Sinir bozucu

banlananlar mı oldu?

yine neden,yine suçları ne?

kk ya artık çok takılmayınca (benim gibi) kafa daha rahat oluyo inanın...

selam millet
yine toplu katliam olmuş sanırım (
üzüldüm yahu.

ben de diş hekimine gittim bi dolgu yaptı
2 tane daha dolgum var olacak (
dudağım çok fena uyuşuk bi de ısırmışım kanıyo ya (

banlananlar mı oldu?

yine neden,yine suçları ne?

kk ya artık çok takılmayınca (benim gibi) kafa daha rahat oluyo inanın...

evet..kızın biri daha yeni üye, ilk mesaj olarak da abisine kız bulamadıklarından çünkü tüm kızların yollu olduklarından bahsetmiş bizim kızlar da sinirlenip işi epey geyiğe vurmuşlar. sonuç 5 gün mapıs...

bazen çok kzıyorum. baksana konu sahibine.. ilk mesaj... tahrik amaçlı olduğunu niye düşünmediler

ilk üye,konuyu açıp gitmiş..ne kadar ilginç...dediğin gibi tahrik amaçlı bir konu bende eminim ve kızlar da bu oyuna gelmiş..

kadın sitesinde kadınlara yollu yakıştırması yapan biriyle sadece dalga geçmişler,bu bile kibarlık bence..

selam millet
yine toplu katliam olmuş sanırım (
üzüldüm yahu.

ben de diş hekimine gittim bi dolgu yaptı
2 tane daha dolgum var olacak (
dudağım çok fena uyuşuk bi de ısırmışım kanıyo ya (

geçmiş olsun canım..uyuşukken öyle oluyor. ben bir keresinde resmen ikiye ayırmıştım. dışarda olduğumdan farkedememiştim

evet ama sevgili moderatörlerimiz olaya farklı bakıyor sanırım...çünkü konu sahibi ceza falan almamış...

hosgeldin juno

bugün doclarin bir cogu disciye gitti galiba...

bende discideydim... Bu koruyucu dis hekimligi diye bir sey yok kardesim ...

sinirliyim asabiyim

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Makalemmmm bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

BURADA ÇIĞLIK ATMAK SERBEST Mİİİİİİ

Ben ne zaman ara verip geri gelsem bir ban konusu oluyor burada :) Gitmemem lazım sanırım :)

geçmiş olsun canım..uyuşukken öyle oluyor. ben bir keresinde resmen ikiye ayırmıştım. dışarda olduğumdan farkedememiştim
saol türkmengelinicim :) pff geçse bi şu anestezi
hosgeldin juno

bugün doclarin bir cogu disciye gitti galiba...

bende discideydim... Bu koruyucu dis hekimligi diye bir sey yok kardesim ...

sinirliyim asabiyim

hoşbulduk sumuzcum sana da geçmiş olsun.
evet türkiyede hele kimsenin kontrol için diş hekimine gitme alışkanlığı filan yok ne kötü :S

Geçmiş olsun Sumuz, nasıl geçti ?

Istedigim gibi yapmadi bu konuda perfektionistim
saol türkmengelinicim :) pff geçse bi şu anestezi

hoşbulduk sumuzcum sana da geçmiş olsun.
evet türkiyede hele kimsenin kontrol için diş hekimine gitme alışkanlığı filan yok ne kötü :S

her 6 ayda bir giderim , dis ipi kullanirim, cantamda fircam ve mini dis macunum eksik olmaz..Dislerimden hic memnun degilim
ve dis hekimlerinden de bayan discilerden cok memnunum ama erkekler bu konuda basarisiz .

Hımmm geçmiş olsun.....Bana da sanki dişlere iyi baktıkça daha kötü oluyor gibi geliyor :) Ben de uzun zamandır, diş ipi kullanmayı öğrendim, en az dört dk harcıyorum dişlerimi fırçalamak için, hatta elektronik diş fırçası alman şart demişti doktor aldım, herşey yolunda gideceğine sanki daha kötüye gidiyor :)

Benim de elekrikli var, aslinda iyi temizliyor ama günde bir kez onunla fircaliyorum... Birde calkalamak icin bir seyi var onuda hafta bir kullaniyorum... :26::26:
Kücükken dis telim vardi saniyorum o disimi bozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…