Sinir bozucu

Hemen denemeliyim bunu o zaman bugün alayım bari

Aaa o şekilde sadece bel için olanlarda mı var bilmiyodum ben.Ona da bakayım bayram da azıcık ince görüneyim

İnşallah zayıflarsın o şekilde

59'dum 61 olmuşum. sabah tartıya çıkınca şok oldum. eşim de dio ki 'nie şaşırıyosun ki, iki günde 3 kavanoz nutella yerse alırsın çok normal'

Dukan hayatın boyunca 2 kere yapabileceğin bir diyet mona...Daha önce yaptıysan bir kaç kilo için dukan hakkını kullanma derim...

pudiş sen bacak solunumu mu yapıyosun o tayt gibi olan korseler çok kötü gerçekten yaa geçen gördüm bi kız
taytın altına giymiş. sıkmış bacaklarını çok kötü görünüyodu.:120:

Günaydın kızlar nasılsınız ?

Ben işe yeni geldim de akşam 3 tepsi kurabiye yaptım , görümcemin sözü için.. Geç yattım..

Ous beni uyandırmış , sen git ben gelirim demişim o da inanmış saati bi yarım saat sonraya kurmuş gitmiş..

Tel. sessizdeymiş çaldı mı bilmiyorum, ben duymam her türlü bi uyandım mesaj var Ous.2tan ama ohoooo üzerinde bir buçuk saat geçmiş..

Ben 9:30 da uyandım yeni geldim..

1 de çıkmayacak mıydın hiç gelmeseydin

kıs nerede çalışıyosun ki :44::44::44: bu saatte işe gelince kimse bişey demiyo öyle

3 kere yapınca noluyomuş :18: başka diyet bulayım kendime en iyisi.

Fazla protein alımını hiç bir uzman önermiyor mona...Bu yüzden yurtdışında dukana açılmış dava var...Bu yüzden sanırım dukanda diyeti hayatınızda 2 defadan fazla yapmayın diyor

pudiş sen bacak solunumu mu yapıyosun o tayt gibi olan korseler çok kötü gerçekten yaa geçen gördüm bi kız
taytın altına giymiş. sıkmış bacaklarını çok kötü görünüyodu.:120:

Bacaklarım sıkıya gelemiyo daralıyorum pancar gibi oluyorum yasadım bi kere. anam Allah yasatmasın bir daha.

Fazla protein alımını hiç bir uzman önermiyor mona...Bu yüzden yurtdışında dukana açılmış dava var...Bu yüzden sanırım dukanda diyeti hayatınızda 2 defadan fazla yapmayın diyor

çok sağlıklı bişey olmadığı kesin zaten. neyse ben başka diyet yapayım bu sefer. yalnız bence dukan yapmasanız da yulaf kpeğini kullanın. çok faydalı. kan şekerini düzenleyip tokluk hissi veriyo galiba. ben bi de spora başlıcam da kısmetse işe başlayınca. vakit uyduruamıyorum. herhalde bebik uyuyunca gece 10da falan giderim.

1 de çıkmayacak mıydın hiç gelmeseydin

Bende öyle düşündüm ama yeniyim diye arayıp rica etmek yemedi

kıs nerede çalışıyosun ki :44::44::44: bu saatte işe gelince kimse bişey demiyo öyle

Büyük bi bina diye yokluğumu farketmediler herhalde Cumartesi bi iş olmuyo ki.. Formaliteden geliyorum ben.. Müdür az önce bizim kattan geçti.. Günaydın Kader hanım dedi ( odaya gelmeden ) hep yapar bunu, ama sabah saatlerinde.. Bence geldim mi diye tekrar yokladı bu saatte Günaydınnnn dedim arayıp sekretere söyledim aman bişey olmaz dedi bana , yoksa müdüre söylicektim tel.de

Şimcik şöyle oluyo..

Buranın sekreteri her gün 10 -20 dk derken yarım saat bile geç kalıyordu.. Ben ilk kez bu kadar geç kaldım Normalde de işimi aksatmam.. Belki de bundan bişey demedi bana müdür..

Çünkü her gün 09:30 da bi dolanır günaydın demek için sözde ( kim var kim yok yani ona bakıyo ).. Benim de gelmediğimi farketmiştir ama ilk kez oldu diye bişey dememiştir diye düşünüyorum.. Allah'tan 11 de ( ikinci turu ) yerimdeydim de günaydınnn ( ben burdayım ) diyebildim..

Bi tane elemanları var o epey eski ama garip biri herhangi bi bahane ile haftanın 3 günü yok, zaten sistem değişmiş ona gerek bile yok.. Eski hukuklarından dolayı kalmasına izin veriyorlar emekliliği yakınmış.. Ama o da bu durumu kötüye kullanıyo, en ufak bişey için bile izin alıyo, odalarımız bitişik olduğundan duyuyorum.. Hatta galiba yalan söyleyip izin alıyo..

Çünkü saçımı boyatıcam demiştim , bana dedi ki izin al.. Dedim ne dicem saçımı boyatmam lazım çok az aman kaldı düğüne , izin veri misiniz mi Yok dedi doktora gidiyorum dersin Yok dedim neyse ben hallederim.. Uzaklaştım kadından iyice..

Yulaf kepeğinden tiksindim ben :120:

Diyet hakkında hiç bir bilgim yok.. Mutlu ve diğer arkadaşlar başka bir dilden konuşuyor gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…