Sinir bozucu

ousun çok yorucu bi gün geçirmiş galiba

uyanık rüya görüyor

Yoo her zaman ki hali, yemekten sonra mayışır uyur da ilk kez kalkıp odaya kendi gitmesine rağmen ayılamayıp konuştu durdu..

Ödümü kopardığı çin de ceza verdim..

1- Yeni tuzluk alacak

2- Bu akşamda erkenden yatma sırası bende

Yorgun olsun olmasın uyku hali hep var ama ilk kez böyle bişey oldu.. Çok şaşırdım.. Korktum ne yapacağımı bilemedim ama neyseki geçti..

eğer tekrar ederse yada başka bişiy olursa bir nöroloji görsün derm canımm tuzluğunu iyi günlerde kullan :) bir kısır yapta yiyek tuzlu tuzlu PP

Son düzenleme:
ilk başlığını okuduğumda ötziyle aşk yaşadınız sandım

bu gidişle zaten beni alan ötzi olacak

işi eş aile tus sınavı ......hepsi ayrı ayrı son darbeyi de annemden yedim ...yemin ediyorum tipim kaydı

abboooooo anneciğin ne yaptı valla en çok onu merak ittim neden dersen benimkinden başka kotayı zorlayan anne varmı merak ediyorum da ondan

Nihayet işlerim bitti
maşallah maşallah maşallah maşallah

ben birşey sormak istiyorum
bu adnan oktar gerçek mi
ben skeç falan sandım

anacım bu adam çoook dindar çok ilim sahibi harun yahya ismiyle çok güzel kitaplar hazırlayan bi adamdı. 28 şubat sürecinde bişeyler oldu herkese bi haller oldu bu adam sıyırdı paçayı nasıl diye düşünüyordukki tam ahada böyle skeç karakteri gibi çıktı ortaya zannımca hani ben aslında böyle biriyim sizin sandığınız gibi bişey dğilim demeye getirdi. zamanlada önce böyle yüzünün nuru gitti Allah iyisini bilir ya iman ilim gitti e insan kendini neye inandırmaya çalışırsa o oluyor sonunda o da böyle bi garip olup çıktı işte
ama ben üzülmüştüm onu ilk böyle gördüğümde çünkü gerçekten ilim ve bilim için çalışan çabalayan biriydi kuran mucizeleri çalışması onlardan biridir mesela yazık etti kendine anlayacağın

Son düzenleme:

ceza diyince ben de acaba napıcak didim bu nasıl ceza kısım

[video=youtube;M0vbtpF0tP8]http://www.youtube.com/watch?v=M0vbtpF0tP8[/video]

ben sana fikir vereyim conem nasıl bişiy düşünüyorsun ?

Öyle bi isim yazmışım ki hemen kabul edildi.3 tane isim yazıp tekrar msj atmama gerek kalmadı

iyi oldu hem googleye adım yazılınca direk çıkmıycam hem de kendi adımı da andırdığı için forumda tanıyanlar ben olduğumu anlıycak

[video=youtube;JcdQUblkotk]http://www.youtube.com/watch?v=JcdQUblkotk&feature=related[/video]

[video=youtube;M0vbtpF0tP8]http://www.youtube.com/watch?v=M0vbtpF0tP8[/video]

kıs napayım dua etsin adm tuzluk görmüş ya mazallah başka bişey görseydi rüyasında :18::18::18::18::18:

hahahahahahahahahah kaderrr nerdesin gızanımm gıyabında şettriyoz :)

anaaaaaaa kız gulıbıkkkkkkkkkk hayırlısı olsun conem super olmuş adın

biz 3 dene yazınca onlar beğendiklerini mi koyuyo

evet conem ama 3 ünüde sen seçiyorsunya :)))))))))

Kader sen anlatınca aklıma geldi.
Cumartesi akşamı ablamla abimlerde kaldık yazmıştım ya.
Bizimki yalnızdı evde.
Pazar akşamı bana diyo ki dün gece karabasan geldi.
Git dedim gitmedi üstüme çöktü.
Sonra ben gittim yattım o tv izliyordu.
O an bişi demedim ama çok kızdım ..
Manyak yaa..
Sabah sordum tabi hesabını..
Bide diyo ki korktun mu?
Yok eğlendim !!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…