Sinir bozucu

buldum yazdıgını bunu yazdı mune

Midemi rahatsız etmio ama kararsız kalıorum çok.Kimisi aç karınla limonlu su içiyo kimisi sirkeli.Bi süre daha deniyim bakalım inşallah işe yarar

ben sirkenin kokusuna dayanamıyom nasıl iciyon onu hatunum

evet ya kimi limonlu diyo kimi sirkeli. bende sek iciyom suyu

hoşgeldiniz
evet baya oldu olalı

vacişim sende hoigeldin yımırtam

[video=youtube;Q8JEGck31Nw]http://www.youtube.com/watch?v=Q8JEGck31Nw&feature=related[/video]

samet büyük e yap bakayım !

Gunaydin
Forumda yeni degilim ama buraya bi kac kez geldim canim karsilasmadik sanirim :)

Evet yeni karşılaşıyoruz.
Hoşgeldin.

Kerican mapustakilerle ilgili bilgiye ulaşabildinmi.:26:
1 ay sonraki bayramın hatrına indirim olurmu aceba.:26:

Şimdi doğru söze ne denir..
dün çok çok kötü bişey oldu. ben bazen toplu taşıma araçlarını kullanmak zorunda kalan birisiyim. dün bindiğim belediye otobüsü bindiğim saat itibariyle oldukça doluydu. Çarşaflı genç bir hanım kucağında çocuğuyla bindi. en önde çocuğu tutmaya çalışarak dururyor. Yalnız ne tavırlarında ne ses tonunda ne konuşmasında kesinlikle " bana yer verilsin bana neden yer verilmiyor " havası yoktu. İşim gereği insanların bakışlarından konuşmalarından tavırlarından anlarım. bi adam kadına yer verilmesi için içeriye doğru seslendi içeride bi hareketlenme oldu kaldıki malumunuz öndeki koltuklar zaten yaşlı çocuklu hamile ve gazilere ait ama canım ülkemde hiçbir kural gibi bunada uyulmaz.
çocuklu hanıma yer verildi. veeeeeeeeeee bu durumda ayakta duran çokta modern olduğunu kültürlü olduğunu düşündüğüm bir kadın görüntüsünden hiiiç beklenmeyen bir kabalık ve ayrımcılık gösterisinde bulundu. ne dedi biliyor musunuz kelime kelime yazıyorum çünkü bir insan hakları savunucusu gönüllüsü olarak yılardır bunun için tam eşitlik herkes için eşitlik herkese eşit özgürlük her ortamda eşit haklar için çalışıp duran bendenizin kulakları cümleleri unutamıyor .yer verilmesini isteyen beyefendiye istinaden kaba bir tavırla aynen şöyle söyledi
" beyefendi bakar mısınız? napalım çocukluysa, çocukluysa evinde otursun bunun gibileri, çıkmasınlar yada çıkıcakları saatleri bilsinler. insanlar işten çıkmış bi de onlarla mı uğraşalım. zaten buradakilerin çoğu KURU KALABALIK

işte böyle söyledi keşke insanlarıda hayattan banlamak mümkün olsa
ayrımcılık, helede cinsiyet ayrımcılığı çok kötü bişey, dil din ırk meşrep vee cinsiyet ayrımcılık çok kötü herkes saygıyı hakkeder herkes eşit seviyede saygıyı hakkeder kimse kimseden üstün değil
buradaki konuyu bilmiyorum belki arkadaşlar cin gibi adam demek için faln espri mahiyetli 5 harfli demişlerdir. belkide şifreli olsun da anlaşılmasın diye falan ama bunu okuyunca dün geldi aklıma işte

bu kadınlara ne oluyor gözüm nereye gitti bizim naif ruhlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…