Sinir bozucu

Anaammm ben 3 dene isim yazmadım nolcek şimdik

korkutmak gibi olmasın banada olmuştu birkez. univ. sınavlara hazırlanırken oturduğum yerde ya uyuyakaldım yada gördüklerim gerçekti

:26:
ben gittim yattım o tv izliyordu yu okuyunca
ous anlattı sandım
ous yatmış
karabasını tv izliyormuş sandım bi an :26::26:

ous anlattı sandım
ous yatmış

doğru okumuşun nihocan kedinin gacoası kara basana git demiş gitmemiş ben tv izlicem sizde demiş siz keyfinize bakın demiş yengemle hahahahahhahah:))))

korkma kanka ben korkmam hiç öyle şeylerden...
Ben korkarım kanka, oda korkmuyorum diyo.Git başından dedim ona diyo offf :18:

korkutmak gibi olmasın banada olmuştu birkez. univ. sınavlara hazırlanırken oturduğum yerde ya uyuyakaldım yada gördüklerim gerçekti
:18::18::18::18::18:
ous anlattı sandım
ous yatmış

Hoşgeldin nihil

ayyy aklıma geldi şimdi
doğum yapmıştım
gece kızımla uyuyorduk eşim diğer odadaydı
şifonyerin orda bir karaltı
bi döndü acayip korkunç bi surat vallahi felç geçiriyom sandım korkudan
besmele çekiyorum sürekli ama hiç durmadan
bi an ortadan kayboldu ve bi baktım başucumda kızımda kucağımdaydı hiç durmadan besmele çekiyorum lohusayım ya ayetel kürsi okuyamıyorum
sonra elime üflediğini hissettim o an zorla gözlerimi açarak uyandım ve kızım bir çığlık attıki
ömrüm boyunca unutmam herhalde
2 gün kendime gelememiştim.

babam bikere gece uyanmıştı
baktım boş boş aynaya bakıyor
aynadaki kim diye sordu bana
gece 2 gibiydi
tam cin saati

ay lohusalara da çok gelir derlerdi dogru demek ki.
iyice tırstım ya ..
evvelki sene ben 11 ay yalnız kaldım eşim izmirdeydi o zaman hiç böle bişi olmadı hiçte korkmazdım alışmıştım ama şimdi feci korkuyorum eşimi yollamıyorum bi yere offf

bebeam korkmana gerek yok karabasan dedikleri şey akıl için şeytanın oyunundan ibarettir. o kadar. şeytan insandan daha güçlü değildir. bunu bilmediğin zaman güçsüz kalırsın. Allah (cc) "şahdamarından bile daha yakınım sana" diyor. Daha ne olsun. bunu unutmayacaksın. her insan dört koruyucu meleğiyle doğar sağ omzundaki sol omzundaki önündeki arkasındaki her daim onunladır ve gaib olanların insana yaklaşmasına zararvermesine izin vermezler. Okumak dediğin ise şeytana " ben meleklerimden haberdarım Allah (cc) seninle değil benimledir bu durumun güçlü tarafı benim beni rahatsız etme" demektir. hani okuyunca geçti denir ya işte bu yüzdendir. şeytan yalnızlığından korkuya kapılan insanın aslında kendisinin ne olduğunu farkettiği an çekip gitmesindendir..
özetle bebeam insan olduğun sürecce o korktukların senden korksun yani çünkü öyle durumların güçlüsü insandır gaip değil o durumlarda aklını sustur yüreğine bak ..

Son düzenleme:

ben bikere beyaz ip gibi böyle yerde yürüyen tırtıl gibi şeyler görmüştüm :13:

aynısı banada oldu geçen yüzüme üfledi ama ben kormuyorum çünki gelen bişey değil dedimya ani felççç olma durumu

ayy ben varkende gelir mi acaba ya:18::18::18:

kanka o gelirmi dedğin şey felççç ölüm ehr an bizimle değilmi???

babam bikere gece uyanmıştı
baktım boş boş aynaya bakıyor
aynadaki kim diye sordu bana
gece 2 gibiydi
tam cin saati
:18::18:
karabsan gelince olm bak git deyin işe yarıyor

bizimkide öyle demiş ya diyo ki korkmuyorum ben ondan arkadaş gibiyiz onlar benden korksun diyo.
allam ben kminle evlenmişim

yaşlıları çok çirkin oluyo, mor suratlısını gördüm ben:18:

Ben hariç herkes bişi görmüş.
Eski evde karaltılar filan görür gibi olmuştum ama emin değilim bişi diemicem.
neyse Allaha sığındım ben

fallenim angelim
öğlen kuaföre gitçem saçlarımı kestircem
resmini çekip göstercem siye
bakalım beğencenmi inşallah güzel kırparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…