Sinir bozucu

twettt atma yavrum mamfihin topigindeki maceralarda sende vardin yavrucum
rahibe terasa gibi tovbe ettin dicim ama evlisin yavyiiiiii
neyse
ulennnnnnnnnnnnnnn nilooooooooooooo
geliimm bursaya kiricam bacaklarini
baksana msnine....
atma fatoo mamafihin topiginde oyle konular oldumu ben girmiyodum pohhla makaranin topiginde bu 18ler yuzunden tartismisligimiz var...

len ne 18imizi gördün okuyanda bel altı yazıyoz durmadan sancak
ben ağızlarının payını verdiğim için öyle konularda ekranım çok karartılıyo hatta
yapiyonuz nilu
her gordugu sakaliiyi +18 saniyo o
iki +18 muhabbeti yazdim ban aldik dedik
yaftayi yapistirsi twett
niye yaftaliyim fato olani soyledim sanki kotu birsey soyledim hemende aliniyonuz..

bazi arkadas ben oluyorum herhalde ben biliyorum senin erkek olmadigini ama karalamak gibi bi cabamda yok 18ciler diye espiri yaptim ne var 18 muhabbeti yapiyodunuz...

mevzunun bu topikle alakasi yokki...
herkesin hosuna gitmiyor belden assagi muhabbet...
ben zaten biliyorum seni bilenlerde biliyo tanimayanda erkekte sanar baska birseyde buda normal..

sorayım conem
güsül alıyorken saçlarınız yeni fönlüyse bozulmaması için ne yapıyorsunuz?

Gusül abdesti alırken vücudun heryerinin yıkanması gerekiyor diye biliyorum canım.
Yani saçlarında yıkanması gerekiyor.

evet bende öyle biliyorum
ama başka yolu yokmu

islamsoruları diye bi sitede kadınların sarkan saçlarını yıkamasada olur diye yazmışlar ama diplerine su değmeli demişler
başka bi sitedede, üç defa saçınıza su akıtsanız olur demişler

Çok uzun saçı olan bir insanın gusul abdesti alırken saçının her telinin ıslanması gerekir mi; eğer ıslanmazsa gusül geçerli olur mu?

Değerli kardeşimiz;
Vücut yıkanırken iğne ucu kadar bir yerin kuru kalmamasına dikkat edilecek, kulaklar ve göbek oyuğu yıkanacak.

Su saçların, sakalların, kaşların ve bıyıkların aralarına ve altlarındaki deriye kadar geçecektir. Bunlar sık olsa bile, suyun ulaşması sağlanacaktır. Bunların araları ve dipleri kuru kalırsa, gusül tamamlanmış olmaz.

Ancak kadınların başlarından aşağıya sarkmış olan saçlarının yıkanması şart değildir. Önemli olan bunların diplerine suyun geçmesidir. Erkeklerde bir zorunluk bulunmadığı için, böyle sarkmış olan saçlarının her tarafını yıkamak gerekir.

başka bi sitedede

Soru: Saçları örgülü olan bir kadının gusül abdesti alırken örgülerini çözmesi gerekir mi?
Cevap:
Saçların dibine su ulaşıyorsa örgülerin çözülmesi gerekmez. Bununla ilgili hadisler şöyledir:

Ümmü Seleme (r.anha)’dan rivayete göre, şöyle demiştir: Resulullah sallallahu aleyhi ve seleme, “Ey Allah’ın Rasûlü saçımı sıkıca örmekteyim gusül abdesti için bu örgüleri çözeyim mi?” Buyurdular ki: “Hayır, başına üç sefer su akıtman yeterlidir, sonra tüm vücudunu yıkarsın böylece temizlenmiş olursun.” (Müslim, Hayz: 58, (330); Tirmizi, Taharet, 77; Ebu Davud, Taharet, 99)

Aişe validemiz, sahabeden Abdullah b. Amr’ın kadınlara yıkanacakları zaman örgülerini çözmelerini emrettiğini duymuş. Bunun üzerine; «Şu İbn Amr’a şaşarım, kadınlara, yıkanacakları zaman örgülerini çözmeyi emredermiş. İyi ki, başlarını tıraş etmelerini emretmemiş! Vallahi, ben ve Resulullah bir kaptan yıkanırdık. Başıma üç defa su dökmekten fazla bir şey yapmazdım (Resulullah da müdahale edip “örgülerini çöz” demezdi)» dedi. (Müslim, Hayz, 59 (331)

Bence risk alma tatlım ya.
Yıka gitsin, yine fön çekersin.
Şaçlarım yıpranır diyorsanda, sana bir şey söylim:
Kıvırcık saçlarda çok yakışıyor sana.

Bence risk alma tatlım ya.
Yıka gitsin, yine fön çekersin.
Şaçlarım yıpranır diyorsanda, sana bir şey söylim:
Kıvırcık saçlarda çok yakışıyor sana.

tişikkür ederim

akıl edemedim işte bugü kuaföre gittim, yaptırdım
sonra güsül almam lazımdı ama saçlarımı ıslatmadım kıyamadım çünkü saçlarım çok gür ve 2 saat uğraşmam lazım sonra onlarla
3 defa su akıttım nasıl olsa ıslananları maşayla düzeltirim diye ama içim rahat değil yinede

haklısın, risk almamak lazım
ben gidip kople kafamıda yıkiyim

geliyorum birazdan

Görüşürüz

Iyıdir gülo, bugün çooook sıcaktı evden dışarı adımımı atmadım.

Sen neler yaptın?

bugün evdeydik
ous bi yere gidicekti gitmedi
sonra bende dışarı çıktım yarın amcasının kızına gidicez yeni doğum yaptı bebeğine bi hediye almaya çıktım
eve geldim bol bol uyudum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…