- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
yaa kızlar canınız ne istiyorsa götürün dünyaya bi dahamı gelcez ama tadımlık olsun
haydi durma söyle söyle söylesize birşey söylicem
yaa kızlar canınız ne istiyorsa götürün dünyaya bi dahamı gelcez ama tadımlık olsun
cimrinin biri her sabah aldığı ekmekleri çocukların ellerine verip ortayada ağzı kapalı bir reçel kavanozu koyarmış. çocuklar lokmalarını kavanoza sürüp sürüp yerlermiş. adam bi gün sofraya kavanozu koymayı unutmuş. gidip gelip bakmışki çocuklar ellerinde ekmekler duruyolar öylece ne oldu demiş çocuklar e reçel kavanozu yok diyince de sinirlenmiş " bak sen şunlara nasılda bolluğa alıştılar. bi günde katıksız yiyin ölmezsiniz.."
size birşey söylicem
[
Ben nasıl kızıorum kendime bi bilsen.Herkesin tek dediği porsiyon küççült iyi de olmuyo ben yemeye başlayınca durduramıorum ben yaşamak için değil keyif için yiyenlerdenim bikere
bende yaaaa yemek bir sanat gibi
söylüyorum
benim yanağımda gamze var
Maxi mapıstan dönünce yediklerimizi okuyunca parçalıycak biziii
kızlar biz de bugün nişanlımla bayramlık almaya gitcez
giycem korseyi
Allahtan onlar var. toparlar biraz yandan taşanları
gülin hayatım tadımlık olmaya alıştırsan inan daha mutlu olursun
patsy tam benlikmiş bayıldım ah ah ah
hem de ne parcalama
çok almışsın ya
kaç kilogramsın şu anda
Gel monacım gel sen de katıl aramıza
BDV yi mi özledin acaba
mona gel sende katıl bizim diyete
Biliorum canım ama nefsime hakim olamıorum bi türlü.Porsiyon küçültmek bile yolun yarısı demek ama yapamıorum bi türlü.Doymuyorum doymayınca da 1 saat sonra tekrar acıkıp başka bişey yiyorum
Ben hiç kullanamadım o nalet şeyi ya bikere aldım satıcı kız küçük verdi heralde.Öyle bi sıktı ki beni pantalonun üstünden barizdi korse olduğu çünkü bacak kısmımı çok sıkmıştı ben de bidaha almadım.
Biliorum canım ama nefsime hakim olamıorum bi türlü.Porsiyon küçültmek bile yolun yarısı demek ama yapamıorum bi türlü.Doymuyorum doymayınca da 1 saat sonra tekrar acıkıp başka bişey yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?