Evet yeni karşılaşıyoruz.
Hoşgeldin.
Kerican mapustakilerle ilgili bilgiye ulaşabildinmi.:26:
1 ay sonraki bayramın hatrına indirim olurmu aceba.:26:
Afiyet olsunvayyyyyyyyyyyyyyyyy çaya hayır demem. gevrek alamam diyetteyim
Hosbuldum tsklerEvet yeni karşılaşıyoruz.
Hoşgeldin.
Şimdi doğru söze ne denir..
dün çok çok kötü bişey oldu. ben bazen toplu taşıma araçlarını kullanmak zorunda kalan birisiyim. dün bindiğim belediye otobüsü bindiğim saat itibariyle oldukça doluydu. Çarşaflı genç bir hanım kucağında çocuğuyla bindi. en önde çocuğu tutmaya çalışarak dururyor. Yalnız ne tavırlarında ne ses tonunda ne konuşmasında kesinlikle " bana yer verilsin bana neden yer verilmiyor " havası yoktu. İşim gereği insanların bakışlarından konuşmalarından tavırlarından anlarım. bi adam kadına yer verilmesi için içeriye doğru seslendi içeride bi hareketlenme oldu kaldıki malumunuz öndeki koltuklar zaten yaşlı çocuklu hamile ve gazilere ait ama canım ülkemde hiçbir kural gibi bunada uyulmaz.
çocuklu hanıma yer verildi. veeeeeeeeeee bu durumda ayakta duran çokta modern olduğunu kültürlü olduğunu düşündüğüm bir kadın görüntüsünden hiiiç beklenmeyen bir kabalık ve ayrımcılık gösterisinde bulundu. ne dedi biliyor musunuz kelime kelime yazıyorum çünkü bir insan hakları savunucusu gönüllüsü olarak yılardır bunun için tam eşitlik herkes için eşitlik herkese eşit özgürlük her ortamda eşit haklar için çalışıp duran bendenizin kulakları cümleleri unutamıyor .yer verilmesini isteyen beyefendiye istinaden kaba bir tavırla aynen şöyle söyledi
" beyefendi bakar mısınız? napalım çocukluysa, çocukluysa evinde otursun bunun gibileri, çıkmasınlar yada çıkıcakları saatleri bilsinler. insanlar işten çıkmış bi de onlarla mı uğraşalım. zaten buradakilerin çoğu KURU KALABALIK
işte böyle söyledi keşke insanlarıda hayattan banlamak mümkün olsa
ayrımcılık, helede cinsiyet ayrımcılığı çok kötü bişey, dil din ırk meşrep vee cinsiyet ayrımcılık çok kötü herkes saygıyı hakkeder herkes eşit seviyede saygıyı hakkeder kimse kimseden üstün değil
buradaki konuyu bilmiyorum belki arkadaşlar cin gibi adam demek için faln espri mahiyetli 5 harfli demişlerdir. belkide şifreli olsun da anlaşılmasın diye falan ama bunu okuyunca dün geldi aklıma işte
bu kadınlara ne oluyor gözümnereye gitti bizim naif ruhlarımız
merhaba arkadaşım nasılsın iyi misin Bu aralar buralar yağmurlu Fransada havalar nasıl park sefaların hala devam ediyor mu
ve bişey daha var mı hayırlı bi haberin bacım
Afiyet olsun
Hosbuldum tskler
KAdin hicbirsey demedi m peki ?
Bunun gibileriymis lafa bak ben orda olsam sacini basini yolardim ve derdimki senin gibileride buna layik
Pabucumun kulturlusu sende
Meraba canim hamdolsun iyiym sen nasilsin ??
COk yagmurlu bunaliyorum kapali bir hava park sefasi artik geride kaldi seneye kadar yok artik
Yok malesef kolemene basliycam insallah onunla olur Allah yardimcim olsun
herkes için eşitlik herkese eşit özgürlük her ortamda eşit haklar için çalışıp duran bendenizin kulakları cümleleri unutamıyor .yer verilmesini isteyen beyefendiye istinaden kaba bir tavırla aynen şöyle söyledi
" beyefendi bakar mısınız? napalım çocukluysa, çocukluysa evinde otursun bunun gibileri, çıkmasınlar yada çıkıcakları saatleri bilsinler. insanlar işten çıkmış bi de onlarla mı uğraşalım. zaten buradakilerin çoğu KURU KALABALIK
işte böyle söyledi keşke insanlarıda hayattan banlamak mümkün olsa
ayrımcılık, helede cinsiyet ayrımcılığı çok kötü bişey, dil din ırk meşrep vee cinsiyet ayrımcılık çok kötü herkes saygıyı hakkeder herkes eşit seviyede saygıyı hakkeder kimse kimseden üstün değil
Napayım yaa şu popi erisin diye ne duysam yapıorum işte
Sek içmeyelim suyu gel aslan sütü ekleyelim
badeyi ziyarete gittim.
küflü ekmek yiyordu ben gittiğimde. bir don bir fanila, cigara ve bir kanavoz soğuk çorba götürdüm.
hepinize çok selamı var, bide nihil mini etek giymesin bacaklarını kırarım dedi.
pazar günü saat 3 te gelicem dedi.
maksimayı ve lakeyi göremedim, hücreye atmışlar..
2 sene once bekarken otobuse bindik ve sabah ise yetismek icin millet tiklim tiklim dolusmus bos yer varmi yokmu hic dusunmeden atliyolar iceriye..
Atim atacak yer yok tabi kadinin biri bindi dediki hadisene kardesim ilerleyin essekmisiniz anlamiyomusunuz dedi..
Millet te hoop hopp agir ol bakalim dediler..
Ben de dedim ki senden iyi essek mi olur daldin iceriye dedim
badeyi ziyarete gittim.
küflü ekmek yiyordu ben gittiğimde. bir don bir fanila, cigara ve bir kanavoz soğuk çorba götürdüm.
hepinize çok selamı var, bide nihil mini etek giymesin bacaklarını kırarım dedi.
badecan nasıl iyimiselamımı iletiverrrr
çay yolladım almış mı içsin sıcak sıcakkkkk başka isteği varsaa haber uçursun hemennn
badeyi ziyarete gittim.
ablammmmmmmmm hojjgeldinn beaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?