- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
geliyorumdukan yapcam yine. belki 57 falan olurum bu sefer.
bugünün haberlerinde vardı günde bir avuç kaju çok ağır bir yemiş olduğu için tok tutuyormuş yani bir avuç kajuyu bütün güne böleceksin her acıktığında bir iki tane yiyip bekleyeceksin açlık hissini kesiyormuş
ben bacaklar icin almadım onlarda nefessiz kalıyom ben de. bel icin aldım. göbüş toparlanıyo.
ahh o ögünler azalcak da midemiz geniş. sürekli istiyo. :26: artık su salata.yapcam ben de. yoksa basa cıkamıcam
59'dum 61 olmuşum. sabah tartıya çıkınca şok oldum. eşim de dio ki 'nie şaşırıyosun ki, iki günde 3 kavanoz nutella yerse alırsın çok normal'
ben bacaklar icin almadım onlarda nefessiz kalıyom ben de. bel icin aldım. göbüş toparlanıyo.
ahh o ögünler azalcak da midemiz geniş. sürekli istiyo. :26: artık su salata.yapcam ben de. yoksa basa cıkamıcam
söylüyorum
benim yanağımda gamze var
dukan nasıl birseydir yahuu
Dukan hayatın boyunca 2 kere yapabileceğin bir diyet mona...Daha önce yaptıysan bir kaç kilo için dukan hakkını kullanma derim...
Günaydın kızlarnasılsınız ?
Ben işe yeni geldim deakşam 3 tepsi kurabiye yaptım , görümcemin sözü için.. Geç yattım..
Ous beni uyandırmış , sen git ben gelirim demişim o da inanmışsaati bi yarım saat sonraya kurmuş gitmiş..
Tel. sessizdeymiş çaldı mı bilmiyorum, ben duymam her türlübi uyandım mesaj var Ous.2tan ama ohoooo üzerinde bir buçuk saat geçmiş..
Ben 9:30 da uyandımyeni geldim..
kıs nerede çalışıyosun ki :44::44::44: bu saatte işe gelince kimse bişey demiyo öyleGünaydın kızlarnasılsınız ?
Ben işe yeni geldim deakşam 3 tepsi kurabiye yaptım , görümcemin sözü için.. Geç yattım..
Ous beni uyandırmış , sen git ben gelirim demişim o da inanmışsaati bi yarım saat sonraya kurmuş gitmiş..
Tel. sessizdeymiş çaldı mı bilmiyorum, ben duymam her türlübi uyandım mesaj var Ous.2tan ama ohoooo üzerinde bir buçuk saat geçmiş..
Ben 9:30 da uyandımyeni geldim..
3 kere yapınca noluyomuş :18: başka diyet bulayım kendime en iyisi.
pudiş sen bacak solunumu mu yapıyosuno tayt gibi olan korseler çok kötü gerçekten yaa geçen gördüm bi kız
taytın altına giymiş. sıkmış bacaklarını çok kötü görünüyodu.:120:
Fazla protein alımını hiç bir uzman önermiyor mona...Bu yüzden yurtdışında dukana açılmış dava var...Bu yüzden sanırım dukanda diyeti hayatınızda 2 defadan fazla yapmayın diyor
1 de çıkmayacak mıydın hiç gelmeseydin
kıs nerede çalışıyosun ki :44::44::44: bu saatte işe gelince kimse bişey demiyo öyle
çok sağlıklı bişey olmadığı kesin zaten. neyse ben başka diyet yapayım bu sefer. yalnız bence dukan yapmasanız da yulaf kpeğini kullanın. çok faydalı. kan şekerini düzenleyip tokluk hissi veriyo galiba. ben bi de spora başlıcam da kısmetse işe başlayınca. vakit uyduruamıyorum. herhalde bebik uyuyunca gece 10da falan giderim.
kader özel mesaj gönderdim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?