pıçak isten mi:26:
seni sormalı gülin hanım.
diyet topiğini boş bırakmışsın
ben yokum diye allah ne verdiyse yedin demi
çok sıkıcıydı hanım abla, naber, özledim seni
Pıçak temez destere isterimmm tak diye vurdum mu kafasını uçurayım buruşuk beyinlinin
Ayy ivettt baya bi cozuttum ama bugün dozunda yedim inan ki açım şuan hem de çookkk
Üstelik 1,5 lt suyumu bitirdim bile,kaldı 1,5 lt onu da yatana kadar hallederim ohh gitsin ödemler gelsin taytlari,fit göberkler
Ayy ivettt baya bi cozuttum ama bugün dozunda yedim inan ki açım şuan hem de çookkk
Üstelik 1,5 lt suyumu bitirdim bile,kaldı 1,5 lt onu da yatana kadar hallederim ohh gitsin ödemler gelsin taytlari,fit göberkler
yanlış besleniyosun kızım sen.
ben sana doyana kadar ye demiyo muyum.
aç olmakla kilo verceni mi sanıyon.
üstelik kendi huyunu biliyosun.
ben bile öğrendim artık
yemeyip yemeyip akşama saldırıyon aç kurt gibi
yatağa girerken aç ol, gün içinde değil
sen tam tersini yapıyon
gözle sen kilo vermeyi
burda da bozdu yaa
rüzgar esiyo vvvuuuuuu diye:18:
aldım aldım elleriniz dert görmesin bacılar
aman sus sus atarlar şimdi seni de içeri:18:
kıs yatağa da aç yatınca uyku tutmuyo insanıböyle çörekler börekler sıcak somun kokusu geliyor adamın burnuna ooooffff oofff ben bi tane daha galeta yiyem
sıcak olur oralar ama burası gibi değildir,bide kuvvetli yağmurlar başlasınnn offffff ki offffffff
yarasınnnn afiyet olsunnnnnn
uslu duruyom artıkkkkkk karışmıyom pek
eee gülü seven dikenine katlanır
zaten spor yaptığı falan yok
bari onu yapsın
Pıçak temez destere isterimmm tak diye vurdum mu kafasını uçurayım buruşuk beyinlinin
sabah yürüyorum akşam yürüyorum aç yatıyorum tık yok anacım bütün yağlarım bana acayip sadık terketmeye hiiiç niyetleri yok
Diyetmi yapıyon yoksaaa
hııııı
homiligırtlak diyeti
bi vuruşta uçurmak için testere olmaz kılıç lazımtestere böleeee tadını çıkara çıkara kesmek için
ben deeeeee açıımve galeta yiyorum böyle çoook lezzetli bişeymiş gibi yapıyorum
yanlış besleniyosun kızım sen.
ben sana doyana kadar ye demiyo muyum.
aç olmakla kilo verceni mi sanıyon.
üstelik kendi huyunu biliyosun.
ben bile öğrendim artık
yemeyip yemeyip akşama saldırıyon aç kurt gibi
yatağa girerken aç ol, gün içinde değil
sen tam tersini yapıyon
gözle sen kilo vermeyi
o nasıl oluyor yaaaaa
bende kilo verdim kaç aydır iyiyim almam inşallah
Yok doğru diosun tek vuruşta olmasın tadı çıksın yavaş yavaş keseyim kafasını
Olmuo ne kadar hayal de etmeye çalışsan o kuru katır kutur galeta lezzetli bişeyin hayaline bile bürünemiyo
Amaaaa yaa bu kadar bağarma banaaaaa :84:
Öğlen börek yicektik kaynanişim yapmış ben de napayım 2 küçük dilim yedim börek sonuçta.O yüzden de açım şuan çok
Eğer gün içinde doyana kadar yersem bu mide nasıl küçülcek be maxim bunu de bana bi bakem
habire yiyor nasıl olcak
sonra da kilo veremiyorum onu anlat bana şunu anlat bana diyip başımın etini yiyo
az yesin o zaman düzenli yerse verir kilolarını
2 aydır yürüyorum 7 kilo vermem lazım çok değil aslında ama işte zorlanıyorum 57 kiloydum şimdi yine 57 olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?