Benim de elekrikli var, aslinda iyi temizliyor ama günde bir kez onunla fircaliyorum... Birde calkalamak icin bir seyi var onuda hafta bir kullaniyorum... :26::26:
Kücükken dis telim vardi saniyorum o disimi bozdu
Ya evet aslında iyi temizliyor ve dişlerin beyaz olmasını sağlıyor ama benim diş eti problemlerim var, bu elektirikli fırça ve ip kullanmamdan beri en ufak bir ihmalde bir iki gün düzenli ya da iyi fırçalayamasam çok kötü sonuçlar doğuruyor
senin problemin neydi?
Gene toplu kıyım olmuş galiba.
Zuzuyla Lake yeni çıktıydı ama .
Sevomda girmiş mapısa.
Bileydim bende gelirdim sizinnen.
Ama biri kısmımızın burada olması gerekiyor sanırım :)
Bu arada nasılsın, iyileştin mi tamamen?
:)
Kücükken bir disime dolgu yapildi... Minicik amalgam bir dolguydu... Rengi nedeniyle beyaz dolguyla degistirtim ama durmadan kiriliyor rengi degisiyor vs vs.. Internette bir yöntem okudum iyi bir doktor aradim oraya inlay yapilmasini istedim...Inlaylar dolgu gibi degilmis iyi yapilirsa ömürlükmüs...
Bugün gittim hem ölcü aldilar hemde o parcayi yaptilar.. Inlay üst dislerime sürtüyor dedim , törpülemedi...
Bende de var ondan bir taneeeeeeeee :) Hatta ben de geçen sene yaptırmıştım, bir dişimin dolgusu iyi değildi, sonra üstüne kırıldı...Bana da doktor bu yöntemi tavsiye etti, daha pahalı ama ömürlük dedi :) İlk başta ben de memnun kalmadım, hatta dediğin gibi çok sivri gelmişti uçları falan oturmadı gibi, tarif edemediğim bir rahatsızlık zinciri....Ama o kendi kendine törpüleniyor, yemek yedikçe falan, bir iki haftaya kalmaz törpülenir...
selam parkonDoc.
Nasılsın.
Merhaba canım,gribim geçti şükür,
Sen nasılsın,kolayladınmı makale işini.
insallah ya rahatsiz oldum iste.. Dis konusunda tikim var
selam parkon
Iyiyim sen nasilsin ?
bu arada emaili attim ama geri geldi
yazdiklarimi begenmediler galiba
Çok sevindim geçmiş olmasına :)
MAKALEM BİTTİ :):):):):)
Çok mutluyum gerçi haftaya sınavım var ve okumam gereken çok makale ve kitap sayfaları mevcut, ama en azından makale bitti ya insan dışı bir yaratık olduğumu hissetmeye başlamıştım, sandalyeye yapışık yaşayan ve elleri klavye üzerinde ışık hızında çalışan fakat sürekli duraksayıp yeni bilgiler öğrenmek zorunda olan :):):):):)
Yemek yemeyi bile unuttum o derece:)
Ama bittiii :):):):)
Eşim tekrardan bakıp düzeltme yapacak tabi :)
Hiçbir açıklama yapmadanmı geri yollamışlar
Araya biraz hoş cümleler katmışmıydım,''siz harikasınız''falan diye.
Yazmadıysan ondan göndermişlerdir.
Çok sevindim geçmiş olmasına :)
MAKALEM BİTTİ :):):):):)
Çok mutluyum gerçi haftaya sınavım var ve okumam gereken çok makale ve kitap sayfaları mevcut, ama en azından makale bitti ya insan dışı bir yaratık olduğumu hissetmeye başlamıştım, sandalyeye yapışık yaşayan ve elleri klavye üzerinde ışık hızında çalışan fakat sürekli duraksayıp yeni bilgiler öğrenmek zorunda olan :):):):):)
Yemek yemeyi bile unuttum o derece:)
Ama bittiii :):):):)
Eşim tekrardan bakıp düzeltme yapacak tabi :)
Dünyanin dogrucusu benim ya iki güzel iltifat edemedim....
Kaale almadilar bende yazmaya devam edicem .belki zamanla kendimi gelistirip iki güzel cümle kurarim
Edemezsin doc.,bilirim bana çok benziyosun.
İlla düşündüğünü direk söyliycen.
Bi dahaki sefere başkasına yazdırt,o sıkıştırsın araya bikaç cümle.
Aşşadakiler sizi seviyom kıslar
Bi dahada intihar etmeyin
Bir günde tam olalım şurda ya.
Teşekkür ederim Parkon ve Sumuzzz :)
Hehehe evet ya çok büyük şeyler değil bunlar tez makale doktora :):):):):):)
Ama benim sorunum başkaydı çok sıkıştırmak ve akademik ingilizceye tam anlamı ile hakim olmadan kıvranmak :):):):):):)
Neyse geçti gitti, önümüzdeki yönem yeni dertlere yelken açmak üzere şimdilik hoşçakal dedim:)
Şimdi eşim geldi yemek yapıcaz:)
Tarifimiz Almanca ama :)
Albondigas - Spanische Hackfleischbällchen (Rezept mit Bild) | Chefkoch.de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?