Sinir bozucu

pıçak isten mi:26:

Pıçak temez destere isterimmm tak diye vurdum mu kafasını uçurayım buruşuk beyinlinin

seni sormalı gülin hanım.
diyet topiğini boş bırakmışsın
ben yokum diye allah ne verdiyse yedin demi

çok sıkıcıydı hanım abla, naber, özledim seni

Ayy ivettt baya bi cozuttum ama bugün dozunda yedim inan ki açım şuan hem de çookkk

Üstelik 1,5 lt suyumu bitirdim bile,kaldı 1,5 lt onu da yatana kadar hallederim ohh gitsin ödemler gelsin taytlari,fit göberkler

bi vuruşta uçurmak için testere olmaz kılıç lazım testere böleeee tadını çıkara çıkara kesmek için
ben deeeeee açıım ve galeta yiyorum böyle çoook lezzetli bişeymiş gibi yapıyorum

Ayy ivettt baya bi cozuttum ama bugün dozunda yedim inan ki açım şuan hem de çookkk

Üstelik 1,5 lt suyumu bitirdim bile,kaldı 1,5 lt onu da yatana kadar hallederim ohh gitsin ödemler gelsin taytlari,fit göberkler

yanlış besleniyosun kızım sen.
ben sana doyana kadar ye demiyo muyum.
aç olmakla kilo verceni mi sanıyon.

üstelik kendi huyunu biliyosun.
ben bile öğrendim artık
yemeyip yemeyip akşama saldırıyon aç kurt gibi

yatağa girerken aç ol, gün içinde değil
sen tam tersini yapıyon

gözle sen kilo vermeyi

kıs yatağa da aç yatınca uyku tutmuyo insanı böyle çörekler börekler sıcak somun kokusu geliyor adamın burnuna ooooffff oofff ben bi tane daha galeta yiyem

burda da bozdu yaa
rüzgar esiyo vvvuuuuuu diye:18:

aldım aldım elleriniz dert görmesin bacılar

aman sus sus atarlar şimdi seni de içeri:18:

sıcak olur oralar ama burası gibi değildir,bide kuvvetli yağmurlar başlasınnn offffff ki offffffff

yarasınnnn afiyet olsunnnnnn

uslu duruyom artıkkkkkk karışmıyom pek

kıs yatağa da aç yatınca uyku tutmuyo insanı böyle çörekler börekler sıcak somun kokusu geliyor adamın burnuna ooooffff oofff ben bi tane daha galeta yiyem

eee gülü seven dikenine katlanır
zaten spor yaptığı falan yok

bari onu yapsın

eee gülü seven dikenine katlanır
zaten spor yaptığı falan yok

bari onu yapsın

sabah yürüyorum akşam yürüyorum aç yatıyorum tık yok anacım bütün yağlarım bana acayip sadık terketmeye hiiiç niyetleri yok

Son düzenleme:

Diyetmi yapıyon yoksaaa

Yok doğru diosun tek vuruşta olmasın tadı çıksın yavaş yavaş keseyim kafasını

Olmuo ne kadar hayal de etmeye çalışsan o kuru katır kutur galeta lezzetli bişeyin hayaline bile bürünemiyo

Amaaaa yaa bu kadar bağarma banaaaaa :84:

Öğlen börek yicektik kaynanişim yapmış ben de napayım 2 küçük dilim yedim börek sonuçta.O yüzden de açım şuan çok

Eğer gün içinde doyana kadar yersem bu mide nasıl küçülcek be maxim bunu de bana bi bakem

gece yatağa aç girdiğinde miden gurul gurul edince küçülecek gülin hanıııım

2 aydır yürüyorum 7 kilo vermem lazım çok değil aslında ama işte zorlanıyorum 57 kiloydum şimdi yine 57 olmak istiyorum

2 aydır yürüyorum 7 kilo vermem lazım çok değil aslında ama işte zorlanıyorum 57 kiloydum şimdi yine 57 olmak istiyorum

sen bana neler yaptıklarını, napıcanı özelden anlat ben sana yardımcı oluyum
burayı meşgul etmeyelim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…