Sinir bozucu

merhaba arkadaşım nasılsın iyi misin Bu aralar buralar yağmurlu Fransada havalar nasıl park sefaların hala devam ediyor mu

ve bişey daha var mı hayırlı bi haberin bacım

vayyyyyyyyyyyyyyyyy çaya hayır demem. gevrek alamam diyetteyim
Afiyet olsun

Evet yeni karşılaşıyoruz.
Hoşgeldin.

Kerican mapustakilerle ilgili bilgiye ulaşabildinmi.:26:
1 ay sonraki bayramın hatrına indirim olurmu aceba.:26:
Hosbuldum tskler

KAdin hicbirsey demedi m peki ?
Bunun gibileriymis lafa bak ben orda olsam sacini basini yolardim ve derdimki senin gibileride buna layik
Pabucumun kulturlusu sende

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım nasılsın iyi misin Bu aralar buralar yağmurlu Fransada havalar nasıl park sefaların hala devam ediyor mu

ve bişey daha var mı hayırlı bi haberin bacım

Meraba canim hamdolsun iyiym sen nasilsin ??
COk yagmurlu bunaliyorum kapali bir hava park sefasi artik geride kaldi seneye kadar yok artik
Yok malesef kolemene basliycam insallah onunla olur Allah yardimcim olsun

Afiyet olsun

Hosbuldum tskler

KAdin hicbirsey demedi m peki ?
Bunun gibileriymis lafa bak ben orda olsam sacini basini yolardim ve derdimki senin gibileride buna layik
Pabucumun kulturlusu sende

yok şekerim işte o da bana çok dokundu
hanım hanımcık genç bişeydi zaten binerken yardım ettim ben çok alçak sesle teşekkür etti
ve kadının söylediklerine hiçbişey demedi uzun uzun baktı ama bişey demedi ben ağzımı açacak oldum sonra sustum çirkef olduğu belli yırtınıp yırtınıp bişeyler söyleyecek nasıl olsa anlamayacak diye bende vazgeçtim ama toplumdaki bu hal beni çok çok rahatsız ediyor inan insanlar "ben ben ben ben ben ...." diye yaşıyorlar. bu çok kötü

Meraba canim hamdolsun iyiym sen nasilsin ??
COk yagmurlu bunaliyorum kapali bir hava park sefasi artik geride kaldi seneye kadar yok artik
Yok malesef kolemene basliycam insallah onunla olur Allah yardimcim olsun

amin olacak inşallah sen içini ferah tut hayırlı zamanı gelince olucak inşallah

bu durumlar gercekten berbat. nasıl bir toplum haline geldik ki insanlıgımızı unutur olduk. siyasi kızgınlıklarımız insanlıgımızın önüne gecti.

badeyi ziyarete gittim.
küflü ekmek yiyordu ben gittiğimde. bir don bir fanila, cigara ve bir kanavoz soğuk çorba götürdüm.
hepinize çok selamı var, bide nihil mini etek giymesin bacaklarını kırarım dedi.
pazar günü saat 3 te gelicem dedi.

maksimayı ve lakeyi göremedim, hücreye atmışlar..

2 sene once bekarken otobuse bindik ve sabah ise yetismek icin millet tiklim tiklim dolusmus bos yer varmi yokmu hic dusunmeden atliyolar iceriye..
Atim atacak yer yok tabi kadinin biri bindi dediki hadisene kardesim ilerleyin essekmisiniz anlamiyomusunuz dedi..
Millet te hoop hopp agir ol bakalim dediler..
Ben de dedim ki senden iyi essek mi olur daldin iceriye dedim

Son düzenleme:

:44::44::44::44::44:

bu otobüs minübüs kalabalığı artık hayatın gerçeği ancak içerideki insan şunu düşünmüyor ben o durakta beklerken vurup geçen dolmuşa nasıl sinir oluyorum işim var acelem var gitmem lazım tek ayak üstüne de olsa alsan nolur sanki
dışarıda olanda şunu düşünmüyor evet vurup geçti almadı ama bende öyle dolu bir dolmuşun içindeyken durakta durduğunda kardeşim artık yer yok nereye alıyosun diyorum
insanlar her ortamda her koşulda sadece kendilerini düşünmeye başladılar bu kaos bu yüzden

badecan nasıl iyimi selamımı iletiverrrr

çay yolladım almış mı içsin sıcak sıcakkkkk başka isteği varsaa haber uçursun hemennn

Oy badem oy.
Kınalı zuzum benim.

tekkenin birine mürid olmak isteyen gençler gelir.
onları içeriye alan adam derki iyide burası sadece hak dostlarının yeri kendinden vazgeçebilmişlerin burada kavga olmaz yüksek ses çıkmaz haksızlık olmaz küslük olmak bütün bunları yapabilecekmisiniz? gençler evet der.
adam onlar için bi sofra hazırlatır hele bi karnınızı doyurun bakarız der. gençler sofraya otururlar oturmasına da kaşıklar bi gariptir. herbirinin sapı tam 1 m. napacaklarını bilemezler yemekleri üzerlerine dökerler kaşığın bana çarptı gözüme girdi niye dikkat etmiyorsun diye bi de kavga ederler üstüne böyle saçma sapan bi haldeyken adam yanında başka bir delikanlı ile içeri girer. çok utanırlar adam hepsine bakar üst baş batmış kavga gürültü ama sesini çıkarmaz bu gençte siz gibi der ve sofraya oturtur. yeni gelen çocuk sofraya bakar bakar kaşığı eline alır bri derki zorlama biz aç kaldık yenilmiyor olmuyor her yolu denedik yeni gelen "e madem ben yiyemiyorum o halde kardeş der sana ulaşıyor elim sen benim kaşığımla ye" der
diğerleri birden uyanırlar öyleye sakince herkes karşısındakini yedirse hem karınları doyacak hem kargaşa çıkmayacak hemde kim kaçırdıysa o çok yedi olmayacak ,
anlarlar ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…