğiz a...marka su içiyorduk ondada insna dışkısı saptanmış cok canım sıkıldı ya
musluk suyu sağlıklıymış ama içemiyorummmmmmmm
bacılar ne haber
hepinizin bayramı kutlu mutlu huzurlu geçsin
Hapsurmadim kiz hiiiii die selam verdim Smileyde yanlislikla oldu silmeye usendimçok yaşa
ben 7 ve 9 yaş aralığımdayken ayhan aşana aşıktım
o çıkınca böyle baygın baygın bakıyordum
Biz musluk suyu iciyoz ölmedik
Hapsurmadim kiz hiiiii die selam verdim Smileyde yanlislikla oldu silmeye usendim
Ayhan asan beni asar biraz eski sanki
Bilmem valla bizde birsey yok tabi olmaz diye birseyde yok zaten herseyin bi zarari var gecmis olsun bu aradaöldürmüyor ama böbrekte kireçtaşı yapıyor geçen kış bu yüzden 1 hafta ayağa kalkamadım böbrek ağrısı zor çeken bilir , kum döküyormuşum sonra bu böbrek taşına dönüyor,mecbur damaca suyu içiyoruz
yeni favorim geçen seneki berat ve sıraç.tı.bende iki sene evvel kenan imirzalıoğluna aşıkdım ama artık değilim
Tovbe tovbeeeeeebende tarkana bayılıyodum
bigünü kocişe dedim çekil tv nin önünden tarkan çıktı deye
oda kızdı alsana tarkan deyip sıyırdı kabağını yuh dedim ne diyo tarkan dedin ya tabi anlarsınız gerisini banyoda bitti şimdi bişey olsun tarkana bakcanmı
deyip dalga geçiyo
Bilmem valla bizde birsey yok tabi olmaz diye birseyde yok zaten herseyin bi zarari var gecmis olsun bu arada
öldürmüyor ama böbrekte kireçtaşı yapıyor geçen kış bu yüzden 1 hafta ayağa kalkamadım böbrek ağrısı zor çeken bilir , kum döküyormuşum sonra bu böbrek taşına dönüyor,mecbur damaca suyu içiyoruz
bende tarkana bayılıyodum
bigünü kocişe dedim çekil tv nin önünden tarkan çıktı deye
oda kızdı alsana tarkan deyip sıyırdı kabağını yuh dedim ne diyo tarkan dedin ya tabi anlarsınız gerisini banyoda bitti şimdi bişey olsun tarkana bakcanmı
deyip dalga geçiyo
bize ne koçişin hareketinden .....................................cinsellik olunca aklıma şüphe giriyor acaba yazan erkek mi diye onları beyinleri her saniyede oradada ondan ??????!!!!!!!!!!!
saol seninde conem
hayat birde erikli diyorlar ama ben pınar ve saka nında temiz olduğunu düşünüyorum
kız ekle arkadaş olarak niye erkek olayım görmüyonmu 5 kalbim var erkek olsam atılırdım doğum fotosu düğün fotosu bak msn yede gel istersen burda konuştuğum msn den canlı bir sürü üye var ha inanmassan da sen bilirsin makara kukara ya sor oda yeşillerden anlşatsın beni nasıl hatunumbize ne koçişin hareketinden .....................................cinsellik olunca aklıma şüphe giriyor acaba yazan erkek mi diye onları beyinleri her saniyede oradada ondan ??????!!!!!!!!!!!
Yok erkek degil arkadas ama biraz arti18cilerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?