Sinir bozucu

size birşey söylicem

Süle

Cimri adam, kendi büyük serveti yetmiyormuş gibi, parasına tamah ederek, zengin bir kadınla evlenmek hevesine kapılır Düğünlerinden 15 gün sonra, kadın cimri adama hep kendi zenginliğinden bahsederek, onun başını ağrıtmaya başlar Yeni bir şey satın aldıkları zaman hemen kasılır, gerdan kırar ve her seferinde “Benim param olmasaydı bunu alamayacaktık” demektedir
Bir süre sonra kadın eve interneti çeken bir televizyon alır İnternette bazı şeylere bakmak için, komşularını bir gün eve davet eder Bir aralık kadın, herkesin önünde adama döner ve yüksek sesle:
“-Benim param olmasaydı, interneti çeken televizyon şimdi burada olmayacaktı”
Cimri adam bu söz üzerine gürler:
“-Evet, senin paran olmasaydı, şimdi bende burada olmayacaktım”

Eğer, Yeniden Başlayabilseydim Yaşamaya,
İkincisinde, Daha Çok Hata Yapardım.
Kusursuz Olmaya Çalışmaz, Sırtüstü Yatardım.
Neşeli Olurdum, Ilkinde Olmadığım Kadar,
Çok Az Şeyi
Ciddiyetle Yapardım.
Temizlik Sorun Bile Olmazdı Asla.
Daha Çok Riske Girerdim.
Seyahat Ederdim Daha Fazla.
Daha Çok Güneş Doğuşu Izler,
Daha Çok Dağa Tırmanır, Daha Çok Nehirde Yüzerdim.
Görmediğim Bir Çok Yere Giderdim.
Dondurma Yerdim Doyasıya Ve Daha Az Bezelye.
Gerçek Sorunlarım Olurdu Hayali Olanların Yerine.
Yaşamın Her Anını Gerçek Ve Verimli Kılan Insanlardandım Ben.
Yeniden Başlayabilseydim Eğer, Yalnız Mutlu Anlarım Olurdu.
Farkında Mısınız Bilmem. Yaşam Budur Zaten.
Anlar, Sadece Anlar. Siz De Anı Yaşayın.
Hiçbir Yere Yanında Termometre, Su, Şemsiye Ve Paraşüt Almadan,
Gitmeyen Insanlardandım Ben.
Yeniden Başlayabilseydim Eğer, Hiçbir Şey Taşımazdım.
Eğer Yeniden Başlayabilseydim,
İlkbaharda Pabuçlarımı Fırlatır Atardım.
Ve Sonbahar Bitene Kadar Yürürdüm Çıplak Ayaklarla.
Bilinmeyen Yollar Keşfeder, Güneşin Tadına Varır,
Çocuklarla Oynardım, Bir Şansım Olsaydı Eğer.
Ama Işte 85'indeyim Ve Biliyorum...
Ölüyorum...

Jorge Luis Borges

Dursun at yarışlarında çok para kazanan cimri Temel'e, bir müddet sonra sorar:
“-Artık çok zengin oldun Gene de eskisi gibi borçlarını ödemiyorsun Niçin?”
Temel:
“-Ben kendime «Zengin oldu da, değişti» dedirtmem”

kızlar biz de bugün nişanlımla bayramlık almaya gitcez

giycem korseyi

Allahtan onlar var. toparlar biraz yandan taşanları

zengin bi adam ilk kez yolda gördüğü bir berbere rastgele girer
berber sohbet sırasında para kazanmanın akılla alakalı olduğunu söyleyip bak der beyim şu kapının önündeki çocuğu görüyormusun daha aptalını göremezsin diyip çocuğu çağırır bir elinde 1 lira diğerinde 20 lira olan berber çocuğa derki hadi çocuk hangisini istiyorsan alabilirsin çocuk paralara bakar bakar ve bir lirayı alıp çıkar.
berber gördün mü beyim işte bu çocuk kadar aptalını bulamazsın bu büyüyüncede böyle olacak para kazanmak akıl işidir yani zengin adam işi bitince dükkandan çıkıp sokağın başında duran çocuğun yanına gider ve neden fırsatı varken 20 lirayı almadığını sorar çocuk "aptallığına" yakışmayan bi cevap verir
e o zaman oyun biter, çok uzun zamandır hergün oynuyoruz ve benim hergün 1 liram oluyor

kızlar biz de bugün nişanlımla bayramlık almaya gitcez

giycem korseyi

Allahtan onlar var. toparlar biraz yandan taşanları

Ben hiç kullanamadım o nalet şeyi ya bikere aldım satıcı kız küçük verdi heralde.Öyle bi sıktı ki beni pantalonun üstünden barizdi korse olduğu çünkü bacak kısmımı çok sıkmıştı ben de bidaha almadım.

gülin hayatım tadımlık olmaya alıştırsan inan daha mutlu olursun

Biliorum canım ama nefsime hakim olamıorum bi türlü.Porsiyon küçültmek bile yolun yarısı demek ama yapamıorum bi türlü.Doymuyorum doymayınca da 1 saat sonra tekrar acıkıp başka bişey yiyorum

çok almışsın ya

kaç kilogramsın şu anda

59'dum 61 olmuşum. sabah tartıya çıkınca şok oldum. eşim de dio ki 'nie şaşırıyosun ki, iki günde 3 kavanoz nutella yerse alırsın çok normal'

Gel monacım gel sen de katıl aramıza

BDV yi mi özledin acaba

mona gel sende katıl bizim diyete

geliyorum dukan yapcam yine. belki 57 falan olurum bu sefer.

Biliorum canım ama nefsime hakim olamıorum bi türlü.Porsiyon küçültmek bile yolun yarısı demek ama yapamıorum bi türlü.Doymuyorum doymayınca da 1 saat sonra tekrar acıkıp başka bişey yiyorum

bugünün haberlerinde vardı günde bir avuç kaju çok ağır bir yemiş olduğu için tok tutuyormuş yani bir avuç kajuyu bütün güne böleceksin her acıktığında bir iki tane yiyip bekleyeceksin açlık hissini kesiyormuş

ben bacaklar icin almadım onlarda nefessiz kalıyom ben de. bel icin aldım. göbüş toparlanıyo.

ahh o ögünler azalcak da midemiz geniş. sürekli istiyo. :26: artık su salata.yapcam ben de. yoksa basa cıkamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…