Sinir bozucu

şşş kıslar naapıyonuss:82:

mona peşimde beni takip ediyo saklayın beni bulamasın

Lake gecmis olsun ... mapislik bitmis

Usha son durum nedir merak ettim.. Özelden atarsan sevinirim ....

Allammm katil uluciğiimmm birazdan,insanın bu kadar aptal bu kadar gerizekalı bu kadar gerzek bi çalışma arkadaşı olunca katil olmamak imkansızz la havle çekmekten bi hal oldum sen sabır ver Allahım

Evet onlar..lake bunu ilk defa sen söyledin

onları orda ilk gördüğümden beri hipnotize olmuş gibi danslarına bakarım da söylemek bu güneymiş.

Bunların çzigi romanı olurdu eskiden bizim eve yakındı istasyon oradan alırdık, zayıf olanı lorel di galiba onu severdim de şişmanı sevmezdim ben.Diğerini eziklerdi o .Oliverle stanley miydi ilk adları.:))

seni sormalı gülin hanım.
diyet topiğini boş bırakmışsın
ben yokum diye allah ne verdiyse yedin demi

çok sıkıcıydı hanım abla, naber, özledim seni

Sıkıcıydı demiiiiii oralarrrr yemek filan yoladık cigara aldık don neyin filannnn ne olsun yaaaaa hava bozdu bir arada gök gürledi acayip bir şekildee tırstım vallla

Stan ve Oliver di.. Bende cocukken izlerdim, o zaman LED - LCD yoktu... Tarihten kalma bir televizyon vardi bizde... sadece siyah beyazdi...

sizin kızlarda dağılmış bugün kk bi garip kimseler kalmamış heralde yağmuru gören yorganı başına çekiyo :119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…